Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-12-2008, 18:01   #161
Koksowy
Użytkownik Forum

Koksowy's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
Koksowy ma numer GG 2437745
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elveloya Pokaż post
Ej, nie przeceniaj Psiaka .
Mowiles tez o jego "skillu w ang". Moge sie na ten temat wypowiedziec ale nie chce mu na okraglo ublizac. Nie moglem sobie ogmowic odpowiedzenia na te pytania. Zrobie to z dedykacja dla mojego najleszego przyjaciela z no-pvp, Psiaka.

1. PK - Player Kill, doslownie oznacza zabicie gracza ale potocznie (w Tibii) zostaje nazywana tak osoba ktora popelnila owy czyn.

2. PA - Power Ambusing - naduzywanie wladzy/sily, przyklad w Tibii: gracz ktory posiada wysoki lvl/dobrego protektora/badz sam jest w stanie zapewnic sobie odpowiednie bezpieczenstwo wyrzuca ze spawnu innych graczy.

3. Unjust - niesprawiedliwosc, w Tibii "unjust" jest to nieuzasadnione zabicie innego gracza, odnosi sie to do systemu skulli.

4. Frag - frag jest to wpis o zabiciu gracza czyli, jezeli ktos sie nas pyta ile fragow mam tzn ze pyta nas o to ile graczy zabilismy (sprawiedliwie czy tez niesprawiedliwie).

5. PZ - Protection Zone, obszar na ktorym jestesmy calkowicie bezpieczni, Tibijski odpowiednik to depo, tempel, domki, guildhalle.

Tak w skrocie. Nie mam teraz czasu na to by bardziej rozwinac owe odpowiedzi. Jezeli ktos bedzie czul niedosyt postaram sie edytowac tego posta. Cze.
Eh czabyło nie odpowiadać to by nigdy nie wiedział

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-12-2008, 18:32   #162
neSSonka
Użytkownik Forum

neSSonka's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
i zapomniales jeszcze dodac gdzie ty grasz.. niech zgadne - harmonia?

i zapomniałeś dodać , że od pół roku w to nie gram : ///

#up

Chuuuu... nie fajniej muzyki słuchasz : p
stary 06-12-2008, 19:22   #163
Zawodowy_hycel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 12 2008

Domyślny

Cytuj:
[b][center]Ej, nie przeceniaj Psiaka .
Mowiles tez o jego "skillu w ang". Moge sie na ten temat wypowiedziec ale nie chce mu na okraglo ublizac.
Wybacz! xD
Piesku, szczeniaczku, kundelku, psinko, tylko nie gniewaj się na nas :<
Powiem Ci jedno reżyserem możesz być, tylko broń boże nie bierz się za pisanie scenariuszy hau hau hau :*
Zawodowy_hycel jest offline  
stary 06-12-2008, 21:03   #164
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Domyślny

@up
Jesteś idiotą ,co mnie to obchodzi jak wygląda Broni czy Alethya czy cholera wie jak on się nazywa.Wygląda jak wygląda.Pokaż swoje zdjęcie to może jak porównam Ciebie z nimi to się pośmieje.
@ELveloya
Pozdrów Elve z Valorii pamiętam jak siedziała na bugach w ab i rybki łowiła .
A co do Psiaka...ten filmik po prostu pokazuje jacy debile w dzisiejszej Tibii mogą być high levelem w szczególności na no-pvp.
Psiaku nie ośmieszaj się i nie rób już więcej filmików a na czyiś filmikach to staraj się schodzić z obiektywu .
stary 06-12-2008, 22:41   #165
Darek_16
Guest

Domyślny :>

Nie kazdy non pvp jest taka lamka jaka z niej robicie :> gralem dlugo na nova , honerze , a nawet chwile na Isarce , najdluzej to chyba na nova :>>>
na twoje pytania - wszystkie znalem odp. Wiec Elvey Dog yo bicz rap wyjdz i nie wracaj moze pokaz skilla na behe tak jak ostatnio :* :> co spieprzyles wolajac sry nie mam smp ale zaraz wroce :< rżal i buul

