|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Po wielu tuaczkach po labiryntach molts do tarliśmy do wrót Demony
1h godzina chodzenia, last room wydawał się ciężki, a tu pikuś blancuś. Najgorszy był powrót jedna osoba dostała teleporta ;p , areszta spowrotem po molts ;/ 2,5h łażenia bo tych walnietych korytarzach do tego Razorekor dał loga prawie na samym początku ( żal mi chłopaka ;/ ) Ok a oto fotka z nagrodą z questa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
|
![]() W zwiazku z nie mila sytuacja (a dokladniej kradzierza) zamykamy rekrutacje
poniewaz nasz nowo przyjety czlonek gildi okazal sie zlodziejem. Tym zlodziejem jest Arvahold. W zwiazku z tym nasza gildia nie bedzie mu sprzedawac zadnych rzeczy ani kupowac nic od niego i prosze o przylaczenie sie do nas poniewaz on ukradl eq warte 50k i co gorsza przyznal sie ze ukradl. Bardzo mi przykro ze to sie stalo w mojej gildi ![]()
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Tu i tam
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grunv
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draig Noddfa
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: 18\20
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Świat : Secura Profesja : Master Sorcerer Level : 22 Skille : 18/20 ;X M lvl : 34 i rosnie Pozdro dla tych co maja na 8 do szkoły ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Trial Member of the Draig Noddfa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() Arvahold piczaku, oddaj szczygielowi itemy!!!! Mial dobrą postać ale przez takiego platfusa konczy grać (napewno? xD, ma jeszcze plany na Guardii ;])
@ Edit Kto chce adres domu tego frajera? Ostatnio edytowany przez Hubo of Danera - 06-07-2005 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu Szczygiel swoich pasów zapomniałem więc pisze od kolegi:
Przyłączam się do apelu kaniego o nie handlowanie z wyżej wymieniomy n00bem. Będę grał na guardi jak wyjdzie troche kaski za cos tam. ![]() ![]() Pozdro dla mojej gildi i wszystkich qmpli z Guardi i jednego qmpla na danerze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Czy mi sie zdaje czy od kilku dni nikt tu nei psize nie dodaje fotek ?
Co sie stalo ? Przez tego Thiefa? Wasz Shen De'Baziak ![]() Ostatnio edytowany przez Exeto Shen - 17-07-2005 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
|
![]() temat zostaje zapominany
![]() ale mam nadzieje ze jak cos dam od siebie to sobie inni przyponom i tez zaczna dawac jakies sski ![]()
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Bardzo mi przykro z powodu tego n00ba
![]() Jeszcze raz gratuluje ss'ków jake tu zamieściliście miło się je oglądało i powodzenia w dalszych huntach no i oczwywiście w zdobywaniu nowych skilli i lvl'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Dzisiejszy hunt na dragach. Niestety na screnie brakuje Astiniusa, który niestety padł
![]() ![]() Loot jak widać nie najgorszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Radomsko
Imię: Ligorio Lotorewus
Profesja: Paladin
Gildia: Kgb
Świat: Luminera
Poziom: 35
Skille: 68/49
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Padłem głupio... Loot dorby bo ja poszedłem =]
Ostatnio w OMK nastąpiły wielkie zmiany. Odeszły prawie wszystkie osoby ze starego teamu. Wręcz cud, że gildie udało się utrzymać. Od niedawna ja jestem liderem. Prowadzimy na nowo rekrutację. Niedługo dam zdjęcia z nowego gh. Może jakies guildi hunty. =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Asti, jednak nie odchodzisz z Guardii??!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Paradox quest
![]() I nagrodu, już w domku ![]() pzdR |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() Żegnaj Owned Monster Killers!
Było naprawdę spoko ale kiedy odszedł ostatni kolega z czasów tej gildi ja równierz odszedłem, papatki all i odnoście dalsze sukcesy na guardi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Radomsko
Imię: Ligorio Lotorewus
Profesja: Paladin
Gildia: Kgb
Świat: Luminera
Poziom: 35
Skille: 68/49
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ja odszedlem z gildii a także z Guardi. Teraz gram na serwerze Luminera, pod nickiem Ligorio Lotorewus. Życze powodzenia w dalszym prowadzeniu gildii.
Ps. Zomar jak Ci idzie? =] |
![]() |
![]() |