![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Skończcie. Jak chcecie się wykłucać kto jest większym n00bem itd. to PM lub Private Message na tibi, a nie tu syficie. Właśnie przez takie dyskusje te forum jest tak zmulone.
Patyś może coś byś dodał ? ![]() PS. A jak już piwo to Tyskie w butelce najlepsze ![]()
![]() |
#162 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Mokotów
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Nie zdziw się jak dostaniesz wpada na rl ![]() Żegnam nie mam zamiaru tu spamować Patys wie czemu dostał tego spama ![]() |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Lublin (okolice)
Imię: Djbuh
Profesja: Paladin
Gildia: Luminosity
Świat: Libera
Poziom: 112
Skille: 90+
Poziom mag.: 22
|
![]() EEeee paker nie rozpędzaj sie tak na forum koles wsadził twoje foty bez pozwolenia zapierdol mu z kastetu po mordzie i porzycz pasy za 1h i po kłopocie a jak nie da rady to dzwon po kolegów bo z 2 strony to nie ładnie z jego strony zachwuje sie jak nob nie chcesz pokazywac fotek a on to robi zal mi go
![]()
#164 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmm jesli nie wiecie to na tych zdjęciach jest wasz boski Patys
![]() Patys gogogogo 140 ! ! ! ;*** |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
|
![]() No cóż ...Kimkolwiek jesteś...jeśli wsadzasz tu nasze foty to najwyraźniej czegoś nam zazdrościsz...i to jest oczywiście żałosne...
nie zamierzam się....humm...odpłacać bo nie będę zniżał sie do twojego poziomu... Jedyne czego tu żałuje to tego, że na tym zdjęciu no niestety troche "baranek" mi sie z włosów zrobił ![]() ![]() Masz czego zazdrościć... Bo chyba nie powiesz, że byłes w Albanii, gdzie to zdjęcie było zrobione? ![]() Jeszcze raz, żal mi ciebie dziecinko ![]() Brunnie |
![]() |
![]() |
#166 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Założyłeś 3 konta i myślisz, że jesteś pro mastah koxem i przez chwilkę ktoś cię polubi? Żal mi takich jak ty...
Ja coś osiągnołem, i w rl, i w tibii, a ty co? Podejrzewam, ze ani psy cię nie gryzą, bo się brzydzą. Oooo a może taki cwaniak, to dasz nick? Baa, lepiej daj swoją rl fote? Aaaa niee, mam jeszcze lepszy pomysł, daj swój adres w rl jak taka gangsta, zrobię 2 fotki i tu wrzucę, przed spotkaniem i po, co ty na to? Aż żal łapie jak widzę takich ludzi, co gówno osiągnęli, to z innych się potrafią śmiać. |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie kozacz bo to się źle skończy ![]() Apropo 3 kont posiadam jedno. |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Zbanowany
|
![]() Czyżbyś mi groził? Oj, obleciał mnie strach. Achh, mam przeprosić i podziękować? Pie**** się pedale, a jak jesteś taki naprawdę odważny kox, to może się pochwalisz kto ty?
Ostatnio edytowany przez Patysiak - 24-05-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko zdjęcia, masz takie eq jaki mi się chyba najbardziej podoba. Pozdr.
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Huh ![]() ![]() ![]() Nie mam zamiaru się wypowiadać juz w tym temacie więc żegnam |
|
![]() |
![]() |
#171 |
Zbanowany
|
![]() Płakać, to ty se możesz swojemu staremu w fartuszek. Zobaczymy, jakoś się specjalnie nie wystraszyłem.
Ahas, jedyne na co mi sie zbiera, to na wymioty, jak se pomyśle o takim udupie jak ty. |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Ostróda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Glorkar
Gildia: Brothers of Blood
Świat: Lucera
Poziom: 154
Skille: 92/88
Poziom mag.: 8
|
![]() I co wy chcecie osiągnąć?
![]() EDIT Też lubie Lecha. Ostatnio edytowany przez Glorkar - 25-05-2008 o 01:10. |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
|
![]() Siema, siema ahh ta Lucera
kurde, keidys ta mzacyznalem gre... Co tam slychac? odje*aly sie dzieci z Elementalis?? rzucaja sie br? kurde kiedys jak Mef, Tyrael, Milady grali to byl lux teraz juz nei to samo;p zapraszam do mnie do tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post2069691 Pozdrawiam ,wrzucaj n ocos ttych fot wiecej bo noobki spamuja ;p |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie smierdząca skarpeta gdzie mieszkasz kozaku na solo na lajcie można a nie w team bo widac koxxxx z ciebie i te piwa ahhh boje sie plax nie bij
![]() Ps do czego ty doszłeś har z allegro pewnie ........
http://img.userbars.pl/131/26028.png Ostatnio edytowany przez djbuhos - 24-05-2008 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#175 |
Zbanowany
|
![]() Jak sie jest lowlvl, to każdy wyższy char z wyższym lvl zdaje się być z allegro, żal mi takich jak ty. A że mamusia pozwala ci pić tylko mleko, to już 2 sprawa, a po 3 gówno cię obchodzi, co ja robię w rl, co piję, z kim się zadaję itd.
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra Patys nie pierdol tyle, se mózg przegrzejesz i nie będziesz mail jak expic
![]() A btw. Ty nie doszedłeś tylko sie doczołgałeś ![]() ![]() ![]() ![]() Takie jest moje zdanie ![]() Ale graj, graj widać dowartościowujesz sie tym ![]() Dobra Kotek czy jak ci tam było xd daj mu spokój, bo jeszcze Cie zhunci ![]() <lol2> xd Ostatnio edytowany przez Gejaszek21 - 25-05-2008 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
|
![]() Edytowałem posty z własnej woli iż szkoda mi Ciebie. Prowadź temat w spokoju <Peace>
|
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha cicho śmierdząca skarepeta jak jestem teraz z kolego i czytamy tego topica to on aż spadl z krzesła pozdro dla ciebie LECHU hahahaa
![]()
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 83
Poziom mag.: 58
|
![]() Kozak ssk'i naprawde xD pozdro Patyś
![]()