|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() Cytuj:
11:45 Yattering: i got some ppls 11:45 Yattering: to "rule" new wiec chce zadzic na nowym serwerze. A napewno znajda sie tam rowniez swe z takimi zamiarami jak yatt, a to bedzie oznaczac kolejna wojna, do ktorej ja napewno sie wlocze, a mam zamiar dluzej pograc na tym serwerze i wkoncu osiagnac jakis naprawde wysoki lv i wojna moze mi nq to nie pozwolic. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
A jak ty byś chciał zawsze na new servie jest wojna a jak chcecie byc 12 druidami, klepać uhy przez 3 lata to Idzcie na non-pvp.... Muszą żądzić polacy ponieważ swe= PA, wystarczy spojrzeć na Aurea~~~ polacy żądzą a szwedzi nie są huntowanie, ponieważ Polacy to normalny naród ![]() poza małymi incydentami ![]() Jak swe zaczną żądzic to nie poexpisz (chyba że będziesz 11drut całe życie) Jeżeli się wybijesz będziesz hunted -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
Windrunnerzy nie logowali sie wogole podczas wojny. Btw. Ty za to sie strasznie nawalczyles zabijajac 12lvle i banujac sie>.< Really smart ![]() @ Ten co pisal ze szybko biegam ![]() Mimo ze zaplacilem jestem hunted, reason: za to ze bylem #1 w skilach na pandori^^ ![]() No to teraz mam nadzieje ze na nowym swiecie nie damy sie tak zrobic ![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Zabilem low druidow ktorzy byli w tunelu podczas bitwy na fibuli... nie widzac ich poniewarz strzelalismy z gfb uderzajac w koniec ekranu -> dostalem reda -> w thais zabilem swiffty i dostalem bana poniewaz nie minela doba od tamtych killi...
Mi NaB Blzzz <.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]() Eh te wszystkie wojny to głupoty... Wszystko przez zazdrość szwedów? Niesttey od samego początku wiedziałem ze jesteśmy bez szans... wystarczyło spojżeć na zgranie szwedów.. było ich na początku 2 x mniej a i tak ledwo sobie dawaliśmy z nimi rade.. ja osobiście zaczynałem wojne na prawie 41 lvlu a skończyłem na 31 ... wiec praktycznie zostałem wyelmionowany z serwera. Na początku jako tako na fibuli było ok. Przynajmniej tyle noobasów sie nie gromadziło. Ale ta osttania z wiekszych bitem przy bramie ab to była tragedia... Połowa to knighty ~25 lvl i druidzi ~11 lvl -.- czekający aż rodacy popadaja i zgarnia loota w sec. Wystarczy spojżeć na iridie gdzi ejest wojan miedzy pol a swe i polacy maja kolo 10 osób walczących a swe 20 i sie umawiaja na wojny... Oby im sie udało. a nam pozostaje czekać na new serwa bo co to za życie pod władzą swe?
![]() |
![]() |