![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() @up, up, up.... no właśnie by były wyrównane szanse najlepiej by było bez przeróbek bo wtedy liczy się pomysł i wykonanie, a nie czas poświęcony na przeróbki...wyjąć stare zdjęcie i siedzieć nad nim 3 dni....a posiedzieć 3 dni i pomyśleć i stworzyć coś fajnego z rzeczy "pod ręką" to jest różnica.....
oczywiście takie zdjęcia są też bardzo fajne i pomysłowe, ale czy to są dalej zdjęcia? czy można powiedzieć: to jest zdjęcie..? |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To jak ty taki koazk jesteś to ja ci powiem ze mam jeszcze Fist of Tezla, Gate lord'a z dungeons, Thanatos Reapera tez z dungeons, z Unlimited Male Storm Golem, Pyramind mam Sphinxa, oraz mam wszystkich Solonavich, Sythów, i Un-deadów >
![]() A co do roboty nad pracami to uważajcie co uważacie ale ja troszkie pracowałem nad swoją, musiałem najpierw dobrac figurki, potem pomalowac tło itp itd...Ale tak i tak nie wygram bo ma zwalone photo ![]()
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Danubi
![]() |
![]() Może i ja wezmę udział w tym konkursie?? Jeszcze sam nie wiem.
Mam dużo fajnych i/lub nie fajnych pomysłów. Tylko nie wiem gdzie je zrobić ![]() PS.: Małe pytanko do Pawlos II: Czy mógłbym użyć twojego pomysłu z BOH'ami?? Wiesz chciałem być fair plair (czy jakoś tak) PS2: @down down Przecież w regulaminie jest napisane, że koniec konkursu dopiero na koniec lipca + pare dni(chyba 7) na ocenienie. I to przecież logicznie można stwierdzić, że tylko oszuści przyślą coś takiego przed terminem. A nawet jakby modelatorzy zdecydowali się skrócić konkurs to by coś napisali na stronce. I jeszcze raz: Nie dajcie sie nabrać na takie listy
A o to moj Fake Story, 1. bo 1. ale zawsze moje ![]() Wojskowa definicja kałuży: ----Akwen wodny bez żadnego militarnego znaczenia ![]() Życie: ----Nieuleczalna choroba zakończona śmiercią. ![]() Ostatnio edytowany przez sosek108 - 18-07-2005 o 13:37. |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Offtopic: Gate lord niepodniecaj się bo ja kupilem tylko startera i mi się trafil a w 2.0 postacie (unikaty) są na serio rzadkie
![]() ![]() ![]() ![]() Tpic: Eeee... Zróbcie jakieś fajne zdjęcie bo nie mam już czego komenować ![]()
DLACZEGO W ŻADNEJ GAZECIE NIE MOGE ZNALEŹĆ RECENZJI TIBII?!?!?! Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 17-07-2005 o 22:37. |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Gratulacje!
Jako Administrator forum gratuluje ci, twoje zdjęcie zostało wybrane jako 2 z najlepszych! W celu dostania PACC wejdź na (niepodaje zeby znowu ktos niewlaz) i aktualizuj go. Pozdrawiam Dr. Omader PS. Przypominam że na odebranie wygranej masz tylko 7 dni inaczej PACC dostanie kto inny, więc nie zwlekaj! To wysłał Dr . Omader Dr . Omader jest offline Zbanowany Uważajcie bo kurcze niewiem czy mi coś niewgrało bo głupia wlazłam w to. Eee co teraz zrobic?? Ostatnio edytowany przez DaniaStone - 18-07-2005 o 07:44. |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Patrze ze ludzie z tych zdjec robia Fakei
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Musampa a ty powinieneś dostać bana za 3 posty pod rząd -,-... Wiesz co to ejst Edytuj? O_O.... (omg)
EDIT------ @Down Musampa już to słyszeliśmy... nawet 3 razy.... A data twojego dołączenia jest dziwnie podejżana czyśbyś rzeczywiście oceniał swoją/kolegi prace?? -,^
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 18-07-2005 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
|
![]() 1 miejsce -Master emmer
2 miejsce-pawlos II A za nimi długo długo nikt i nic |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() człowieku i po co zakładasz konto? żeby mówić o pracy kolegi ( a może nawet swojej)? nie Ty oceniasz prace więc jeśli Ci się podoba to powiedz raz i zamilcz....a nie wysyłasz 4 posty żeby opisać swój zaszczyt...:/
|
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Właśnie radze uważać dzisiaj też dostałem taki list że wygrałem i uz sie tak ucieszyłem że wszedlem na stornke ale po 1 sekundzie ja wyłonczyłem. Myslicie że mogł mi sie ściagnąć keylogger.?
|
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A co do samej sytuacji, to przecież jest napisane, że konkurs zakończy się 30 a dopeiro 8 sierpnia zostaną wylosowani zwycięzcy... Ludzie czytajcie regulamin >,<
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 18-07-2005 o 13:42. |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Mnie sie podoba praca Mankiego i Pawlosa II.A ten spiderman wedlug mnie jest do d***.
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi ze zdjec najbardziej podoba sie ten rycerz i ten mag napewno musieli sie przy tym napracowac, pozatym dobre jest jeszcze zdjecie rycerza co walczy ze smokiem
Samemu mi sie zachcialo brac udzial w konkursie i mam pewien plan ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Mi najbardziej podoba się zdjęcie Krzysztofa Knoblaucha.
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() @dupny wywiew (mam nadzieje że nie dostane punktów karnych za te 2 slowa)
omg... Ty to masz farta dostaleś bana (na 95% za nick) zanim zdążyleś go dostać za zdjęcie które mi się nie otwiera ![]()
#177 |
Guest
|
![]() mi podobają sie 2 zdjecia
![]() makro user xD - poprostu bomba i to ostatnie z amazon camp ( fajna ta amazonka co sie patrzy na "nas", chetnie jej numer wezme :> ) |
![]() |
#178 |
Użytkownik forum
|
![]() Na łóżku leżą tarcze(beholder,phoenix i medusa) i bronie(knight axe,skull staff,warhammer).Nad łóżkiem wiszą amulety(bronze i silver) oraz leży kilka torch'ów(dobrze odminiłem?).Na biurku stoją 3 dzbanki(odpowiedznik dzbanków z winem,piwem i wodą),skrzynka pełna kasy,kilka kluczy i czarnych pereł.Pod biurkiem kilka skrynek z różnymi innymi rzeczami(księgi,blanki itp.) i oczywiście kosz
![]() Na półkach leżą od góry:steel boots,bots of haste,BP UH,BP HMM,BP GFB,BP SD. I to już koniec wizyty w moim domku.Prosze o ocenę/komentarz mojego zdjęcia.Z góry dziękuje |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Szczeże mówiac poziom zdjeć mnie zaskoczył.
Bardzo niemile!!! To masakra, zdjecia są nudne, kiepskie i bez pomysłu :/. Moim zdaniem do konkursu nadaja się tylko dwa: LEGO Hiey'ego i RL EQ Manky'ego. Brawo i więcej takich prac!!! |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Tibia
|
![]() @Kaczyex, sam do cos zrob, a nie piszez, ze niski poziom...
O co chodzi z tymi zdjeciami "Mummy" ?? Koles sie kiedy papierem toaletowym owinal i to ma pojsc na Konkurs? n/c ![]()