![]() |
#161 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]() Racja.
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Scorpionous
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 19
Skille: 15/20
Poziom mag.: 22
|
![]() Według mnie najlepszy jest: Sorcerer
![]() ![]() P.S Według mnie na serverach pvp jest tak: (Elder)Druid -> (Royal)Paladyn -> (Elitle)Knight -> (Master)Sorcerer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Sorcerer bedzie prawie taki sam jak druid, ale sorcer posiadąc lepszą rożdzke na 33 levelu jest lepszy(oraz są lepsi od innych profesji gdyż posiadają utamo vite i mogą tworzyć summony). Co do palla i rycerza, pall posiada Sd'ki ale jego obrona jest słabsza (brak tarczy,lecz posiada utamo vite, która pozwala mu dłużej rzyć), oraz potrzebuje amunicji, która może się skończyć w nieoczekiwanym momencie. Rycerz przy dobrych skilach może ostro walnać, ale jego minusem jest to, że musi podbiegać do swojej ofiary, jezeli chodzi o rune explosion, jest przydatna, dzięki niej combo knighta jest większe. według mnie bedzie tak knight>palladyn>druid>sorcerer. jeżeli chodzi zaś o postacie z promocja to sorcerer od druida jest owiele lepszy (ue).Obie postacie magiczne posiadają utani gran hur, które może być przydatne przy uciekaniu od swojej ofiary ( aby zregenerować siłe).Co do rycka i łucznika, jeden i drugi posiada utani hur (zawsze coś), rycerz posiada też czar EXORI, który napewno pomoże w zabiciu ofiary, a przy połaczeniu z explosion, może wykończyć ofiare ![]() profesje z promocją : knight=(ale z lekką przewagą palladyna)palladyn>druid>sorcerer. to jest moje zdanie o każdej z profesji. Mozecie się ze mną zgodzić lub nie. Ale i tak jedna postac moze być lepsza o drugiej, gdyż ważny jest tu czynnik ludzki oraz jego umiejętności ![]() Ostatnio edytowany przez ari2423 - 29-07-2006 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moim 120+ najtem zabilem juz naprawde duzo osob [50 lvle, profesja nie wazna], mowie oczywiscie o walce solo, i tak naprawde explo czesto uderzalo za 80+, z melee tez wchodzilo ladnie [ z najtami gorzej, ale to nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up napisales to samo co ja jakies kilka stron temu, niestety nikt nie chce pojac prawdziwej prawdy. Ludzie wola gowno prawde.
Knightci juz tak maja-jak nie potrafisz to nie pchaj sie na afisz. Co do tego explo-dobry sorc wyleczy sie z udanego explo czarem exura. Wg mnie explo zaczyna byc przydatne na ludzi gdy jest ich na ekranie wiencej-wtedy trudniej pojac, ze ma sie o te 80hp mniej i MSy moga dokonczyc sprawe robiac jakies kombo. Jeszce dodam histaorie z dzisiejszego popoludnia: Kupuje runy w sklepie w Venore a tu po ulicy biega jakis RS z dwoma FE. Ja sobie kupuje kolejny bp uhow, nastepnie ide sprzedac jakis loot z plecaka. Po minucie wracam do dp a ten gosc czail sie na mnie w okolicy wejscia do domu na dream street (chyba 6). Zaatakowal mnie. Myslalem-MS na 40 powinien juz miec runy to lece do dp (nie bende ryzykowal). Jednak wpadlem na pomysl-podlece do niego niech chlopak mane strci przynajmniej ![]() Niby powinien mi gosc dac rade-duzo SD, mial manasy i uhy. Nieszczescia sie zadazja. Number tuu: Gildia zrzeszajaca pk chary ludzi z Eternii-Outlaw Aliance. Kolega akurat byl w Kazordoon gdy rozpoczeli atak. Bylo ich okolo 40 a wszyscy nie mieli nawet razem 10bp run. 65 lvl EK dal sie strapowac, skutkiem tego byla smierc 4 osobnikow na 20lvlu i jego zgon. Pomimo posiadania duzej ilosci run dal sie zabic, poniewaz uzywajac exori i explo do wydostania sie nie mogl sie uhnac (krotki lag i z 900hp zrobilo sie 400, pozniej zamiast sie uhac walnol exori i padl.) W kupie sila panowie w kupie ![]()
![]() |
#168 |
Zbanowany
|
![]() Jeśli oby dwie profesje miałyby PACCa, to:
-Palladyn vs Knight = ojjj tu się zastanawiem, ponieważ na tym samym levelu wątpię w to, żeby nie mieli utani hura, więc knight dorównałby paladynowi i wątpię także w to, żeby nie mieli BoHów... Więc chyba takie same szanse. A jeśli chodzi o czary: Knight nie może używać tylko SD, ale nadrabia to Berserkem... -Druid/Sorc vs Knight = Knight zdecydowanie pada. Mimo, że oby dwie postacie miałyby BoHy, to magowie i druidzi mają utani gran hur... I walą z różdżek, lasek (czyt. kijów), co daje PEWNE obrażenie, a nie że np armor odbije zbroją bełta... Druid/sorc ma SD i inne runy, a knight swoim exori ich nie uderzy, bo będzie za wolny... Chyba jasne, co? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Xerena
|
![]() Nie nie jasne..
Nie wspominaj tu o rodach/wandach bo ich obrażenia to śmiech na sali. 3 sd sorca/druida = 1 uh knighta.. szachowy pat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() Według mnie sorc napewno wygra z knightem na tym samym lvlu a tym bardziej na low lvlu jak knight niemoze uzywac praktycznie zadnych run. Z palladynem napewno tez przegra poniewaz palek ma więcej zycia niz sorc i drut ale tez mniej od knighta tylko ze knight na 50 niedogoni pala na 50. pozatym pallek moze tez robic runki wiedz moze miec ich spora ilosc pozatym ma tez wiecej many od knieghta. Powiem tyle: niechce obrażać knightów i innych profesji ale wydaje mi sie że nic niepobije 100 Master sorca
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @lord Wardi - wlasnie czestym bledem jest nienoszenie bohow przez knightow
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |||||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() opisujecie takie walki z tymi samymi lvl-ami
czyli np:EK 57 LVL BEDZIE MIAL JAKIS WIEKSZY PROBLEM Z UBIECIEM MS 31 LVL? |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Czerwionka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thirus Zewyn
Świat: Furora
![]() |
![]() Ale tez sorkowi i druidowi sie musi kiedys skonczyc utani gran hur
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "a knajt moze uciekac w gure i w dul i nie bendzie go bij solk!!!111"
"a sorc moze stac afk i knaj co bije akzem to zabije" "a druit morze byc nuup i nie miec uhow i palllllladyn go zabije" a noob moze sobie przypuszczac co zrobi postac z poziomem takim, jakiego sam nigdy nie mial (nie mowie o OTS) i nie zdobendzie. a my bandziemy nadal czytac te durnoty typu "druid moze walnac z poison storma", "knajt wali axem i dlatego wygra", "sorc ma UE i dlatego jest lepszy od wszystkich, bo na moim OTSie zabijam wszystkich z UE", "palek ma power bolty z ktorych hitsy sa wieksze niz z UE"
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() Najlepsi SORCOWIE
chociaz respekt dla palow i druidow naj mniej knigti za bardzo pospolici ale gdyby nie wy nie mozna by bylo robic pewnych questow ![]() KAZDA KLASA POTRZEBNA ALE SORC RULES ZNACZY MASTER SORC |
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |