Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów?
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. 118 55.92%
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. 49 23.22%
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. 44 20.85%
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2008, 17:33   #161
Nitarea
Użytkownik forum

Nitarea's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Boterów powinno się karać, przychodzisz expić siedzi boter. Można się wkurzyć ... No a nie ?..;/
Nitarea jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2008, 18:12   #162
GirNi11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper Pokaż post

Tak, jeżeli tibia sprawia jeszcze Ci na tyle przyjemność żeby expic manualnie to sobie graj. Nie przeszkadzaj innym, którzy expią choćby na bocie. Ich sprawa czy botują czy nie Tobie nic do tego.
Po tym zaznaczonym wywnioskowałem że jestes uzależniony ;o... Gra ci sie nie podoba a botujesz żeby miec lvl (nie wiem do jakich celów i mnie to nie obchodzi). Wspólczuje twojej mamie, bo pewnie dużo za prąd placi
GirNi11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 20:54   #163
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GirNi11 Pokaż post
Po tym zaznaczonym wywnioskowałem że jestes uzależniony ;o... Gra ci sie nie podoba a botujesz żeby miec lvl (nie wiem do jakich celów i mnie to nie obchodzi). Wspólczuje twojej mamie, bo pewnie dużo za prąd placi
Po pierwsze nie mam mamy. Po 2 ja współczuje Tobie poniewaz potrafisz oceniać ludzi po jednym zdaniu. Co do tego co napisałeś to myśle, że nie wiele wiesz o tibii i twoje zdanie jest tu gówno warte. hahaha co Tobie do tego czy jestem uzależniony ? Nie rozśmieszaj mnie ignorancie haha
Liper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 21:59   #164
GirNi11
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Co do tego co napisałeś to myśle, że nie wiele wiesz o tibii
Wiem dużo i mysle ze wystarczająco. (w kwesti expienia jak i tez w pvp, o boceniu tez duzo wiem bo mam jednego z najlepszych botów)

Cytuj:
i twoje zdanie jest tu gówno warte.
Jest tyle warte co twoje.

Cytuj:
hahaha co Tobie do tego czy jestem uzależniony ?
A czy ja gdzies napisałem że mam z tym problem? oO
Stwierdzam tylko fakty.
stary 25-08-2008, 22:44   #165
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Boterów powinno się karać, przychodzisz expić siedzi boter. Można się wkurzyć ... No a nie ?..;/
A co to za różnica czy siedzi tam boter, czy maniakalny gracz, mający ewidentną satysfakcję z żmudnego klepania tych samych mobów? Nie ważne czy siedzi na bocie czy nie. Expowisko (o ile nie jest prywatne), należy w danej chwili do niego, gdyż był tam pierwszy.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 25-08-2008 o 22:59.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2008, 09:24   #166
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Domyślny

@up

Chyba o ile nie jest publiczne.
Zastanawiasz mnie trochę, bo sam wbiłeś swój lv bez bota,
podobno,
a twoje wypowiedzi "(..)czy maniakalny gracz, mający ewidentną satysfakcję z żmudnego klepania tych samych mobów?",
i najazdy na expiących ręcznie, są w takim razie nie na miejscu.

Kończę pisać w tym temacie, bo i jedna i druga strona wniskuje cały czas to samo tzn,
"My mamy rację, oni nie."
ervinius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2008, 11:41   #167
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Zastanawiasz mnie trochę, bo sam wbiłeś swój lv bez bota,
podobno,
a twoje wypowiedzi "(..)czy maniakalny gracz, mający ewidentną satysfakcję z żmudnego klepania tych samych mobów?",
Ponieważ jakiś czas temu uświadomiłem sobie, że wcale nie musiałem tego robić i jak wielkim byłem frajerem podczas klepania bez sensu kolejnego Frosta.
stary 26-08-2008, 16:23   #168
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A czy ja gdzies napisałem że mam z tym problem? oO
Stwierdzam tylko fakty.

Nie. Piszesz brednie

Tak twoje pvp musi być bardzo imponujące 100+ knightem. Najbardziej mnie rozśmiesza jak ktoś pisze o pvp grając knightem. Rashujesz na śmierć ? haha
stary 26-08-2008, 21:54   #169
GirNi11
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie. Piszesz brednie

Tak twoje pvp musi być bardzo imponujące 100+ knightem. Najbardziej mnie rozśmiesza jak ktoś pisze o pvp grając knightem. Rashujesz na śmierć ? haha
Tak, tak i tu pokazałeś że gowno wiesz;/

Sadzisz że knight jest bezużyteczny?
To pomysl sobie taka sytuacje: Twój team przegrywa war, jest was online 10 przeciwników 40. Nie macie ani jednego knighta, ubijacie jakiegos typa (np masslogiem) i co robicie? Lecicie do trapa i kto was trapnie? ms? Oni po was przychodza zabijaja trapera i cya po was.

Może w kwestii ataku jest bezuzyteczny, ale w kwesti obrony jest bardzo potrzebny...

Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 26-08-2008 o 21:56.
stary 26-08-2008, 22:04   #170
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak, tak i tu pokazałeś że gowno wiesz;/

Sadzisz że knight jest bezużyteczny?
To pomysl sobie taka sytuacje: Twój team przegrywa war, jest was online 10 przeciwników 40. Nie macie ani jednego knighta, ubijacie jakiegos typa (np masslogiem) i co robicie? Lecicie do trapa i kto was trapnie? ms? Oni po was przychodza zabijaja trapera i cya po was.

Może w kwestii ataku jest bezuzyteczny, ale w kwesti obrony jest bardzo potrzebny...
a to dobre ! Wiadomo że takiej sytuacji nigdy nie będzie i nie może być, więc nie dawaj takich przykladów. wystarczy 2 moze może trzech knightów na cały war i co myślisz ze sie nie znajdą? 'cya po was', tak ? zakładają że ma się combo sd ponad 2,5k to można zabić ponad 3x tyle co nas . Ty właśnie pokazakłeś swój wyjątkowy styl pvp. pozdro koksie

sry za offtop

Ostatnio edytowany przez Liper - 26-08-2008 o 22:05. Powód: jestem fajny
stary 26-08-2008, 23:42   #171
GirNi11
Użytkownik Forum

Domyślny

kurwa palo wyobraz se ta sytuacje, że was jest 10 w trapie pada blocker i macie trapa, a ich jest 40 rozbiegna sie do was to wkoncu was zabija. Wy macie combo 2.5k a oni maja combo ponad 6k~... (widac że bozia mózgiem nie obdarowala ;/)

btw, wiem ze to nei mozliwe ale to jest przyklad na to że knighty sa wazne w wojnach

Knighty tez maja pvp nie widziales mnie w akcji to nie mozesz oceniac zjebie. Po za tym mam inne chary niz knight
stary 27-08-2008, 00:28   #172
Xr3
Zbanowany

Domyślny

@up
Dobra, ty nie ucz księdza pacierza. Dobrze zgrany team magów z Ventrilo, albo elfbotem rozchlasta kogo będzie chciał. Poprostu kwestia zgrania (albo bota).

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 27-08-2008 o 00:47.
stary 27-08-2008, 08:34   #173
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

Pomyśl, że tamtych 40 może mieć jeszcze lepsze zgranie, lub dobrego battle commandera,
tutaj taki przykład z Elysii.
Openki z Arioc Scalpem 20:0-5 dla We run it, openki bez niego 20:0-5 dla Valentines, oczywiście takich openek bez niego było w tej wojnie może ze 2-3, no ale ok.

Ostatnio edytowany przez ervinius - 27-08-2008 o 20:58. Powód: I noob, u best <3
stary 27-08-2008, 10:11   #174
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
kurwa palo wyobraz se ta sytuacje, że was jest 10 w trapie pada blocker i macie trapa, a ich jest 40 rozbiegna sie do was to wkoncu was zabija. Wy macie combo 2.5k a oni maja combo ponad 6k~... (widac że bozia mózgiem nie obdarowala ;/)

btw, wiem ze to nei mozliwe ale to jest przyklad na to że knighty sa wazne w wojnach

Knighty tez maja pvp nie widziales mnie w akcji to nie mozesz oceniac zjebie. Po za tym mam inne chary niz knight
Haha, ale ty jesteś upośledzony huehehe to ja dam taki:
jest 10 knightów i 5 magów kto wygra ? tu cytat :
Cytuj:
btw, wiem ze to nei mozliwe
bo co pierdolisz o rzeczach które są niemożliwe ? Poza tym kwestia battle commandera zawsze mamy 1 i zawsze jest na czas. Co do comba 6k (jebnij się w łeb) dziesięciu graczom 100 razy łatwiej sie zebrać niż 40 i jeżeli dobrze się znają mogą rozjebać każdego . Pozdro zabijako

