![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sorki za opóźnienia, ale przerzucam całą grafikę na imageshacka. Niestety troche mi to zajmuje, bo muszę przekierować wszystkie adresy obrazków w mojej www :/
@Nozuman Zrobiony, nawet fajny mi wyszedł: Tutaj :-D Niedługo wstawie na www... @Koronowany rycek II Proszę bardzo, zapodaję linka: Też tutaj :-) Daj znać jak coś nie tak. Juz niedługo twój też będzie na www. @cFaniak Jak sobie wyobrażasz tego ava, opisz mi to troche bardziej dokładnie, bo moge się rozminąć z twoimi oczekiwaniami... @sknerus Zrobie dzisiaj, jak nagram tę muze dla Slaya... Ostatnio edytowany przez Eileen - 13-05-2005 o 17:11. |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Nonono Elien DZIENKI :********************************
Czyż nie pięknie sie prezentuje avatarek:>??
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Eileen a o mnie chyba zapomnialas
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Ja bym poprosił o Elfa Łowce (Elfiego Łowce-Elf z łukiem i kołczem
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ja bym prosil odwrocony pentagram ze skrzydlami i 2 czaszkami na dole. Jesli za trudne to tylko odwrocony pentagram ze skrzydalmi.
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hiho
Ja bym prosil napis z moim nickiem na forum w tle mag z dluga siwa broda rurzczka ale taka od ziemi do glowy z jakims krysztalem na czubku w tle wielkiej wojny. Z góry dziekuje. narq
Name: Master Silvon Sex: male Profession: Elite Knight Level: 50 World: Calmera Residence: Thais Last login: May 12 2006, 14:49:42 CET Comment: ~~ Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Krzysiek
Wiem, ale ni moge znaleźć. Dziś się biorę za avy, a potem na rower do lasu i poprawiam opis w opku... @Reszta Robi się... Bardzo was przepraszam, że tak długo, ale mam od groma nauki. Do tego w poniedziałek jest szkolny bieg patrolowy... Acha, i jeszcze coś: znalazłam kilka fajnych fotek... jak szukałam strusia :-D i tu... (prawie jak u mnie na podwórku ^.^ ) ta mi się bardzo podobała... ![]() i ta... misionos!? koń by się uśmiał... szkoci... A taki struś może być!? Ostatnio edytowany przez Eileen - 14-05-2005 o 09:34. |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Ja bym BARDZO prosil o jakiegos Potężnego maga w szacie np w jedne rece z laską a drugiej rune (zamiast runy moze byc naprzyklad kula ognia) lub coś w tym stylu...a pod obrazkiem lub gdzies zboku gdzies gdzie ebdzie ladnie wygladac Taki napis "Igomas" taka jaks ladna, stara czcionka... jesli rozumiesz o jaki styl czcionki mi chodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Mi przerób mojego Avka żeby był napis Dj Nekro, tak żeby był Avek efektowny
![]() Jak zrobisz to napisz na PW, ja poczekam ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() WOW widze że bardzo dobrze idą Ci te Awatarki^^...
jeśli mogę to chciałbym prosić równierz o awatara dla "mła"... Najlepiej gdyby była to jakaś zakapturzona postac, ale zeby nie byla identyczna jak moj terazniejszy awatar, poniewaz juz sie na tym forum powtarzal... Aha i jeszcze zeby byl napis VENDERER... Jakos fajnie ozdobiony, moze byc taki ognisty... lub troszku tajemniczy ![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 15-05-2005 o 22:37. Powód: Spieprzyło mi się -,- Zamiast Z było Y i na odwrót!!! ech ta Klawiaturka -,- |
![]() |
![]() |
#172 |
Guest
|
![]() Eeee.....j czekam już od dobrych 2 tygodni na mojego avatara a tu nic..... Rozumiem że zapomniałaś o kurczak's avatarze, no ale teraz przypominam...
|
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Ja prosze czarnucha trzymającego dolara i mówiącego: (Fresh Money !! )
Czarnuch ma uśmiech na twarzy, wszystko na niebieskim tle ![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jutro szkolny bieg patrolowy po terenie wokół szkoły. Będzie fajnie... Dzis byłam w lesie, z kolegami (smerfami - ksawerym i natalką). Szliśmy na przełaj, było świetnie. Nawet na wiewiórkę się nadzialiśmy, a w okolicy chyba były dziki, bo widzieliśmy świerzo zrytą ziemię
![]() @kurczaczek Bardzo cię przepraszam, av był zrobiony juz chyba od tygodnia. Tylko musiałam go pominąć przy wstawianiu (a co najgłupsze poszłam spać z myślą, że sprawę kurczaka mam z głowy ![]() Oto link do twojego ava: kurczaczek :-D @Aval'yah Tu masz link do avka. Musiałam rysować ręcznie, a potem skanować i pomniejszać. Ale pocieszam sie tym, iż ładnie wyszedł i że to nie jest sklejka z Tibii... knight A ty masz linka do obrazka, może ci sie na coś przyda: tez knight ![]() @Venderer Nie bój żaby... ja już coś o tajemniczości wiem ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 16-05-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ok... Teraz ja. Zrób mi ava z elfem (wysokiej rasy) magiem, drewnianą laską, najlepiej z magiczną poświatą, przeszywającym spojrzeniem... I jakiś ODJAZDOWY napis "Shan" (po elficku or smth) w klimatach fantasy. Byleby nie zasłaniał elfa.
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() Elieen ten drugi lepszy
![]()
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tylko tak wpadłem zobaczyć jak ci idzie ^^
No i jestem pozytywnie zaskoczony ^^ Oby tak dalej ![]() . Aha Shan, Damn u ... Zwaliłeś mojego smoczka nowego na drugie miejsce ^^ . Ale wracając do tematu, nie wiem jak ty nadążasz z tym wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() a co z avatarkiem dal mnie? codzienie wchodze do tematu i patrze czy jest post od ciebie ze jest juz zrobiony a tu nic. zrobilas innym ael mi nie
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ignomas
Robię co mogę, trudno mi pogodzić robienie grafiki z nauką, sprzątaniem i nawałem lekcji... Postaram się zrobić avy jak naszybciej, bo w następnym tygodniu przyjeżdżają do mnie siostrzeńcy, a siostra idzie rodzić !!! Bedzie pełno roboty... A tak wogóle to bardzo mnie cieszy popularnośc topicu i moich prac. Jesem dumna z tego, że podobają wam sie moje prace... Kilka dni temu myślałam już że topic leży, ale jak widać za szybko mnie nie wygryziecie z tego interesu ![]() @down robie wszystko po trochu, a jeszcze musze namalować obrazek do wiersza na polski i naumieć się na religię... Acha, jak szukałam obrazka dla ignomasa: magus :-D Ostatnio edytowany przez Eileen - 16-05-2005 o 12:43. |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @Elieen: Zaczynasz mi robić Avka? Bo wydaje mi się że nie wiesz o tym że ja chce
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 16-05-2005 o 12:39. |
![]() |