![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Stan: Niegrający
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Ouuu, cóż za miłe zaskoczenie , jednak jest szansa pojawienia sie w tym fake'u , pasuje ci imię:Xardox?, Nie? to pisz, wymysle coś innego (może)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() Nie, mam dla Ciebie lepsze imię. Alpha Proximus - bo Xardox mi sie z Kardoxem kojarzy.
Aragami, on nie nacisnal spustu. Stoją sobie 2 żołnierze - bazokiści w gotowości, mją palce na spustach, bo wiedzą, że wszędzie mogą być mutanci bądź co gorsza, kosmici, I coś wbija im się w plecy to przerażeni naciskają spusty... Next part dziś... I nie będzie to znęcanie się nad Air Forces... No może troszkę. Ach i przedłużam Fake'a. Zamiast rbić 2 episody, zrobię jeden większy.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Jeden episod będzie dłuższy niż dwa? Bo nie zrozumiałem
![]() Dawaj next parta!! Szkoda, że kończysz tak szybko..
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 24-08-2008 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie, będzie jeszcze jeden part, potem next sezon też po 4 party, jeszcze jeden sezon i koniec. Może wydam później inne episody. Wiem, że ten ogień tandetnie mi wyszedł. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest to przedostatni part sezonu II. Next Parta dodam wkrótce. Powiem wam tyle - Bardzo dużo się zmieni. Podoba się o.O? Efekty fatalne - wiem. Dodałem nowe Userbary: ![]() Usuńcie Spacje: [im g]http://im g398.imageshack.us/img398/8584/mutantsfanue6.png[/i mg] ![]() Usuńcie spacje: [im g]h ttp://img398.imageshack.us/img398/5935/airforcesvq8.png[/im g]
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() To jest słabe jak ósmy tasiemiec w tym samym jelicie... (Tekst by Tadeusz, taki ziom z Hyper'a)... >Nie rób dalej tego fake... >Sir Speed robił Starcraft'a ale on ma talent do robienia potrzebnych mu rzeczy, a ty nie masz go ani grama bądź unita(Kto lubi chemie będzie wiedział ile wazy jeden "u" - unit)... >Masz racje to ognie SuX, i co że się przyznałeś że są takie? liczysz że ktoś ci je odpuści?! >Te myśliwce są już nie żal.pl a tragedia.com, a to jak niby strzelają to jest okropne... >A te kosmiczne ośmiornice to chyba ku*wa w podstawówce robiłeś na lekcjach infy... >Kosmos(podłoga) to czarne tło i kilka pikseli białych... >Kolejne zjeb*ne "userbary", naucz się je robić... Jakbym miał ac ocenę to 5/10 Ostatnio edytowany przez Arashel - 24-08-2008 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Czy to są zmutowane ośmiornice, które zamieszkały w próżni kosmicznej i w procesie mutacji wykształciły sobie działka laserowe?
Jak uważasz że nie umiesz ognia zrobić to użyj tibijskiego.. Cały part mi się podoba, jakaś żywsza akcja się zaczęła. No i cieszę się, że nie masz zamiaru skończyć tego na byle jak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() myśliwce szal.pl
Araszel sapie ,że com ale nie :> Niebo zaje*** pare pixelów Kałamarnice :> rzal ogólnie dobrze ale co się stało z załogą na ziemii?
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Co to za dziwne ośmiornice? Kiepsko przycieniowane myśliwce, i dziwnie wygląda to lotnisko. To tyle o co bym się czepiał. Dobry fake, a mam nadzieję że jeszcze trochę pożyję.
9/10 Down@ Ciekawe. Facet któy jest na tym forum miesiąc mówi że jesteś za nowy (a on to co?), czepia się Arashela, który jest dobrym krytykiem fake'owym i nie musiał tak wybuchowo zareagować. A tak z ciekawości, możesz wkleić PW które ty do niego wysłałeś? Edit@ Nie zauważyłem że zedytowałeś. Jak chcesz wiedzieć o fake'ach i kolorowaniu outów to popatrz na przyklejone tematy, a jak o efektach w gimpie to wejdź na How-to-simple-effects in gimp?, ale broń boże nie odświeżaj tematu.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 24-08-2008 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |||
Guest
|
![]() Co to jest, te mutanty? ;oo
Ogień brzydki, miło, że to przynajmniej wiesz. Kosmos fatalny, mógłbyś dać jakiś efekt, który sprawiłby, że myśliwce w locie wyglądają dynamiczniej. Nic nie mówię, ale dla mnie trzy myśliwce to nie jest flota. Z resztą 100 myśliwców to też nie jest flota. "I'm going down!'' ?! oO No błagam cię, "yes, sir, yes" można było jeszcze wytrzymać, ale to jest drobna przesada. Aha, i proponuję jeszcze z 14 razy użyć słowa 'cholera'... Trochę tego nasrałeś, chyba w trzech obrazkach pod rząd... Podsumowując, zeby robić fake'i osadzone w przyszłości, trzeba mieć do tego niemały talent. A czy go, masz czy nie, to sam nie wiem. ![]() btw. Mam nadzieję, że cię to nie urazi, użytkowniku "wyżej postawiony w hierarchii". <--- tu cytat, samego Carbona, oczywiście Aha, prawie zapomniałem o tych ubarach. Wejdź sobie na www.gimp.info, tam się nauczysz czegoś porządnego. Jeszcze coś. Masz dziwna przypadłość pisania niektórych rzeczowników z wielkiej litery... Dziwnie to wygląda. Ogólnie, na początku zanosiło się fanjnie, z czasem stało się to średnie. Proszę bardzo, macie cytaty waszego Carbona. A teraz jechać po mnie, bo to jest z PW. Oto, co napisał mi Carbon. Cytuj:
Cytuj:
Ktoś oprócz mnie chce jeszcze dołączyć do tej elitarnej grupy fake'owców Carbona? ;oo Patrzcie, wystaczy kilka PW wysłać i można się tylu ciekawych rzeczy dowiedzieć ;> Cytuj:
Myślałem, że jako fake'owiec o tak niepodważalnej opinii, nie ma się czego bać... @down Nawet nie zaprzeczysz? ^.^ No oczywiście, że tak nie myślałeś, poprostu tak ci się napisało. -,- Nie będę płakał. Papa! =* Ostatnio edytowany przez Alusair - 24-08-2008 o 17:52. |
|||
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mam honor i nie zaprzeczam. Mam jednak nadzieję, że forum wybaczy mi ten "Mój" Pogląd na świat. Pisałem to w złości, a potem już nie można anulować jak się napisze. Tak więc mam nadzieję, że forum mi to wybaczy, bo jak nie, to mój "Sens istnienia" na tym forum nie będzie miał "sensu" a co za tym idzie, skończę robić Fake'a. Pisałem to w złości, nprawdę sądzę inaczej. Przepraszam. Znikam z tego frum, na Torgu też nie będę, a tym bardziej na pomocfake.jun.pl Może kiedyś będę kontynuował ten Fake, ale założę do niego osobne forum. Ave. EDIT Jeżeli ktoś chciałby link d przyszłego forum, niech pisze na PW. Ave lol ![]() Co Kedven w Tobie widział?
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() @first
Nie nam żadnego Emoka i sam nim nie jestem. @second Nie jestem w żadnej grupie złamasów "TrOO Feyckowcuff". @third Nie jestem przyjacielem Carbona @fourth Arashel nie jest dobrym, ale NIEPRZECIĘTNYM fejkowcem. @fifth Jestem słaby, ale napewno lepszy niż ta pała, która tak uważa. @sixth "Jestem wyżej w chierarchii" - Wypie**alaj
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake dalej trzyma się na przyzwoitym poziomie, ale jest kilka "ale", Mianowice:
-Lekko zrąbane myśliwce , (przynajmniej po tym co zobaczyłem w "The Village", twoje stoją na niskim poziomie) -Trochę dziwnie wyglądające Alieny -Wkurzają mnie małe obrazki Nic poza tym. Ogółem 8.5/10 ,pomimo to fake nadal mi się podoba. Rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Jeśli chodzi o mnie, to nigdy nie pisalem ze jestes slaby ^^ Z reszta sam pisalem z toba o grafikach...
