![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Z tym, że wg kościoła on już może pójść do piekła.
![]() |
|
![]() |
#162 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Już tego nie rozdrapuję, piekło, niebo, grzechy itd... Samo dzielenie ludzi: tego można zabić bo jest w 2 miesiącu, bo nie ma mózgu, bo to zarodek (hail moralność). Dla mnie ten "zarodek" to wartościowy człowiek i ja nie pozwolę go zabijać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Że zaraza nie jest wywołana przez brak higieny, zanieczyszczenia i wszędobylskie gryzonie, tylko jest karą bożą, a najlepszym sposobem na zatrzymanie epidemii jest chodzenie na klęczkach i bicie się pejczem po pleckach. Że autorzy Biblii są autorytetami w sprawach naukowych. Że odpuszczenie grzechów można sobie kupić w hipermarkecie. Że kawałek ciała świętego albo fragment krzyża ma magiczną moc. Długo by można wymieniać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
@down A czy mu tu wołamy "Do gazu!"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit Mam pomysł. Zgwałćmy wszystkie kobiety, urodzą dzieci, bo aborcja jest be, będzie przyrost naturalny, nie będziemy musieli się angażować w problemy zdrowotne i finansowe. Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 11-12-2008 o 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jesteś idiotą czy tylko udajesz? Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 11-12-2008 o 20:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Poruszam głos kościoła w tej sprawie.
Cytuj:
@down To było odnośnie tego, co Watykan sądzi o zgwałconych kobietach (w Polsce jest możliwość dokonania aborcji, jeżeli ciąża jest wynikiem gwałtu). Jeżeli ktoś oglądał historię JPII cz. 3 na kanale Viasat History to wie, o co chodzi (pzdro dla wiedzących). @2down Literówka, my bad. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 11-12-2008 o 20:15. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Gdzie ten głos? To?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Bluray - 11-12-2008 o 20:17. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() KK ich przecież toleruje, nie słyszałem, że ma coś do Murzynów, O.o, a homoseksualizm uważa za chorobę i odstęp od, że tak powiem, normalności, czyli coś co można w wolnym tłumaczeniu przełożyć na chorobę psychiczną, częściowo bynajmniej.
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Bynajmniej to nie przynajmniej, ignorancja językowa to choroba (choć - niestety - nie odstępstwo od normy), na stos z Narim!
![]() |
![]() |
#175 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() O tym dogmacie (?) nie słyszałem w ogóle. Więc pewnie błędny ![]() Cytuj:
![]() Relikwie nie miały żadnej magicznej mocy. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | ||
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() W WC Kwadransie zostałem zapewniony (podczas wywiadu z jakimś tam naczelnym lekarzem), że żaden z reszty płodów nigdy nie trafia na śmietnik i jest przechowywany w lodówce aż do jego użycia - o ile tego nie zmieniali. Taką wersję przyjmuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Chrześcijanie uznali, że nie da się na te pytania odpowiedzieć. I nazwali je pytaniami pierwotnymi czy coś takiego. W razie czego zasłaniają się tym terminem.
![]() Nie potrzeba żadnych pytań... katolicyzm istnieje, ponieważ jest propagowany przez wszystko, a jeśli coś go nie propaguje, to jest to jak najszybciej zwalczane. Wpajanie wartości już od najmłodszych lat sprawia, że ludzie stają się fanatykami będącymi w stanie oddać życie za ideę o której w ogóle nic nie wiedzą, do tego dochodzi jeszcze alienizm w społeczeństwie i ogólne ogłupianie ludzi. Nie ma to jak manipulacja na skalę światową. Sam bym był w stanie robić ludziom wodę z mózgu za takie pieniądze.
![]() |
#179 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Dotarło do mnie, że niedługo KK będzie akceptował TYLKO invitro! Wyobraźcie sobie! Podczas normalnego zapłodnienia TYLE SETEK PLEMNIKÓW ginie, a gdyby tylko znaleźć jajeczka, to mogłyby się z nich wykształcić dzieci! MORDERSTWO! A ile komórek jajowych ginie w ciągu życia kobiety! NALEŻY NATYCHMIAST PRAWNIE NAKAZAĆ ZACHODZENIA W CIĄŻĘ PRZY KAŻDEJ OKAZJI! Przecież mogłoby być z tego tyle dzieci! To barbarzyństwo pozwolić im nie-ożywać! To morderstwo!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Michoss, tak będzie. Bez jaj.