![]() |
#161 |
Guest
|
![]() duzy oszust...a juz myslalem ze to przelomowa chwila.A tu ku... dupa to rzeczywiscie fake tez mam orginalny 1 ss od memuzo na dysku no i rzecywiscie jest blad....oj memuzo...
A jednak qest nie zostal wykonany!!(prawdopodbnie) SORRY ZE TAK DUZO LISTOW PISZE!!JUZ PRZESTAJE ![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: House of Green
|
![]() Midarth to co zauwazyles moze byc spowodowane kompresja jpg'a
|
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() Memuzo ma fajny avatar jesli to jego prawdziwa ksywka i sam go sobie zrobil ( avatar ) to prawdopodobnie bawi sie w edytorach graficznych ( corele i takie tam) i bo wyglada ten avatar szpanersko takie fajne swiatelka i takie tam wiec jak sie na tym troche zna a ma 18 lat wierzac w to co napisal wiec moze to byc fake ala'profesjonal czy cos w tym stylu
mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie Edit przy zblizeniu ( uzywam opery ) ten dorobiony kawalek amuletu wyglada hamsko nienaturalnie i ma jakby inny kolor od reszty Edit2 Najpierw wkleil pierwsza fote i od razu poszedl spac udzielajc odpowiedzi na kilka pytan nastepnie jest drugi dzien a on znowu tylko odpowiedzi na kilka pytan i kilka ss i znowu spac tak jakby nie chchial wyjasnic sprawy do konca tak jakby coos ukrywal jak ja bym wykonal tego questa to bym chchialbyc znany w calym tibijskim swiecie a nie zamknac sie w sobie skonczyc grac i koniec Ostatnio edytowany przez Maksiu - 28-01-2005 o 21:31. |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Memuzo - dobrze że dałeś foty, to już zwiększa prawdopodobieństwo, ale zrozum wreszcie... Fake'a może zrobić każdy - edytor, troche pracy i jest. A podrobić filmu się praktycznie nie da (oczywiście zawsze się da ale to nieporównywalnie więcej roboty). Do momentu w którym nie dasz filmu z nagranym wchodzeniem, wychodzeniem, przesuwaniem, podnoszeniem, otwieraniem itp. obawiam się że wiele ludzi ci nie uwierzy...
Ja ci nie wierzę nadal, koncepcja questu wykonalnego tylko raz i taka nagroda ogromna jest dla mnie mało prawdopodobna. Poza tym jakbyś czytał wszystkie posty i szanował prośby userów to już dawno zamieściłbyś FILM żeby pokazać że masz rację. Skoro do tej pory nie ma filmu od ciebie, to znaczy że jesteś skończonym leniem, albo że jednak coś tu nie gra i nie wykonałeś tego questu. Apeluję więc, wstaw ten film - bo to niepodważalny dowód, jak ja zobaczę go to ci uwierzę... Pozdro! [ps. mam nadzieję że to przeczytasz...]
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() No i niestety ale ja dalej nie wieże ... Drugi ss wydaje się w porządku (albo moze i nie , bo czyż przycisk na którym stoisz nie powinien się wcisnąć ?) Ale 1 ... Kolor tekstu jest za bardzo pomarańczowy i dlatego nadal uważam że jest to fake . Mozesz mnie przekonac jedynie filmem (daj DSL uhmakerowi jak niechcesz ujawniać nicku)
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Obecnie u mnie jest 21:30 coś szybko chodzisz spać nie ?
I dlaczego temat jest w Fake?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mistyczny - 28-01-2005 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam 2 zastzreznia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#168 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dupa.
1)Jak staniesz na kafelku, powinien sie wcisnac (jestem pewny na 90%, bo dawno tam nei bylem, a wszystkie kafle sie nie wciskaja) 2)Text zbyt bardzo pomaranczowy. 3)Nicka kolegi mogles wkleic, spytalibysmy sie, czy to prawda, co nie? 4)Gdzie sie niby ta tabliczka pojawila? Takiego czegos w tibi raczej nie ma -.- 5)Sam sobie przeczysz : mowisz, ze drzwi sie ZAMYKAJA za toba, wiec nie mozesz tam wrocic, prawda? Wyszedles na kafelek i drzwi jakos sie nie zamknely. Pozatym - wyszedles, wiec nie mozesz wrocic.Czemu nie wziales itemkow? Czyzbys zapomnial? |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie pasuje mi to co napisałem w poprzednim poście i jeszcze co do drugiego ss'a hmm takim małym prostokątem zamazałes pasek hp nick i **** says: ... :> a i jeszcze troche mi te drzwi nie pasuja czy nie powino ich być wewnątrz kawałek widac :>
@re up: Fakt z tym zamykaniem sie drzwi też coś kręci ... powiedział ze drzwi się zamykają jak wejdzie do skarbca zeby nikt inny nie mógł wejśc , czyli jak wyjdzie drzwi zostaja otwarte i ktoś sobie może wejśc ....
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 28-01-2005 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Są dwa wytłumaczenia na te wasze "zaniki amuletu". Wykluczam to, że to jest fake i że coś tam majstrowałem -.- :
1. Możliwe, że jest to rozmazanie z powodu zapisania obrazka w złym formacie (bardzo prawdopodobne). 2. Możliwe, że ktoś wymazał część amuletu z mojego obrazka i później wrzucił na forum jako "błąd" aby mnie oczernić... ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Drzwi stary są ucięte na 100 % niestety przykro mi
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mistyczny - 28-01-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() jeśli tam weszłeś to czemu sie nie palisz ;p
|
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() te drzwi sa jakies dziwne a ten kafelek pod nimi to wogule widac cholernie ze jest wstawiony ( kafelek ) ma taka ciemniejsza konturke zupelnie inna niz pozostale
|
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Hmm... chyba znalazlem twoj nick w Tibii: "Memuz"
![]() ![]() Pozdrawiam, Cebix. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam pytanie czy po drodze do tego skarbca są jakieś potworki? Bo chce się wybrać tam może coś to pomoże
![]()
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() @Sebus
5 albo 4 guardy. Oszczerstwa ![]() a)Text jest zbyt pomaranczowy. b)Amulet. PS. KAFELEK SIE NIE WCISKA (Jak tam bylem to sie nie wciskal) |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() Dla mnie jest troche dziwne ,że mając wykonany quest zamieszczasz ss w dziale " Fake'i " lol
|
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: To nie on to umieścil tylko modkowie... uznali ze to fake ^^
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum