|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#162 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
Po wielu tuaczkach po labiryntach molts do tarliśmy do wrót Demony
1h godzina chodzenia, last room wydawał się ciężki, a tu pikuś blancuś. Najgorszy był powrót jedna osoba dostała teleporta ;p , areszta spowrotem po molts ;/ 2,5h łażenia bo tych walnietych korytarzach do tego Razorekor dał loga prawie na samym początku ( żal mi chłopaka ;/ ) Ok a oto fotka z nagrodą z questa ![]() |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
|
W zwiazku z nie mila sytuacja (a dokladniej kradzierza) zamykamy rekrutacje
poniewaz nasz nowo przyjety czlonek gildi okazal sie zlodziejem. Tym zlodziejem jest Arvahold. W zwiazku z tym nasza gildia nie bedzie mu sprzedawac zadnych rzeczy ani kupowac nic od niego i prosze o przylaczenie sie do nas poniewaz on ukradl eq warte 50k i co gorsza przyznal sie ze ukradl. Bardzo mi przykro ze to sie stalo w mojej gildi ![]()
|
|
|
#164 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Tu i tam
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grunv
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draig Noddfa
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: 18\20
Poziom mag.: 34
|
Cytuj:
![]()
Świat : Secura Profesja : Master Sorcerer Level : 22 Skille : 18/20 ;X M lvl : 34 i rosnie Pozdro dla tych co maja na 8 do szkoły ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Trial Member of the Draig Noddfa. |
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
Arvahold piczaku, oddaj szczygielowi itemy!!!! Mial dobrą postać ale przez takiego platfusa konczy grać (napewno? xD, ma jeszcze plany na Guardii ;])
@ Edit Kto chce adres domu tego frajera? Ostatnio edytowany przez Hubo of Danera - 06-07-2005 o 23:26. |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Użytkownik Forum
|
Tu Szczygiel swoich pasów zapomniałem więc pisze od kolegi:
Przyłączam się do apelu kaniego o nie handlowanie z wyżej wymieniomy n00bem. Będę grał na guardi jak wyjdzie troche kaski za cos tam. (to przecież strona fanowska tibi ). Trochę mi przykro że n00b się cieszy moim eq zarobionym przez ciężką pracę (dałem dokładnie 63k za te itemki ale k axe i shielda dawno kupowałem).Pozdro dla mojej gildi i wszystkich qmpli z Guardi i jednego qmpla na danerze ![]() |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
Czy mi sie zdaje czy od kilku dni nikt tu nei psize nie dodaje fotek ?
Co sie stalo ? Przez tego Thiefa? Wasz Shen De'Baziak ![]() Ostatnio edytowany przez Exeto Shen - 17-07-2005 o 18:24. |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
|
temat zostaje zapominany
![]() ale mam nadzieje ze jak cos dam od siebie to sobie inni przyponom i tez zaczna dawac jakies sski ![]()
|
|
|
#169 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
|
Bardzo mi przykro z powodu tego n00ba
.SZkoda że tak się stało ale naprawde po ss'kach widze, że jesteście wspaniała gildią i pewnie nie jesdna osoba chciała by byc w tak rodzinnej gildi.Jeszcze raz gratuluje ss'ków jake tu zamieściliście miło się je oglądało i powodzenia w dalszych huntach no i oczwywiście w zdobywaniu nowych skilli i lvl'a . |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
Dzisiejszy hunt na dragach. Niestety na screnie brakuje Astiniusa, który niestety padł
![]() Loot jak widać nie najgorszy ![]() |
|
|
|
|
|
#171 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Radomsko
Imię: Ligorio Lotorewus
Profesja: Paladin
Gildia: Kgb
Świat: Luminera
Poziom: 35
Skille: 68/49
Poziom mag.: 12
|
Padłem głupio... Loot dorby bo ja poszedłem =]
Ostatnio w OMK nastąpiły wielkie zmiany. Odeszły prawie wszystkie osoby ze starego teamu. Wręcz cud, że gildie udało się utrzymać. Od niedawna ja jestem liderem. Prowadzimy na nowo rekrutację. Niedługo dam zdjęcia z nowego gh. Może jakies guildi hunty. =] |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Użytkownik Forum
|
Asti, jednak nie odchodzisz z Guardii??!!
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Guest
|
Paradox quest
I nagrodu, już w domku pzdR |
|
|
|
#174 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
Żegnaj Owned Monster Killers!
Było naprawdę spoko ale kiedy odszedł ostatni kolega z czasów tej gildi ja równierz odszedłem, papatki all i odnoście dalsze sukcesy na guardi . |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Radomsko
Imię: Ligorio Lotorewus
Profesja: Paladin
Gildia: Kgb
Świat: Luminera
Poziom: 35
Skille: 68/49
Poziom mag.: 12
|
Ja odszedlem z gildii a także z Guardi. Teraz gram na serwerze Luminera, pod nickiem Ligorio Lotorewus. Życze powodzenia w dalszym prowadzeniu gildii.
Ps. Zomar jak Ci idzie? =] |
|
|
|