![]() |
#161 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
obejrzyj se filnm i zobacz kto przyszedl tak samo kolo thasi na moscie EZ tez przyszla wiec skoncz pier.dolic |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
|
![]() Lol niewiecie o co mi chodzi -.-
mi chodzi o to że DPFT siedziało w GH a Era juz stała i czekała aż wyjdą -.-Może jakby teraz DPFT czekało sobie gdzies na Ere to inaczej by było tego u nich nie rozumiem.Wiec ****a pomyśl najpierw co pisze i potem się udzielaj -.-
![]() |
#163 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
powiem tak noob co niewie nic i pewnie jeszcze niegra na arcani a jak gra to sie boji podac nicku bo bedzie hunted -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
|
![]() gratulacje ez za fragi.powodzenia 2 stronom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() kurcz jestem grubasek 15 letni i co
![]() ![]() ![]()
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie kupilem debile zadnego chara lol . poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol . a ja mialem 80 sorc na elysi w wojnie ktora przegralismy ;] przeczytaj se jak cos o tej wojnie na elysi...
a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle . w sumie to to samo na elysi stracilem 80 sorca to tak samo jak bym kontynulowal swoja dalsza gre sorcem 10 lvli to roznica ;p
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() zobaczcie se gazetke o elysi ja to Evil Pauler
![]() http://www.tibia.pl/hunted/index.php...wiat&co=Elysia wtedy zabilem najwiekszego szweda knighta XDD ale pamietam spama od ludzi jak go zabilem wszyscy z 40 osob odrazu GZZZ heheh ![]() ale coz po kilku dniach swe sie osralo i zalatwili nam bany i taka wojna ;] bo gma w gildi mieli
![]() |
#168 |
Zbanowany
|
![]() "nie kupilem debile zadnego chara lol . poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol . a ja mialem 80 sorc na elysi w wojnie ktora przegralismy ;] przeczytaj se jak cos o tej wojnie na elysi...
a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle . w sumie to to samo na elysi stracilem 80 sorca to tak samo jak bym kontynulowal swoja dalsza gre sorcem 10 lvli to roznica ;p"przynajmniej jeden który przyznał się do sharingu.ale co z tego my nawet z takimi dowodami możemy siedzieć i płakać nad grą grupową awwwwwwww |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() Wiesz Bis oni sa pr0 a ty jestes noob wiec zamknij sie !
![]() Ostatnio edytowany przez Lindlay - 31-08-2005 o 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Wczoraj Turtlesi (Luki Tharion, Dark kajko, Xaiderek...) popisali sie ogromną nie wiedzą w sprawach zasad Tibii (czyt. nooby) Zaatakowali mojego Kumpla (Holy Bejoxinia) kiedy stał na 2'gim piętrze piramidy przed domkiem, zaczeli przesuwać i usiłowali Go zabić w Protection Zone, bardzo sie wygłupili, czy Fosfik był pomysłodawcą tego "TRAPA"?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Ja nie chce żeby taki morximal wygrał wojne... Mój kolega jest hunted forever za to, że znalazł Morximalowski loot bag(nic z niego nie wzioł, oddał jak tylko zobaczył właściciela).
A kolega tego co jest hunted miał płacić za to, że jest jego znajomym... I jeszcze jedno... Luki Tharion zabił kolege Morximala za skula, to teraz Morximal huntuje kolege Lukiego za skula... Nie wiem co ten kolega jest winny...Chyba Morximla powinien huntowac Lukiego a nie jego kolegow, którzy nic nie zrobili. Nie podoba mi się zachowanie Żółwi ale niektórzy członkowie z EZ niczym nie ustępują w powerabusingu turtlom. Ostatnio edytowany przez Yogurt Truskawkowy - 31-08-2005 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o drugie chary to Ty swoim prowokowałeś Obiego jeden, on go zabił a potem pojawiłeś się Ty i zabiles Obiego. Ostatnio edytowany przez Yogurt Truskawkowy - 31-08-2005 o 12:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Niegrający
Imię: Falain
Profesja: Elite Knight
Poziom: 136
|
![]() @Lord-Jacko
Wez pisz wiecej postów, duzo ciekawych informacji sie dowiaduje. Nie ma jak sie posmiac z rana ![]() @Morx~ Ty jestes pa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Lamu~ A ja na piwko sie zalapie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Holy BejoXinia
Gildia: Era Zero
Poziom: 50
Skille: 82
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Bez obrazy ale to była jedna z większych zmian updatu, i myśle że każdy kto przed updatem wchodził na tibia.pl tibianews tibia.br POWINIEN wiedzieć że na piramidach jest PZ, zwłaszcza że przed updatem to było ulubione miasto NG ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() weeee...
Ptwierdzam slowa yogurta. Zes mnie morx prowokowal swoim noobcharem. I jeszcze groziles mi ze juz idziesz main mnie ubic, wiec nie sraj tu nic o tym ze ktos ci cos charami kilkoma robil. btw. cos patrze ze nie wiesz co odpowiedziec od ostatniego posta yogurta? Myśl szybciej bo chetnie bym obejrzal twoje tlumaczenia ;o |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() ja już pisałem we wcześniejszym poscie, że mam nadzieje, że po wojnie Morxi~ zaprzestanie Abuserstwa :s
---------- Wie ktoś kiedy next bitwa? skołuje 4 rzędowy mu(ó?)r noob charów i ztrapujemy turtle, przynajmniej na kilka sekund XD
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Niegrający
Imię: Falain
Profesja: Elite Knight
Poziom: 136
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() szczerze to tak po 1 jakbym mial wiekszy lvl jestem pewien ze tez bym byl PA wiec mnie to ***ie czy ktos jest czy nie naucz sie grac a nie placz ze noplz kill me to gra i dzieki wojna jest coraz ciekawsza
![]() to juz jaka ekpa na piwo ![]() ![]() ![]()