sry za offtop

Ostatnio edytowany przez Liper - 27-08-2008 o 10:13. Powód: exiva speed
stary 27-08-2008, 13:24   #175
GirNi11
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Haha, ale ty jesteś upośledzony huehehe to ja dam taki:
jest 10 knightów i 5 magów kto wygra ? tu cytat : bo co pierdolisz o rzeczach które są niemożliwe ? Poza tym kwestia battle commandera zawsze mamy 1 i zawsze jest na czas. Co do comba 6k (jebnij się w łeb) dziesięciu graczom 100 razy łatwiej sie zebrać niż 40 i jeżeli dobrze się znają mogą rozjebać każdego . Pozdro zabijako

sry za offtop
wiesz co to bot?;x
stary 27-08-2008, 13:39   #176
Lord_Piterek
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seredo Pokaż post
Jeżeli kupiłem pacc zapłaciłem za niego własnymi pieniędzmi to nawet nie mogę być zbanowany ;] Mogę botowac i Gmowie Cmowie mogą mi dożo zrobić. Oczywiście graczy Facc za botowanie mogą banowac Deletowac ponieważ grają za darmo. Na tibia soft jest gdzies temat że ktoś im założył sprawę za bana i chyba ją nawet wygrał. Więc skończcie bo boty były, są, i będą. Myślicie że chce mi sie siedzieć przed komputerem całymi dniami i skilowac te durne pixelki i co 10 min dokładać kamienie, robić use na jedzeniu i wpisywać czar ?? jeżeli sądzicie że tak to jesteście tępymi nałogowcami którzy mogą grac po 24h i nie robi to wam zdanej różnicy Pozdro

ty czlowieku chyba jestes pojebany, albo w najlepszym wypadku dostajesz posladkami po twarzy. CZYTALES TIBIA RULES PSIE?!
to zamknij morde, bo to ze kupujesz pacc po wczesniejszym "zapoznaniu" sie z regulaminem i go łamiesz, to ziomek ty masz problem zobaczymy jak po wyznaniu prawdy dlugo pojedziesz na tym charze

czek dys ałt

Data dołączenia: 19 01 2008
Imię: Seredo
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 112

lookać..
Character Information
Name: Seredo
Sex: female
Profession: Knight
Level: 15
World: Nebula

Account Status: Free Account

niahsaihsaihsa

Ostatnio edytowany przez Lord_Piterek - 27-08-2008 o 13:43.
Lord_Piterek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2008, 15:02   #177
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wiesz co to bot?;x
Poważnie, większego tępaka na forum nie widziałem ^^
Idź teraz ratoować kumpli swoim pro 100 najtem ;d
Allbo nie bo jak padniesz to bedzie po nas :/

Dobra elo wbijaj na berylia jak chcesz zobaczyć bota, ale nie pisz jak masz poniżej 90 lvl (;

Ostatnio edytowany przez Liper - 27-08-2008 o 15:08. Powód: Knight jest elo
stary 29-08-2008, 22:57   #178
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Najśmieszniejsze jest to, że nikt z krytykujących boty, nie widział ich nawet na oczy, ani nie przetestował chociażby tbigg na własną rękę, aby nie splamić swojego honoru gracza, który zareportował by gościa za bota, chociaż dobrze się znali z Tibii od paru lat. Nie pieprzcie głupot, że użytkownicy botów oszukują w ten sposób was i całą grę, bo ich obecność nie wpływa na was tak naprawdę nawet w 5%, a poza tym twórcy gry oszukują swoich klientów, co oznajmi każdy doświadczony gracz.
stary 30-08-2008, 09:20   #179
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

Kto ci powiedział, że nie widzieliśmy na oczy i nie testowaliśmy?

/niepotrzebnie znowu podbijasz temat.
szukasz kłótni czy co?

Do zamknięcia.
stary 30-08-2008, 10:13   #180
Amorekboy
Użytkownik Forum

Amorekboy's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
Domyślny

jak na moj gust 90% wypowiadajacych sie tu ludzi uzywa botow,ci ktorzy pisza ze nie uzywaja to i tak uzywaja, kazdy tego prubowal, prubuje i bedzie prubowal co to takiego ten bot... sciska mnie gdy slysze jak 20-30 lvl sie wypowiada ze "on nigdy nie bedzie uzywal bota" gowno wie o tibi! jesli bedzie gral to na wyzszym lvl'u i tak napewno go uzyje... wiec nie zapierajcie sie czegos co i tak bedziecie robic...

pozdrawiam
Amorekboy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania