![]() |
#162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Ponieważ jest dość spory offtop na temat powiązania You_Ying’a z Carbonem pomyślałem, że warto będzie kontynuować ta dyskusje tym temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Taaa... All sie do niego przyczepili i teraz niewiadomo juz o co kaman. ;< To torche glupie rozpoznawac kogos po avku/sygnie. Przeciez malo jest osob ktore maja te powalone kuleczki? Tak jak wspomnialem w temacie z zamowieniami... Jesli juz, to podejzewal bym ze to Buszman. No ale co z tego!? Nawet jak to on, to jakas sensacja ma byc z tego? o.O Naprawde niektorych nie rozumiem ;p @down A ty masz brzydka twaz ;< Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 06-10-2008 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @up
Brzydki out :< A co was to obchodzi czy to Carbon??
![]() |
#165 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Też to była dla mnie zbieżność avków.
W całej sprawie zaciekawił jeden fakt: -Carbon logował się wczoraj po raz pierwszy od dłuższego czasu. You_Ying to Ernesto Ruz czy jak kto woli Zirek_003. Dlaczego You_Ying to Ernesto Ruz?? Odpowiedź jest prosta, a jest nią cytat z pomocfake: <Napisane przez You_Ying> Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...2&postcount=64 Leżące ciała i marihuana to grafika Zirka, ciała z ,,wojny XXI wieku" a listki tez gdzieś tam dawał. A i takie małe BTW, co do kulek: http://www.gimpuj.info/empty-t14315.0.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Bzdura!
You_Ying to trzeci brat mroczek... Skąd to wiem! Nie wiem! Ale zaraz znajdę jakieś absurdalne dowody! @Haze of Angels Battles Pierwsza walka była to Ryouu vs Sapphire. Napiszcie kogo byście chcieli zobaczyć w następnej... Ostatnio edytowany przez Arashel - 06-10-2008 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Co to mialo znaczyc? Hmm? xD
![]() |
#171 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() @You_Ying
Dont spam fucking kid! Od niedawna zaczełeś pisac a spamujesz jak szalony... Pewnie ten temat przykleją... Bo co innego1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Nie komentując wypowiedzi typka UP zacznę inny wątek...
Mianowicie jest coś na kształt pomocy dla ludzi którzy chcą tworzyć fake'a: Jaki Fake byście chcieli zobaczyć na tym forum? Jakie wątki/zagadnienia miałby posiadać/poruszać? Jaką Fabułę? Czy nadal preferujecie walki i zuo vs dobro? Jeśli nie to co innego? Wysilcie swoje mózgi, móżdżki, zwoje nerwowe lub inne elementy waszego organizmu które służą wam do myślenia zamiast brakującego(u co niektórych) mózgu (Ale bez układu rozrodczego)... @2xDown, Torog Też bym zobaczył coś takiego ale w dobrej oprawie graficznej... Ostatnio edytowany przez Arashel - 06-10-2008 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Do tego służy ten temat... tj. nie w sensie, że do spamowania, a do ogólnych rozmów o fake'ach. Co prawda wysuwa nam się tu wątek "Ying=Carbon=Buszman", ale to chyba częściowo należy do fake'ów, bo oni są częścią tego społeczeństwa.
@Up: Ano dobry wątek. Miło by było zobaczyć fake o fabule, gdzie trzeba pogłówkować co może być dalej, co łączy bohaterów, o co tu chodzi (czyt. o fabule gdzie trzeba wytężyć ów organ służący do myślenia), a nie cały czas te walki. @Down: To też dobry pomysł. Mało tu fake'ów o takim wątku (0? xd). Miło byłoby coś takiego zobaczyć. @3xDown: Emo, nie udało Ci się - nie byłeś fajny.
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 06-10-2008 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() ja bym chciał zobaczyć jakiś... "Love story" fake, może nie cały wokół tego love ale przynajmniej jakiś ważniejszy wątek... - ciekawe co by z tego wyszło ?
Ying to Ernesto_Ruz czy jakoś tak... więc zamknijcie się z tym że Ying = Carbon bo to by wynosiło Ying = Ernesto = Carbon co mi się nie specjalnie widzi... Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 06-10-2008 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oh my God, you're so dumb!
Fajny jestem, nja? Umiem po angielsku napisać. I to tak, że brzmi to jak gówno. Tutaj się można cieszyć, nie pociągną dalej swoich genów. O kimkolwiek mówisz. Właśnie wracam z faparty na [RULE 1&2] i nie myślę jeszcze mózgiem. Krew jest niżej.
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Ja może dodam jakiś poboczny wątek love :>
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Hura Argami - tylko żeby był porządnie wykonany ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @Arashel
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bul. W większości opowieści nie ma czegoś takiego jak dobro i zło. > Żeby stworzyć faboołę potrzebny jest konflikt, problem itp (np. bohater musi znaleźć skarpetki), bez tego nie ma opowieści... A dobro i zło... to są śmieszne dopiero pojęcia. Są dwie nacje, i wiadomo, że dla każdej ta druga będzie "złą". @Gargoin Cytuj:
@Torog Ja podejrzewam, że by wyszedł bul i puacz... <wali się głową w kolano> Se o czymś przypomniałem i już nie napiszę nic więcej, ale to niech zostanie jako symbol mojego niskiego iq i lotności umysłu. @Misza Bulowy post. @Evil Szczerze, jupi, jesteś światłem w moim życiu... :< Poboczny to nie główny. @Torogx2 Bulowy post.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 07-10-2008 o 16:41. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Hmm już wiem ile będę robił fake'a. Jest to oczywiście zbliżony okres czasu -
7 dni. Grafik ciut więcej niż ostatnio do tego mam więcej w szkole no i samo z siebie to wynika. Wy też dawajcie jakieś niusy co do swoich fake'ów xD
![]() |
#180 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No to ja powiem, że mojego fake'a będę dawał regularnie co tydzień w weekendy (albo w sobotę albo w niedzielę). Mam na składzie 3 party do przodu, więc nawet jak w jakiś weekend nie zdążę zrobić fake'a to i tak dam
![]()