![]() |
#161 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
selena rulez (niewliczajac rooka) |
|
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Nikt nie opisał Honery?oO
Non - PvP ![]() Większosć to chyba Polaków, Szwedzi też są, ale jeszcze ANI RAZU na Honerze nie usłyszałem "br?" Pk jest mnóstwo, zwłaszcza, że to non-PvP Noobów? Jak na innych światach, ale znwou nie tak dużo. Ceny.. raczej normalne.. Polacy mili i życzliwi ![]() ![]() Ludzi.. no mało jest i dlatego w dzieńb i wieczorem kolejek nie ma;] Polecam ten serwer.
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec Refugia.
Sporo polaków ale też anglików, brazylców i jeszcze szczypta niemców. Ceny bardzo wysokie np. serpent sword nawet do 3,5 K, Crown Armor 50K!! Serwer bardzo miły, ale gorzej z rookiem bo ceny wysokie, wszyscy chcą się dostać, przejęte expowiska itp. itd. PK nie ma bo to non-pvp ![]() Zapraszam na ten server!
![]() |
#165 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Cytuj:
Od tego czasu duzo sie zmienilo -polacy,br,swe najczesciej -bardzo duzo -ceny poszly w gore po price liscie eliego -ludzi coraz mnie xD -pekerow jest masa az strach chodzic bez kumpli h-lv to ***a*i PA bija 80+ tak do zabawy -sam tu gram ale niepolecam..jezeli juz zaczniesz grac a sie wybijesz to radze uwazac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Dunabia
duzo polakow malo innych narodowosci ![]() k-arm 4k k-legi 8-10k p set 700-800 gp ![]() stell helmet 100 gp c-arm-12k pk srednio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tashanek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Frag Masters
Świat: Celesta
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() fajny swiat tylo ten pier..... Konda, jak by go niebylo to jest raj!!
![]() |
#168 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Węgorzewo
|
![]() Czemu nikt nie komentuje Amery nikt na niej niegra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
jak stell helmet moze chodzic po 100 gp jak w sklepie da sie sprzedac za 200 lub 300 ? ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() za ile sa bronie na Refugia i jakie
|
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() FURORA
1.99 % Polacy odrazu punkt 2. 3.Swiat powstal 6 lipca okolo 17 gram od pierwszych sekund to wiem ![]() 4.Ceny wysokie np. d lance z 150 k f axe z 50 k skull staff 30 k p set okolo 2k k set jakies 40 k c set z 70-80 k wiec ceny gigantyczne ![]() ![]() 5.Nie ma zwykle pa ale jesli pa to polacy dziwny swiat pod wzgledem tego polacy huntuja polakow 6.Raczej nie ma pk a jesli to na drodze z ab do carlin\ 7.Serwer przeludniony na punktach gdzie sie expi do 30 lvl dwarfy trolle takie pierdółki a guardy srednio soldki itp. 8. Rooka przejdzie sie w pare godzin jednak odejdzie z tradycyjnych 3 h 9.Polityka dziwna nie ma run prawie na sell a kazdy sprzedaje te same itemy np. 30 lvl to devil helmy itp. a 80 g armorki it.Sami polacy w wojnach jesli sa chaos nie ma panowania nad serwerem pozadny.Mysle ze podczas rooku szkolnego cos sie zmieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() Azura:
1-Nie za dużo zabijania poniewasz istniejąskule. 2-Dobre ceny. 3-Szybko się expi bo wcale tak dużo typa nie ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Sorry, ale ja widze że ludzie sprzedają OD ZAWSZE bohy za 50-56K ;/ Secura Bardzo dobry świat, po Update dużo ludzi wyniosło się z niego więc są mniejsze kolejki. Dużo polaków, ale jakieś 60% to nooby. Br i Swe coraz mniej, ale nubki zostają ![]() ![]() Bardzo polecam ten świat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Ehs... Titania Rules!;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() Valoria
Dawno nie gralem w tibie ale kolega mi powiedzial ze dzieje sie tam straszne rzeczy(że jakies wojny i ze apitov sie wkurzył)powiedzcie o co chodzi. ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() No cóż Dolera nie jest światem mlekiem i miodem płynącym... Na Rockgardzie panuje chamstwo (jak wszędzie zresztą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() ZANERA the best!!!! A oprócz tego polecam nowe serwery takie jak Thoria (mam tam 31 lev).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Ab'dendriel ;)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Lunara
Poziom: 31
|
![]() Wszystkim początkującym polecam Lunare.
Lunara jest to wg. doć fajny świat. Ponieważ jestem jeszcze na dość Wg. mnie małym lvl to mogę coś opwiedzieć o atakach PK. Szczerze mówiąc na Mainlandzie jeśli będzie się stosować 4 zasady to można spokojnie przerzyć karzdy atak PK: 1.Nie zostawiamy postaci gdzieś na środku miasta tylko albo się wyloguwujemy, albo zaszywamy się gdzieś w Depocie. 2.Nie: obrażamy, oszukujemy, jesteśmy namolni. 3. Jeśli ktoś nas już zaatakuje to <patrz punkt 2 ![]() ![]() 4.Ni chwalimy się ilością kasy ani EQ. Nie rozmawiamy o skillkach i/lub levelach zarówno jak i magicznych. Chyba, że rozmawiamy z kimś znajomym... Ale tylko na privie. Na lunarze można też spotkać bardzo duuużo polaków. Osobiści spotykam 5 dziennie. Jeśli chodzi o atmosfere i nstrój to... wystarczy zignorować coś w stylu " YEEEE ZGŁĘBIE (cenzura.....) NASZE WIŚLAKI WSA POKONAŁY! HA HA HA!" - to moż być całkiem fajnie ![]() Na Roggardzie jest bardzo dużo jak ja ich nazywałam "Clonerów" Chodzili i kazali położyć Ci kase na ziemi aby ją zklonować. Jeśli b yło się na tyle mądrym i nie zostawiało się 50 gp na ziemi i wciskało się CTRL+CLONS / CTRL+L. To było spoko. A... i bym zapomniała o truciznach. Zawsze gdzieś ktoś Cię zapyta czy chcesz coś na uzdrowienie... Nic nie pijcie!!!! Zazwyczaj jest to trucizna po której umieracie.... Ja się osobiście na to nabrałam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() up twoja inteliganjca mnie dobija
topic:wez inferne ![]() |
![]() |
![]() |