![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Nowe ss
Suprise ![]() ![]() Pierwsza wyprawa na darashie. ![]() Pierwszy hunt na necro. ![]() Pierwsze 3 necro. ![]() Po których zjebał tpsa (kick) i teraz mam: 06.06.2004 03:12:20 CET Killed at Level 59 by a necromancer Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 31-08-2006 o 00:41. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]() Ja polowy z tych ss nie widze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() Czlowieku , jakbys zginal i stracil to co ja to wtedy bys sie zalamal chyba bys juz nigdy do tibii nie wrocil. Ja gram dlaje , a ta smierc niedlugo opisze bo jest ciekawa historia .. ehh niestety nadal nie wyjasniona.
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() nie wiem co mam napiscac ale nawet mi sie podobaly chociaz czuje pewnien niedosyt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko te ss. To zdjącie z tymi Irakijczykami mnie rozbroiło, zwłaszcza dla tego że mam na pulpicie orginał
![]()
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe... fotki spox, ale czy mi się zdaje, czy to jest starsha wersja Tibi ?!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() -very good ss 8) |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wajny ss'y lol tylko ten 225 lev i taki eq
![]() ![]() Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: Obecnie jestem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() wielkie GRATZ za fotki.
Bardzo mi sie podobaly |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
|
![]() cool wyprawy macie w grupce sam kiedys bylem na tych mino archerach i mino magach i wogole to spoko , a dead to nic wielkiego bylo minelo trzeba grac dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() zajebiste foty dawaj jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() No gratuluje dzidek w koncu sie tu wypowiadam na twoim topicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Duzo,Piknych SS,mimo tego chce wiecej bo uczu oderwac nie moge.
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okazyjne ss:
Zapowiada się dużo ss z questów. ![]() Wraz z kolegami z gildi robiliśmy paradox tower quest. Już zostało nam tylko odpowiedzieć drugi raz na pytania i iść po nagrody a tu kick i calmera została przywrócona do godziny 12:00. Cały dzień zmarnowany ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 31-08-2006 o 00:07. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Michail Fradkow
|
![]() Gratz 60 lvl!Niesty byla cofka serva.
![]()
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() podoba mi sie kolor tej podlogi u necromantow
![]() jak grasz na danubii to chetnie kupie od ciebie bolty jezeli nie sa ci potrzebne
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe ss
![]() Jako iż się lagi zmiejszyły Ziks postanowił solować behe ![]() ![]() Niezła wymiana ![]() ![]() Po tym jak zsolował już, zabiliśmy pare behemotków. Oto pierwszy behe sir dzidka. ![]() Skubany ma dużo hp. ![]() Kończymy go. No i ładna moja explozja hihi ![]() Podział exp, niestety nie zrobiłem jak dostałem 2500. ![]() Po raz kolejny, tym razem zakończony sukcesem paradox tower. ![]() I również druga próba ukończenia mad mage room quest - równierz pełen sukces. ![]() Tibicam - filmik - Ziks soluje behemoty z exori: http://members.lycos.co.uk/dzidekter...r/behehehe.rec Zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 31-08-2006 o 00:33. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Michail Fradkow
|
![]() Gratz Ss.Ja chcejecsze wiecej,czym dochodzi wiecej tym leiej twe Skriny sa pikne,oczy cieszy.Mam nadzieje ze bedzesz dalej je wklejal.
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() super sski napiszcie kiedy na demoni bedziecie szli i dajcie maseeeeeeee sskow
![]() PS: wasze sski sa najlepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() pierwsza wyprawa troche malo interesujaca ale za to druga juz konkretna
![]() |
![]() |
![]() |