![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ... Hakerstwo szerzy sie na tym forum...
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Niestety raczej nie pomoże ci wiel ten ip... Jeślio sie nie myle to 2 pierwsze cyfry oznaczają że to neostrada, wiem bo też mam zawsze na początku 83.25....
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Uspokój sie trochę.
Zanim zaczniesz kogoś oskarżać, musisz mieć jakieś dowody, nie wydaje ci się?. Ten numer to NIE jest moje ip. Ktoś tam napisał, że to z Neostrady, sam wiesz, że ja neta w neostradzie nie mam. I łaskawie przestań mi grozić ("Zobaczymy po świętach... masz przes*ane") bo to ty będziesz miał kłopoty. @ Louner Żeby nie było ja też za nim nie przepadam (delikatnie powiedziane). A dlaczego to już nasza sprawa.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Wydaje mi się, że jest tak jak ktoś jush wczesniej powiedział...że Yazon zarejestrował się w jakiejś kafei i zapomniał odznaczyc "Zapamiętaj mnie"...z drugiej strony wydaje mi się mało prawdopodobne, że pierwszy lepszy uzytkownik kompa w kafejce od razu wejdzie na forum.tibia.pl, jednak mimo wszystko trzeba brać to pod uwagę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() Ale to niemożliwe... próbował się kilka razy "włamać", ale maił bloka na 15minut... (wysłało info na mój e-mail), a potem mu się udało...
Hasło mogli się domyśleć tylko Ci, których znam... więc... dodając Neostradę... uważąm że to był Ara"Gorn lub Slagolash (raczej to drugie). Hahahahaha ![]() Ale tak na serio... qrna nie wiem kto to móg być |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
![]() ![]() ![]() ![]() Strzeżcie się, albowiem nie znacie dnia ani godziny ![]() Jezeli wyslalo ci info, to faktycznie ktos chcial się specjalnie wbic....tylko kto? Ostatnio edytowany przez Slagolash - 19-03-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Tak, żeby nie było Neska ma dynamiczne IP. Więc możliwość złapania tego kogoś domowymi metodami jest mało możliwa. Aha chciałbym zaznaczyć, że w kawiarenie, w której bywasz mają Neostradę 1024.
Nie robiłbym takich głupstw, już nie raz przez to, że tepsa przydzieliła mi jakieś gówniane ip miałem bana na różnych serwach ![]() Slagolasha bym, też nie podejrzewał. Pozostaje też jedna opcja... MSI korzysta z kilkunastu routerów neostrady... z przydzielonym stałym ip do każdego klienta. Ich też bym nie podejrzewał - nikt kto ma stałe ip nie ryzykował by takiego bloka. Pamiętaj, że Aval działa na tym forum - nie chciałby mieć bana za wygłupy i "chakierstwo". Ps. Sprawdzałem IP - neostrada hostowana chyba w gdańsku... Zastanów się nad opcją kawiareny. Albo nad tym, że ten blok miał być wabikiem, żeby odciągnąć od prawdziwego sprawcy (teorie spiskowe ala Pajac). Ps2. Zmieniłeś hasło. Zmień hasło od maila, będzie ok. Poproś modka o obserwację i zapis logów na twój profil. Pamiętaj, że ty też masz dynamiczne ip. Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 20-03-2005 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() Tyle, że ten ktoś wpisywał hasło, a gdy bym miał zaznaczone to i tak by nie znał hasła... (chyba?)... może mam keylogera.... a raczej nie....
A tak poza tym, ja w kawiarenie nic nie robię oprócz grania w CS'a XD |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: Nie sądzę, by ktoś specjalnie trudził się żeby napisać keyloggera, który wysyłał by "hakierowi" dane konta na forum...przeważnie są to raczej keyloggi, które wychwytują dane konta w grze.
A jeżeli w kawiarenie tylko w Cs'a grash...no to pozostają opcje o których mówił Goog: Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slagolash - 20-03-2005 o 10:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Keyloggery przysyłają atakującemu miejwięcej taki coś: forum.tibia.pl;yazon zigrin;haslo; itd. większość nie potrafi wychwycić jednej potrzebnej informacji. Keyloggery zapisują także kliknięcia myszką. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
![]() |
![]() Wy się tu sprzeczacie, a ja mam kolejne zamówienie...
proszę o cały set nekromanty (szata, legsy, skull staff(przerobiony na rozdzke),tarcza(z czachą plx) czapka, i buciki) kolory: czarny i czerwony mile widziane proszę o precyzję ![]() z góry thx ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez arvegil - 20-03-2005 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() Ej , to jest temat graficzny a nie inforamator o hakerach...
stało się i tyle, teraz będę bardziej uważał... |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ja poprosze o skate set
![]() ps.zrobisz mi to i dam ci juz spokuj ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Cytuj:
Już podaję linki... www.jucaushii.ro/img/Warcraft3_TFT/art01.jpg To dodatkowe zlecenie, armor Krwawego maga... Ręka ucięta przy barku - chyba wiadomo, jak wygląda... http://www.blizzard.com/war3x/images...rone-1280x.jpg Hełm jest na łbie Arthasa, lepszego screena nie mogłem znaleźć... Niestety nie mogę znaleźć screenów pokazujących broń Władcy Demonów Poszukam ich jeszcze i umieszczę linki...
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
Ostatnio edytowany przez Varmus - 21-03-2005 o 00:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]() Heh zrobiłem necroset, fajnie wycieniowany.
![]() ![]() Dlaczego nikt nie chce zebym rysowal golych bab, ja lubie gole baby, najlepsze sa w japonskich kreskowkach. Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 01-04-2005 o 17:38. |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() HAhahahhahahh DoDo DEBIL Do Do Debil Ugabuha
Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 01-04-2005 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|