![]() |
#162 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, ten cały LoD to istotnie chłam, jak przyznał sam autor.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() @Gelt
Teraz to chłam, ale kiedyś, to było naprawdę coś. Tak samo możesz powiedziec o "Przygodach Orca Vethiego". Teraz, nikt by na to nie spojrzał, ale kiedyś, nic nie mogło go przebic. |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Do Autora
Historia ciekawa choć jest trochę przereklamowana (rodzina głównego bohatera umiera następnie gości w imię dobra będzie chciał sie zemści na oprawcach po latach treningu) ale nie przejmuj sie ludzie lubią takie rzeczy. Wprowadzi w historie trochę zaskoczenia, zdrady, nagłego zwrotu akcji, dramaturgi, zrządzenia losu(tylko takiego w miarę realnego). Oczywiście nie odbieraj tego w zły sposób i nie mów "Nie wtrącaj sie, zrób lepsze skoro taki mądry ", bo może taki zabieg porostu da ci jeszcze większą rzesze widzów których i tak jest dużo. Było co chciał bym zobaczyć, teraz co mi się podoba: tak naprawdę to całość jest dobra(pomijam jakieś błędy w stylu "domek stoi o 0,003 milimetra za daleko w prawo"<-nie wiem jak ludzie umieją to wychwycić lata praktyki albo trzecie fejkowe oko ?)ale jeszcze mocniej się staraj bo zawsze może być lepiej. Następny part plisss pliss plis |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() zajebioza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 87
Skille: 62/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Fake zajebiaszczy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() - Trawa jako podłoże nadal zbyt monotonna i ta sama...
W Screen'ie 6+ Wygląda już lepiej ale to może tylko dlatego ze jest ciemniej... ![]() - Ta drabina powinna stać tak jakby lewo a tu stoi na prawo i zjeb*nie to wygląda... - Ta ścięcie w górach... LoD był lepszy, nie on był jest i będzie najlepszy... Fabuła: I tu mam dylemat bo nie mam się do czego odnieść... Ostatnimi czasy ludzie na forum(nie wszyscy) lubią proste nieskomplikowane historie i ta taka jest... Jest O.K. jak na razie... Ocena: 7,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Fake uzyskał już jakiś poziom.
Na numerkowe to będzie takie 9+/10. Jeśli chodzi o tą drabinę to myślę, że ona jest umyślnie obrócona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ Vasu
Teraz widze to ścięcie ale już nie bede teraz poprawiał tego obrazka ![]() @ Sankar To, że fabuła wygląda "rodzice pomszcze was i bede mastah" słyszałem już kilka razy i zgadzam się, że może na taką wyglądać, ale to nie znaczy, że tak będzie ![]() ![]() PS: Nie odbieram twojego koment w zły sposób ofc ![]() @ Arashel W pierwszych 5 czy 6 screenach jest jeszcze stara trawa bo to były stare lokacje których szczerze nie chciało mi się już mieniać ![]() Ta drabina jest specjalnie tak przerobiona bo gdyby była tak na lewo to trzebaby było wejść na ścianę, żeby zejść do piwnicy. Może nie wygląda to najlepiej no ale tak wyszło. Co do fabuły to moim zdaniem powinna ona przede wszystkim wciągać i taką starałem się stworzyć. Wydaje mi się, że zbyt skomplikowana hisotria to minus, więc nie kombinowałem za dużo. Pzdr i dzieki za komenty. Next part jutro albo pojutrze.
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Dom :)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobry fake 9/10. Czekam na next party.Na niektórych obrazkach błędy ale już wiesz jakie więc ich nie będę wymieniał.
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() Mnikes1, na PW Wysłałem ci zgłoszenie do rekrutacji... Może byś mi powiedział czy mnie przyjąłeś czy nie...
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Fake mi się podoba fabuła cholernie wciągaaaa... obejrzałem każdy odcinek może graficznie nie zadziwia lecz fabularnie podoba mi się bardzo. Dopatrzyłem się paru literówek ale to nie ma znaczenia.
Ocena: 8/10
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ K4rol
Pisałem, ze nie przyjmuje już nikogo ponieważ nie ma miejsc.
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() I ja się przyczepię, a co!
Na szóstym obrazku w ostatnio dodanym parcie... Jak ten łuk się Frayena trzyma? o0 Więcej grafik nie oceniam, bo się nie znam. Fabularnie mnie zaciekawiło.
![]() |
![]() |
#176 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() Moze i koneserem fakow nie jestem, ale ten fake wciagnal mnie rownie mocno jak LoD czy LoD II. A wiedz, ze to duzy komplement...
Jak dla mnie to jest cos fajnego ;p Rob dalej i trzymaj tak jak jest albo lepiej. ps. Sorry za brak Polskich znakow ale nie dysponuje polskim windowsem oraz Polska klawiatora.
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Antica-THE BEST
|
![]() eeeee co to jest ten LoD do jasnej.... czy ktos moze podac link do tego fake albo pelna nazwe????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Ten post jest darem" - hahhah... To jest wywyższanie się? Jak dla mnie jest to zwykły "żart" ... "Zawsze gdy piszesz głupie posty, Bóg zabija kota" ( czy jakoś tak ) - też w to wierzysz? "TSK żąźi": Cytuj:
@edit: Jeszcze coś starszego, ale mnie nie było i dopiero teraz przeczytałem =P : Cytuj:
Trochę to dziwne... Gdy się broni trzyma miecz w lewej ręce, a gdy atakuje w prawej xF Powinien trzymać go w tej samej ( chociaż trzymając w prawej jako defensywa jakoś dziwnie to wygląda x( . Tak samo lewa ofensywna... Ehh... Wina rzutu, ale nie o nim mowa. ) Ostatnio edytowany przez X-Zero - 07-08-2008 o 19:23. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Świat: Menera
Poziom: 87
Skille: 62/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Kiedy next part bo umieram z ciekawości?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 01-06-2009 o 23:54. |
![]() |
![]() |