stary 06-12-2008, 23:27   #166
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darek_16 Pokaż post
Nie kazdy non pvp jest taka lamka jaka z niej robicie :> gralem dlugo na nova , honerze , a nawet chwile na Isarce , najdluzej to chyba na nova :>>>
na twoje pytania - wszystkie znalem odp. Wiec Elvey Dog yo bicz rap wyjdz i nie wracaj moze pokaz skilla na behe tak jak ostatnio :* :> co spieprzyles wolajac sry nie mam smp ale zaraz wroce :< rżal i buul
czy ty czytasz wszystkie posty? jesli tak, to najwyraznie masz problem z ich interpretowaniem, ale niewazne
ciekawe jest to co mowisz, zastanawiam sie wlasnie, czy wyszedles chociaz z rooka na ktoryms z tych serwerow, bo inaczej wiedzialbys, ze honera to tez non-pvp
to zajebiscie, ze znales odpowiedzi, ale nikt ci tych pytan nie zadawal, a poza tym, odpowiedzi na nie powinien znac kazdy kto mial chociaz ze 20 lvl na pvp
i zrozum wreszcie, ze nikt ci tu skilla nie pokaze, nie dlatego, ze go nie ma, ale dlatego, ze cipsoft sukcesywnie krok po kroku niszczac system pvp, doprowadzil do takiego stanu, ze nie da sie juz wcale tak latwo odroznic kogos kto od kilku juz lat siedzi w pvp, od idioty z wyboconym charem, wam jednak udalo sie pokazac, ze jestescie tymi drugimi, co zreszta widac wyraznie na tym filmie
przestan sie juz osmieszac, jak chcesz mozemy wbic na 36hopto, bedziesz mial pelne pole do popisu
Ufocznik jest offline  
stary 07-12-2008, 00:52   #167
Elveloya
Użytkownik Forum

Elveloya's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham

Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
@ELveloya
Pozdrów Elve z Valorii pamiętam jak siedziała na bugach w ab i rybki łowiła .
Pozdrowie siore, nie ma problemu .

Cytuj:
Wiec Elvey Dog yo bicz rap wyjdz i nie wracaj moze pokaz skilla na behe tak jak ostatnio :* :> co spieprzyles wolajac sry nie mam smp ale zaraz wroce :< rżal i buul
1st: Na Behe bylem przynajmniej 4 miechy temu.
2nd: Pewnie Dzika grala, a jak masz zamiar mi obrazac rodzine to cie moge dopiero pojechac.
3rd: Nie udawaj takiego pro bo wiem ze nawet 20 lvl na pvp nie wbiles.
4th: Polowe twoich passow juz mam :* .
5th Pozdrow mame .

@RuskiCzajnik:
Przepraszam, wybacz mi to . Jak to pisalem to bylem lekko "nieosiagalny", kazdy moze raz na jakis czas sie pomylic .

C-Z-E-!.

Ostatnio edytowany przez Elveloya - 07-12-2008 o 18:17.
Elveloya jest offline  
stary 07-12-2008, 01:59   #168
Cloudres
Użytkownik Forum

Cloudres's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Poziom: -23
Skille: 9/9
Cloudres ma numer GG 3947277
Domyślny

Superrrrr, superrr swietny film wlasnie dlatego nie trzymam sie z polaczkami bo to co tu widac to jest zalosneeee... Trzeba to pokazac swiatu, niech zobacza 'skilla' guardi. TAK TEZ GRAM NA NON-PVP

woof woof psiak ssie

ps. Broni to fajna dupa, ta fota na lozku ummm, wskoczylbym tam do niego :*, a psiak wyglada jakby zamiast aparatu stal tam monitor i jakby orsza tam zobaczyl :F

NIE KUR@$@$ NIE UZYWAM POLSKICH ZNAKOW mmkay?
Cloudres jest offline  
stary 07-12-2008, 02:27   #169
RuskiCzajnik
Użytkownik forum

RuskiCzajnik's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Katowice

Poziom: 118
Skille: 95/88
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
3th
Ty za to nie pokazałes skilla z angielskiego
@ Filmik
Żenada- to chyba najodpowiedniejsze słowo, które opisuje ten filmik. Tibia od dawna nie jest już tą samą grą, jaką była kiedyś. Teraz pełno jest dzieciaków, grających swoimi wybotowanymi postaciami z 200+ lvl, którzy za wszelką cenę chcą pokazać, jacy są ''pro'', zwłaszcza na no-pvp.
RuskiCzajnik jest offline  
stary 07-12-2008, 10:16   #170
Zawodowy_hycel
Użytkownik forum

Domyślny

@Miszczu
Mocne słowa jak na 8 latka. Proponuję Ci używać słowa "idiota" w domu. Nie potrafisz napisać posta bez żałosnej próby ubliżenia?
stary 07-12-2008, 22:58   #171
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

Cytuj:
Pozdrowie siore, nie ma problemu .

1st: Na Behe bylem przynajmniej 4 miechy temu.
2nd: Pewnie Dzika grala, a jak masz zamiar mi obrazac rodzine to cie moge dopiero pojechac.
3rd: Nie udawaj takiego pro bo wiem ze nawet 20 lvl na pvp nie wbiles.
4th: Polowe twoich passow juz mam :* .
5th Pozdrow mame .