@down Zdecydowanie nie. Najlepiej, zniknij stąd, razem ze swoimi śmiesznymi cytatami, albo zrób nowe konto =* Ostatnio edytowany przez Alusair - 24-08-2008 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robić next part'a czy nie?
Bo już się gubię. Spam zrobiliście xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rób, rób . Pure hardcore 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Rób tego next parta, zanim się zacznie kolejny idiotyczny konflikt na tle fake’owym. -.-''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Nawet się nie waż opuszczać forum. Robisz dobry fake, przeprosiłeś go, a poza tym, wisisz mi zamówienie. A właśnie, ile zrobiłeś?
Oceniać nie będę, bo oceniłem w ostatnim poście. Down@ Nawet niezły, ale miecz trochę kiepsko wyszedł. Jak nie chce ci się robić to mogę nad tym sam popracować. A co do forum. Pomysł niezły, ale niestety nie znam się na tworzeniu forum więc ja ci nie pomogę. Znowu down@ Wiem że trudne zamówienie, ale na te kartofle ala CIPsoft nie mogłem patrzeć.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 24-08-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny raz up:
Wiem Cip zrobił orce fatalne xD @up again Nie no zrobię Ci, ale z tym czerwonym może być problem. Miecz przerobię. @up W sumie to masz rację - przeprosiłem. Chyba nie muszę błagać na kolanach o wybaczenie no nie? Co do Twojego zamówienia, coś dziś nie miałem czasu, sorry, obiecuję, że zrobię je jutro z samego rana w pierwszej kolejności. Abyś nie czuł się urażony xD dam Ci to co narazie zrobiłem: ![]() Dalsze posty związane z tamtym będą karane za Spam, bo to nie temat od luźnych rozmów na różne tematy. To temat związany z Fake'iem. Gdy zrobię zamówienie Lagoona, zacznę od razu robić part'a. PS: Kto chciałby pomóc mi w robieniu oficjalnego forum Fake'a? Spytacie - po co do jasnej cholipki forum osobne dla jednego Fake'a? Otórz nie! To będzie cykl Fake'ów. Z biegiem czasu, i z treningiem dojdę do doskonałości (mam nadzieję xD), i mam zamiar zrobić na tym forum całe kompendium wiedzy, o tym świecie. I oczywiście tam dawałbym next party.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Profesja: Knight
|
![]() Suuuper Fake
![]() Ja tam sie zabardzo nie znam ale bardzo mi sie podoba ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @offtoping
Carbon chyba cię pogrzmiło ,że nasza "grupa" jest vs Araszel:> Ja do Araszela nic niemam wytyka błedy co jest dobre jest troche niemiły ale przynajmniej zrozumiał ,że lepiej jest być sobą niż udawać czasami za ostro to wytyka... według mnie Arashel jest Dobrym lecz nie bardzo dobrym fakeowcem @Arashel Zauważ ,że niewszyscy siedzą w tym 2 lata ,żeby robić super fake wytykać błedy możesz ale nie.. "Wyjdz z forum żałosne" a ty jak zaczynałeś. @topic Błedy wystawiłem w poprzednim fake ale niedostałem odpowiedzi na pytanie... Co z ziemianami :> rób next parta ale bardziej się staraj @all HUNTET @down SZAL I BUL JESTEM MUTANTEM JAKI SZAL JA SIĘ TAK NIEBAWIE GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR JA CHCE BYĆSUPER HERO !!! PS.Cie jeszcze niebyło jak Arashel był spoko :> @down2 Nie!!! bo weszłem przez gówno do góry ,lub zrobiliśmy piramide. @Araszel Wytyknij mi najmocniej jak umiesz krytykę w moim fejku. Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 24-08-2008 o 23:14. |
![]() |
![]() |