|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Cytuj:
A jednak sporo noobow odwiedza forum tibi.pl Widziaalem Nooooooooooba cień, wzbijał się niczym ptak...... ![]() Ostatnio edytowany przez NoName - 20-01-2005 o 00:36. |
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Troche odeszlismy od tematu ale jak widze takie posty jak kolega zaprezentowal powyzej to nie moge usiedziec spokojnie bo mnie cos strzela
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() Wezcie zejdźcie z Lukiego . On gra w weekend po 10-11 godzin . Nigdy nie widzialem go pod dp , czasem widze go w sklepie w Kazz .On gra sam i umie poprostu expic.
|
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Dziękuje wszystkim którzy wypowiadali sie w cywilizowany sposób, a nie obrażali mnei przez swoją zazdrość
Jeżeli kogoś inetersują moje zdjęcia to niech spobie zaglądnie czasem na http://photobucket.com/albums/v304/shadowl/ Co do no name to po raz ostatni się wypowiadam Hmm jeżeli na podstawie mojego stwierdzenia kiedy spytałeś kim jestem stiwerdzasz że dzielę acc to nc... Sami oceńcie... "Jestem mituso ale grałem Pogromca Wampirow niedawno" Cała rozmowa odbyła się 2 dni temu gdy No name czy jak kto woli Masiak-lord chciał mnie wy***ać z kopalni.... Hail Mahakam Hail Isara |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#166 | |