Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-01-2005, 00:29   #161
NoName
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaNeK
Czy wy do cholery wiecie co to jest "acount sharing" ??, mnianowice jest to wypozyczanie konta graczom bardziej doswiadczonym np. w PvP..w celu wygrania wojny..dzielenie sie kontem, postacia tzn. wspoolne granie niejest nielegalne ani scigane.
pzdr Kamil-lanka
cya
OMG!!!!!!!!!!!!
A jednak sporo noobow odwiedza forum tibi.pl

Widziaalem Nooooooooooba cień, wzbijał się niczym ptak......

Ostatnio edytowany przez NoName - 20-01-2005 o 00:36.
NoName jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-01-2005, 00:45   #162
Szorstak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Domyślny

Troche odeszlismy od tematu ale jak widze takie posty jak kolega zaprezentowal powyzej to nie moge usiedziec spokojnie bo mnie cos strzela
Szorstak jest offline  
stary 20-01-2005, 09:07   #163
Sir lapciuch knight
Guest

Domyślny

Wezcie zejdźcie z Lukiego . On gra w weekend po 10-11 godzin . Nigdy nie widzialem go pod dp , czasem widze go w sklepie w Kazz .On gra sam i umie poprostu expic.

stary 20-01-2005, 09:16   #164
luki000
Użytkownik Forum

luki000's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003

Domyślny

Dziękuje wszystkim którzy wypowiadali sie w cywilizowany sposób, a nie obrażali mnei przez swoją zazdrość

Jeżeli kogoś inetersują moje zdjęcia to niech spobie zaglądnie czasem na
http://photobucket.com/albums/v304/shadowl/

Co do no name to po raz ostatni się wypowiadam

Hmm jeżeli na podstawie mojego stwierdzenia kiedy spytałeś kim jestem stiwerdzasz że dzielę acc to nc...

Sami oceńcie...

"Jestem mituso ale grałem Pogromca Wampirow niedawno"

Cała rozmowa odbyła się 2 dni temu gdy No name czy jak kto woli Masiak-lord chciał mnie wy***ać z kopalni....

Hail Mahakam
Hail Isara
luki000 jest offline  
stary 20-01-2005, 10:07   #165
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez luki000
Dziękuje wszystkim którzy wypowiadali sie w cywilizowany sposób, a nie obrażali mnei przez swoją zazdrość

Jeżeli kogoś inetersują moje zdjęcia to niech spobie zaglądnie czasem na
http://photobucket.com/albums/v304/shadowl/

Co do no name to po raz ostatni się wypowiadam

Hmm jeżeli na podstawie mojego stwierdzenia kiedy spytałeś kim jestem stiwerdzasz że dzielę acc to nc...

Sami oceńcie...

"Jestem mituso ale grałem Pogromca Wampirow niedawno"

Cała rozmowa odbyła się 2 dni temu gdy No name czy jak kto woli Masiak-lord chciał mnie wy***ać z kopalni....

Hail Mahakam
Hail Isara
HAAHHAAHAHAHAH kolo to nie on troche sie pomyliles. Jak juz pisalem wczesniej moglbym uwiezyc ze sam grales ale nie moge bo znam noname na realu i on mowil ze jak gadal z toba to powiedziales ze nie grasz sam ta postacia. To wiecej nie wciskaj kitu.
Szorstak jest offline  
stary 20-01-2005, 13:00   #166
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Ehhh... jak tak patrze na te wasze posty to mi sie niedobrze robi. Co niektorzy twierdza ze Xo ma dwoch ownerow. A kogo to obchodzi - wazne ze jest swietnym graczem i ciekawa osoba. Czemu macie mu za zle ze bije lvl tak szybko ?? Jak kazdy Polak bedzie patrzyl rodakowi na rece nigdy nie osiagniemy zadnych sukcesow w tej grze. I dlatego Szwedzi zawsze sa gora !!!!
Ja nie mam jemu za zle ze tak leci, tylko to ze napisal ze gra sam ta postacia co jest nieprawda. Noname gra na isarze i zna go i gadal z nim. Xo.. przyznal sie jemu ze graja we dwoch to co tu duzo gadac chyba on sam lepiej wie niz my wszyscy. Przeciez nikt tego nie wzia z chmur tej informacji ze on nie gra sam.
Szorstak jest offline  
stary 20-01-2005, 17:49   #167
Masat
Zbanowany

Masat's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Chodzież

Imię: -
Profesja: Rookstayer
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -/-
Poziom mag.: -
Masat ma numer GG 1554799
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Ehhh... jak tak patrze na te wasze posty to mi sie niedobrze robi. Co niektorzy twierdza ze Xo ma dwoch ownerow. A kogo to obchodzi - wazne ze jest swietnym graczem i ciekawa osoba. Czemu macie mu za zle ze bije lvl tak szybko ?? Jak kazdy Polak bedzie patrzyl rodakowi na rece nigdy nie osiagniemy zadnych sukcesow w tej grze. I dlatego Szwedzi zawsze sa gora !!!! Rozmawiam z tym czlowiekiem codziennie (w koncu jestem w jego gildii) i wiem ze to jedna i tam sama osoba - nie ma dwoch tych samych osobowosci wiec jezeli byloby dwoch graczy to ich wypowiedzi by sie roznily. Zauwazylam tez ze sa osoby ktore twierdza ze i moja postac ma 2 ownerow - wiec powiem tak: Kilka razy urzyczylam znajomemu konta zeby mogl sobie mna pograc. Poniekad macie racje. Ale lvl i sprzet jaki mam to moj wysilek - nikogo innego.
Podsumowujac - Xo.. jest best, gra jak gra i nalezy to uszanowac. A jesli chodzi o te udostepnianie konta - mylicie sie ci ktorzy uwazaja ze tak wlasnie jest ...

Dlatego Rook jest lepszy - nikt nikomu nie ma nic za zle ....
Ta mnie to obchodzi.Tez bym mogl powiedziec zeby kumple mi pomogli w exspieniu i pokazywać na tibia.pl zeby wiara sie podniecala ze szybko exspi.Ja gram sam i mam z tego satysfakcje.
Masat jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania