|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: California
Stan: Na Emeryturze
Imię: Norenx
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 50+
|
![]() Witam, sorry za odswiezenie, ale gdy to czytam to krew sie we mnie gotuje.
Albertus, Ty jestes takim idiota czy tylko udajesz? O jakich wrogach Ty mowisz od Kiedy czarni i zydzi to sa w ogole nasi wrogowie, glupku, wylacz juz ten honor czy inne bzdury i spojrz normalnie na swiat. W czym Ci oni przeszkadzaja, smieciu
|
![]() |
#162 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tu musze sie zgodzic z tym, co napisales. Oczywiscie, mozna nie lubic jakiejs rasy lub narodowosci (z konkretnych powodow czy "tak o"), ale twierdzenie, ze ktokolwiek jest naszym wrogiem bez podstaw jest troche smieszne. A najbardziej zabawne jest, gdy ktos emanuje nienawiscia do Zydow, w sytuacji, gdy b. wielu z nich przyczynilo sie dla Polski, ktora to przez wieki, az do II wojny swiatowej, byla postrzegana jako ojczyzna - nie jakis Izrael, tylko wlasnie Rzeczpospolita byla ojczyzna dla Zydow. A malo kto to obecnie pamieta.
![]() |
#163 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
PS. Pozdrów mamę Cytuj:
Cytuj:
PS. CO DO TEMATU ŻEBY NIE BYŁO OFF TOPU Od tamtego czasu (czyli parę miesięcy) moje poglądy na ten temat się zbytnio nie zmieniły , i oddałbym narządy po śmierci ,oczywiście nie każdemu ;D Nie muszę mówić jakie wymagania spełniać musiałby kandydat bo to każdy z was wie. Dziękuje , tyle w temacie :* Jak za parę miesięcy ktoś znowu prowokacje mi tu walnie to znów mu odpisze ze moje zdanie się nie zmieniło. Ostatnio edytowany przez Albertus - 12-02-2010 o 22:21. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() To nie była prowokacja. A twoje poglądy nie są nawet poglądami, bo się nie opierają na niczym poza twoją jawną głupotą.
![]() |
#165 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zostawcie go. Jest zbyt głupi do dyskusji. Najlepiej to dać ignore na jego posty.
I będzie spokóóój ![]()
![]() |
![]() |