@RuskiCzajnik:
Przepraszam, wybacz mi to . Jak to pisalem to bylem lekko "nieosiagalny", kazdy moze raz na jakis czas sie pomylic .

C-Z-E-!.
1. Siostra się z Tobą odzywa? Z tego co mi wiadomo to nie, bo wie jakim jesteś bucem
2. Czym mają służyć te posty? ośmieszeniem mnie? Osobiście w dupie mam co myśli o mnie Pan Metek z Krainy Kredek, tak jak jakiś 21 latek z mózgiem 16 latka lansującego się na Forum Tibia.pl
3. Ufo idź filizofować na czaty i udawanie Mestaha Pvp wbijając 60 lvl na pvp zostaw dla siebie.
PsiakoS jest offline  
stary 08-12-2008, 00:25   #172
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
1. Siostra się z Tobą odzywa? Z tego co mi wiadomo to nie, bo wie jakim jesteś bucem
2. Czym mają służyć te posty? ośmieszeniem mnie? Osobiście w dupie mam co myśli o mnie Pan Metek z Krainy Kredek, tak jak jakiś 21 latek z mózgiem 16 latka lansującego się na Forum Tibia.pl
3. Ufo idź filizofować na czaty i udawanie Mestaha Pvp wbijając 60 lvl na pvp zostaw dla siebie.
1. jak mozna sie z kims odzywac, bo nie rozumiem? jak juz to do kogos, ale nvm
2. nie czym maja sluzyc, tylko czemu jak juz, poza tym nikt nie stara sie ciebie osmieszyc, bo nie ma takiej potrzeby, skoro sam doskonale to robisz
3. mestaha nie udaje, bo nie wiem nawet co to jest, a btw kto z nas dwoch ma w zwyczaju drzec sie "ZABIJE WAS WSZYSTKICH M WALLEM" albo gadac "wszyscy jestescie pizdy, bo zazdroscicie mi lvla i pvp, a gowno umiecie"?

przeczytaj jeszcze raz mojego poprzedniego posta, najlepiej kilka razy, bo widze, ze nie bardzo zrozumiales o co mi chodzilo
\/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
i zrozum wreszcie, ze nikt ci tu skilla nie pokaze, nie dlatego, ze go nie ma, ale dlatego, ze cipsoft sukcesywnie krok po kroku niszczac system pvp, doprowadzil do takiego stanu, ze nie da sie juz wcale tak latwo odroznic kogos kto od kilku juz lat siedzi w pvp, od idioty z wyboconym charem, wam jednak udalo sie pokazac, ze jestescie tymi drugimi, co zreszta widac wyraznie na tym filmie
przestan sie juz osmieszac, jak chcesz mozemy wbic na 36hopto, bedziesz mial pelne pole do popisu

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 08-12-2008 o 00:27. Powód: literowka
Ufocznik jest offline  
stary 08-12-2008, 00:31   #173
Elveloya
Użytkownik Forum

Elveloya's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham

Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Jestem dzieckiem? Ok, niech tak bedzie ale jak nazwac ciebie w takim sesie? Zauwaz ze to nie ja dre ryja i wale fochy przez jakies pixele .
Zacznij poswiecac wiecej czasu nauce niz tej grze.
"Get a life, nolife."
Cze.
stary 08-12-2008, 01:07   #174
Fan_Goratela
Zbanowany

Data dołączenia: 17 10 2008

Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 150
Poziom mag.: 70
Domyślny

Ziomalski team na tym masacre xDDDDDDDDDDDDDD
<leży i nie może wstać>
Fan_Goratela jest offline  
stary 08-12-2008, 14:07   #175
pol_lop
Guest

Domyślny psiak psiak

Od lewej pies of guardia, dalej aleethya ^^ Tak, to grube i niskie to on xd
http://img139.imageshack.us/img139/6...c008971tn2.jpg

była tez gadka o bronim, oto i on, dojrzaly i wspanialy! Nie ta z prawej! To jego dzieffczyna!
http://img530.imageshack.us/img530/2629/sdma0.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/7824/sddww7.jpg
Zawodowy_hycel jest offline Odpowiedz z Cytatem

ROOYAL SHOOT www.kuki211.fotka.pl

Ostatnio edytowany przez pol_lop - 08-12-2008 o 14:15.

stary 08-12-2008, 14:47   #176
kuki211
Użytkownik Forum

kuki211's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Guardia
Poziom: 257
Skille: 114
Poziom mag.: 28
Domyślny :d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pol_lop Pokaż post
Od lewej pies of guardia, dalej aleethya ^^ Tak, to grube i niskie to on xd
http://img139.imageshack.us/img139/6...c008971tn2.jpg

była tez gadka o bronim, oto i on, dojrzaly i wspanialy! Nie ta z prawej! To jego dzieffczyna!
http://img530.imageshack.us/img530/2629/sdma0.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/7824/sddww7.jpg
Zawodowy_hycel jest offline Odpowiedz z Cytatem

ROOYAL SHOOT www.kuki211.fotka.pl
haha nie mam sie czgo wstydzic a ty? koles ma ryj jak nie wypal a na tibi wiekszego barana jak dolar palek nie ma , tekstu typu " nie umiesz sie dzielic" (gdy mu nie chcialem dac kawalka bb island) mnie dobijaly koles nie zrównowazony umysłowo , kozak w gebie podalem mu moj adres to jakos do dzis go nie widzialem
kuki211 jest offline  
stary 08-12-2008, 14:50   #177
Mateuszek12345
Użytkownik Forum

Mateuszek12345's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2008

Stan: Zbanowany
Świat: Celesta
Domyślny

A ja mam pomysł zamknijcie się

To jest ŻĄŁOSNE!!!!
Mateuszek12345 jest offline  
stary 08-12-2008, 15:00   #178
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

Cytuj:
Jestem dzieckiem? Ok, niech tak bedzie ale jak nazwac ciebie w takim sesie? Zauwaz ze to nie ja dre ryja i wale fochy przez jakies pixele .
Zacznij poswiecac wiecej czasu nauce niz tej grze.
"Get a life, nolife."
Cze.
o jakieś Pixele tak? Ile razy o te Pixele kupowałeś Pacci? Ile wydałeś zł na Tibje? Proszę Cię wyjdź i nie zaśmiecaj Forum i to swoje cze i pozdrów mame złącz w całość.
Więcej czasu na naukę?
No Life - nie masz i nie będziesz miał zielonego pojęcia co ja robie w Realu, jak się uczę, czy się ucze :>
Przypomnij sobie ile ty za dobrych lat grałeś w Tipje.

@Ufo
1. Udawanie mądrego zostaw mądrym.
2. Udawanie mądrego zostaw mądrym.
3. Pisałeś tam żebym zabił Ciebie i Dzikiego M-walem, a widziałeś kiedyś przypadek żebym kogoś ubił tą runą albo biegał z nim krzycząc kara?
Pamiętasz swoje ADHD dzięki któremu się pokłóciliśmy? Kolega mój z -2 kopalń biegnął do widny zabijająć Ci mare, a ty do niego z tekstem "CZEGO KURWA" więc odnośnie ADHD proszę nie wypowiadaj się

@up
Okey to mój ostatni Post.

Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 08-12-2008 o 15:01.
PsiakoS jest offline  
stary 08-12-2008, 15:19   #179
Koksowy
Użytkownik Forum

Koksowy's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy

Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
Koksowy ma numer GG 2437745
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuszek12345 Pokaż post

ŻĄŁOSNE!!!!
lol
@psiak nie tłumacz sie nie trzebA
stary 08-12-2008, 17:35   #180
Zawodowy_hycel
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
o jakieś Pixele tak? Ile razy o te Pixele kupowałeś Pacci? Ile wydałeś zł na Tibje? Proszę Cię wyjdź i nie zaśmiecaj Forum i to swoje cze i pozdrów mame złącz w całość.
Więcej czasu na naukę?
No Life - nie masz i nie będziesz miał zielonego pojęcia co ja robie w Realu, jak się uczę, czy się ucze :>
Przypomnij sobie ile ty za dobrych lat grałeś w Tipje.

@Ufo
1. Udawanie mądrego zostaw mądrym.
2. Udawanie mądrego zostaw mądrym.
3. Pisałeś tam żebym zabił Ciebie i Dzikiego M-walem, a widziałeś kiedyś przypadek żebym kogoś ubił tą runą albo biegał z nim krzycząc kara?
Pamiętasz swoje ADHD dzięki któremu się pokłóciliśmy? Kolega mój z -2 kopalń biegnął do widny zabijająć Ci mare, a ty do niego z tekstem "CZEGO KURWA" więc odnośnie ADHD proszę nie wypowiadaj się

@up
Okey to mój ostatni Post.

Owned hahahahahahah
Zamiast skilla nabierz dziecko mózgu wreszcie, bo potem na takich niedorobów normalni ludzie płacą podatki.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania