![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
#up Chuuuu... nie fajniej muzyki słuchasz : p
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2008
|
![]() Cytuj:
Piesku, szczeniaczku, kundelku, psinko, tylko nie gniewaj się na nas :< Powiem Ci jedno reżyserem możesz być, tylko broń boże nie bierz się za pisanie scenariuszy hau hau hau :* |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jesteś idiotą ,co mnie to obchodzi jak wygląda Broni czy Alethya czy cholera wie jak on się nazywa.Wygląda jak wygląda.Pokaż swoje zdjęcie to może jak porównam Ciebie z nimi to się pośmieje. @ELveloya Pozdrów Elve z Valorii pamiętam jak siedziała na bugach w ab i rybki łowiła ![]() A co do Psiaka...ten filmik po prostu pokazuje jacy debile w dzisiejszej Tibii mogą być high levelem w szczególności na no-pvp. Psiaku nie ośmieszaj się i nie rób już więcej filmików a na czyiś filmikach to staraj się schodzić z obiektywu . |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]() Nie kazdy non pvp jest taka lamka jaka z niej robicie :> gralem dlugo na nova , honerze , a nawet chwile na Isarce , najdluzej to chyba na nova :>>>
na twoje pytania - wszystkie znalem odp. Wiec Elvey Dog yo bicz rap wyjdz i nie wracaj moze pokaz skilla na behe tak jak ostatnio :* :> co spieprzyles wolajac sry nie mam smp ale zaraz wroce :< rżal i buul |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ciekawe jest to co mowisz, zastanawiam sie wlasnie, czy wyszedles chociaz z rooka na ktoryms z tych serwerow, bo inaczej wiedzialbys, ze honera to tez non-pvp to zajebiscie, ze znales odpowiedzi, ale nikt ci tych pytan nie zadawal, a poza tym, odpowiedzi na nie powinien znac kazdy kto mial chociaz ze 20 lvl na pvp i zrozum wreszcie, ze nikt ci tu skilla nie pokaze, nie dlatego, ze go nie ma, ale dlatego, ze cipsoft sukcesywnie krok po kroku niszczac system pvp, doprowadzil do takiego stanu, ze nie da sie juz wcale tak latwo odroznic kogos kto od kilku juz lat siedzi w pvp, od idioty z wyboconym charem, wam jednak udalo sie pokazac, ze jestescie tymi drugimi, co zreszta widac wyraznie na tym filmie przestan sie juz osmieszac, jak chcesz mozemy wbic na 36hopto, bedziesz mial pelne pole do popisu |
|
![]() |
![]() |
#167 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Pozdrowie siore, nie ma problemu ![]() Cytuj:
2nd: Pewnie Dzika grala, a jak masz zamiar mi obrazac rodzine to cie moge dopiero pojechac. 3rd: Nie udawaj takiego pro bo wiem ze nawet 20 lvl na pvp nie wbiles. 4th: Polowe twoich passow juz mam :* . 5th Pozdrow mame ![]() @RuskiCzajnik: Przepraszam, wybacz mi to ![]() ![]() C-Z-E-!.
![]() Ostatnio edytowany przez Elveloya - 07-12-2008 o 18:17. |
||
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Superrrrr, superrr swietny film
![]() woof woof psiak ssie ps. Broni to fajna dupa, ta fota na lozku ummm, wskoczylbym tam do niego :*, a psiak wyglada jakby zamiast aparatu stal tam monitor i jakby orsza tam zobaczyl :F NIE KUR@$@$ NIE UZYWAM POLSKICH ZNAKOW mmkay? |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Poziom: 118
Skille: 95/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Ty za to nie pokazałes skilla z angielskiego
![]() @ Filmik Żenada- to chyba najodpowiedniejsze słowo, które opisuje ten filmik. Tibia od dawna nie jest już tą samą grą, jaką była kiedyś. Teraz pełno jest dzieciaków, grających swoimi wybotowanymi postaciami z 200+ lvl, którzy za wszelką cenę chcą pokazać, jacy są ''pro'', zwłaszcza na no-pvp. |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
|
![]() @Miszczu
Mocne słowa jak na 8 latka. Proponuję Ci używać słowa "idiota" w domu. Nie potrafisz napisać posta bez żałosnej próby ubliżenia? |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Czym mają służyć te posty? ośmieszeniem mnie? Osobiście w dupie mam co myśli o mnie Pan Metek z Krainy Kredek, tak jak jakiś 21 latek z mózgiem 16 latka lansującego się na Forum Tibia.pl 3. Ufo idź filizofować na czaty i udawanie Mestaha Pvp wbijając 60 lvl na pvp zostaw dla siebie. |
|
![]() |
![]() |
#172 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. nie czym maja sluzyc, tylko czemu jak juz, poza tym nikt nie stara sie ciebie osmieszyc, bo nie ma takiej potrzeby, skoro sam doskonale to robisz 3. mestaha nie udaje, bo nie wiem nawet co to jest, a btw kto z nas dwoch ma w zwyczaju drzec sie "ZABIJE WAS WSZYSTKICH M WALLEM" albo gadac "wszyscy jestescie pizdy, bo zazdroscicie mi lvla i pvp, a gowno umiecie"? przeczytaj jeszcze raz mojego poprzedniego posta, najlepiej kilka razy, bo widze, ze nie bardzo zrozumiales o co mi chodzilo \/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 08-12-2008 o 00:27. Powód: literowka |
||
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Jestem dzieckiem? Ok, niech tak bedzie ale jak nazwac ciebie w takim sesie? Zauwaz ze to nie ja dre ryja i wale fochy przez jakies pixele ![]() Zacznij poswiecac wiecej czasu nauce niz tej grze. "Get a life, nolife." Cze.
![]() |
#174 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2008
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 150
Poziom mag.: 70
|
![]() Ziomalski team na tym masacre xDDDDDDDDDDDDDD
<leży i nie może wstać> |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() Od lewej pies of guardia, dalej aleethya ^^ Tak, to grube i niskie to on xd
http://img139.imageshack.us/img139/6...c008971tn2.jpg była tez gadka o bronim, oto i on, dojrzaly i wspanialy! Nie ta z prawej! To jego dzieffczyna! http://img530.imageshack.us/img530/2629/sdma0.jpg http://img393.imageshack.us/img393/7824/sddww7.jpg Zawodowy_hycel jest offline Odpowiedz z Cytatem ROOYAL SHOOT www.kuki211.fotka.pl Ostatnio edytowany przez pol_lop - 08-12-2008 o 14:15. |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royals Shoot/sprzedany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Guardia
Poziom: 257
Skille: 114
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Zbanowany
Gildia: Megiido = Żal
Świat: Celesta
|
![]() A ja mam pomysł zamknijcie się
To jest ŻĄŁOSNE!!!! |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
Więcej czasu na naukę? No Life - nie masz i nie będziesz miał zielonego pojęcia co ja robie w Realu, jak się uczę, czy się ucze :> Przypomnij sobie ile ty za dobrych lat grałeś w Tipje. @Ufo 1. Udawanie mądrego zostaw mądrym. 2. Udawanie mądrego zostaw mądrym. 3. Pisałeś tam żebym zabił Ciebie i Dzikiego M-walem, a widziałeś kiedyś przypadek żebym kogoś ubił tą runą albo biegał z nim krzycząc kara? Pamiętasz swoje ADHD dzięki któremu się pokłóciliśmy? Kolega mój z -2 kopalń biegnął do widny zabijająć Ci mare, a ty do niego z tekstem "CZEGO KURWA" więc odnośnie ADHD proszę nie wypowiadaj się ![]() @up Okey to mój ostatni Post. Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 08-12-2008 o 15:01. |
|
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]()
#180 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Owned hahahahahahah Zamiast skilla nabierz dziecko mózgu wreszcie, bo potem na takich niedorobów normalni ludzie płacą podatki. |
|
![]() |