![]() |
#161 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() no pliiiska pomużcie
sorki za post pod postem ale nikt tego nie ogląda, więc musi być na wierzchu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Windows Media Player nie otworzy ci pliku .rec, musisz miec tibicam...taki program wlasnie do przegladania takich filmow.
Tu masz link do poradnika jak go uzyc i skad sciagnac: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116 A nastepnym razem szukaj, bo ktos nie musi byc tak mily jak ja, a pozatym niedziela dzisiaj;P.
![]() |
#165 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
...... jak mowil wczeniej filmy w rec da sie tylko otworzyc w TIBIACAM.... wez se przeczytaj jakies poradniki bo tylko forum zasmiecasz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Tibiacam? A co to? Bo wiesz ja odtwarzam filmy programem TibiCam ale może ty znasz jakąś Tibiacam pLxPlX? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
dziwne przeciez pliku nie otwieramy wlasnorecznie tylko poprzez TibiCam wiec w czym problem? Chyba az tak jeszcze keyloggery nie sa rozbudowane... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() potwierdzam
dzis zrobilem skanowanie dysku antyvirem i natknalem sie na dwa trwojanny w plikach rec :/ a najlepsze jest to ze sa to filmiki z hackow ![]() 157rphacked.rec.hucked***** filmiki sciagnalem z tibicams.tibianetwork.net :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() ja potrafie wsadzic keyloga we wszystkie rozszerzenia jakie istnieja eloelo
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Niegrający
Imię: Binek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 56
Skille: 22/26
Poziom mag.: 71
|
![]() @Kafes:
Ale nie kazdy uruchomisz. To tak jakbys zmienil rozszerzenie ****** na *.rec. Widzialem takie przypadki, tez na tibicams.tibianetwork.net. Az dziw ze sa idioci ktorzy nie wiedza jak co dziala, i mysla ze po zmienieniu rozszerzenia to bedzie chodzic. Ja bym takim odcial internet, zabral komputer i dal w to miejsce klocki lego...
either a fool or a coward. Whoever cannot take care of himself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I live I will kill you, if I die you are forgiven". Such is the Rule of Honor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2005
|
![]() po 1 po ch** ludzie to robia??
acha wiem dla checi zysku :-P keylogger czy jakikolwiek inny wirus moze byc wsadzony do kazdego pliku czy to bedzie *.rec czy to bedzie ****** czy inne wystarczy dobry binder ,,, bindujesz 2 pliki i juz maz gdzie chcesz. mam dosc pokazna kolekcje binderow... ale ich nie uzywam bo moga byc uzyte przeciwko mnie :-P a ci co beda chcieli jakis binder niech sie zglosza pod: LOL!! nima hahaha :-P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Na tibicams.network jest od za***... wirusow w *.rec :/ Juz nie raz musialem sie kurde meczyc zeby usunac go... Radze w ogole z tamtad nie sciagac!
![]() |
#177 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() A ja polecam w ogóle nie ściągać, tylko samemu tego doświadczyć xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Dziodaj
Profesja: Elder Druid
Gildia: All Stars
Świat: Danera
Poziom: 60
Poziom mag.: 58
|
![]() Sciagalem filmiki cichego z tibia.pl, ale czy one sa bezpieczne?
Skanowaliscie je juz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Ale mam ciezki orzech do rozgryzienia na kompie - Keylogger "remon.sys" i plik ktory go tworzy "nvidGUIv2". Gdy usune nvidGUIv2 to nie na dobre lecz na jakis czas lub do ponownego uruchomienia komputera. Regedit caly spladrowalem i usunalem wrzystko oprocz jednego klucza ktorego nie moge usunac. Fix.reg rowniez probowalem i tez nie dal. W services.msc wylaczalem ten proces a potem w HiJackThis usuwalem z rejestru "nvidGUIv2". W trybie awaryjnym probowalem wyczyscic kompa z tego syfu i nie dalo sie. Moze jest jeszcze jeden plik ktory pobiera z sieci plik "nvidGUIv2" i przebija wrzystkie firewalle. Moze to ktos z mojej sieci mi caly czas wrzuca ten syf na kompa w koncu mamy wspolne IP. Avast! co jakis czas mi pokazuje ze zatrzymal atak z "IP" i nazwa "exploit lass" cos w tym stylu. No i jakie wy macie pomysly na rozwiazanie tego problemu (wylaczajac Format C:
![]() @UP Cichego sie w ogole nie boj. To rowny gosc
Nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. ![]() Chcesz wiedziec jaki jestes? Ostatnio edytowany przez Matiz666 - 15-03-2006 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() ja mam pytanie czy wam na tym forum nie pozostaje nic innego tylko sie wysmiewac ze ktos koslawo pisze???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pocokomunick - 25-03-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |