![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#163 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Re.down Ojej. Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 28-07-2006 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Czy zasluzyly czy nie, nawet Bog trza pisac z wielkiej litery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Porównywanie Giertycha i Boga... -.-''
Swoją drogą u mnie w szkole te dziewczyny na które zwraca sie uwage i tak ładnie sie ubierają [mini, czy jeansy, zawsze ładnie] a na ''pasztety'' patrzeć nie musisz. Więc zwisa mi to czy mundurki będą czy nie, chociaż nie widzi mi się to za bardzo :\ ktos tam mówił, że mu nie pasuja ludzie co chodzą w spodniach za 200 zł... i co z tego ? ja mam 3 pary spodni za 2 stówy. i co, jestem gorszy, czy jak ? Zwykłe proste spodnie Big Star'a... i chyba na długo mi starcza, co ? -.-
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw, za mundurem panny sznurem ![]() Lecz mundurek a mundur raczej nie to samo..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() omgg, wtf jakie mundurki szkolne, czemu ja sie dopiero teraz dowiaduje o tym lol, moja szkola to szkola ekonomiczna, po wakacjach przyjde a tu sie jeszcze okaze ze trzeba w mundurkach przychodzic lol, nie ciekawie by bylo ~~ jakie roznice majatkowe, nigdy z czyms takim sie nie spotkalem w zadnej szkole, ani w podstawowce, ani w gimie, ani w liceum, moze w podst-gim sa jakies pojedyncze przypadki, ale o m g, w liceum takie cos raczej wogule nie istnieje ze ktos smieje sie z kogos bo jest lepiej/gorzej ubrany, pozatym nawet jesli to i tak kompletna bzdura, szkola ma nas nie tylko uczyc histori matmy itp. ale takze zycia i funcjonowania w spoleczenstwie, w ktorym ciagle spotykamy sie z obrazaniem na tle rasistowskim majatkowym itp i jakies ustawy o mundurkach w szkolach nikomu nie wyjda na dobre, nawet jesli istnieje zjawisko obrazania z powodu roznic majatkowych itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Cytuj:
Mmm a byłeś kiedyś na dyskotece? Wiesz nie takiej szkolnej tylko takiej normalnej. Nie dość, że pełno dziewczyn to prawie wszystkie chcą się lizać mhm xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja jakoś tego, aby każda dziewczyna na dyskotece chciała się lizać nie zauważyłem.. A byłem juz parenaście razy.. Owszem, zdażają się przypadki, ale nie każda.. Może jakiś "salon masażu" odwiedziłeś? ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ciekawe co by bylo: w klasie 26 dziewczyn i co? Wszystkie takie same -.- Stroj to cos co nasz wyroznia. Szczegolnie wazne jest to do utozsamiania sie z grupa-metalowcy to co by zrobili? Fryzorka na 5mm i biala koszula? Nasi polscy drasiarze&skejty z osiedli-juz ich widzie w mundurkach.
@up ilestam-mowisz o dyskotece czy o burdelu? Moze chcialy sie z toba "lizac" bo koledzy je oplacili dla draki? ![]()
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 28-07-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@down Chlopie, jaki to ma zwiazek z tematem? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 28-07-2006 o 23:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Trzeba wiedzieć gdzie chodzić. Byłem mało razy dokładnie 3. Właśnie przy 2 wejściu były problemy, bo stał inny bramkarz i nie wierzył, że mam 18 lat, ale kolega przyszedł z pomocą i jakoś wszedłem.
kaczi: powiedz mi jaki był limit wiekowy tam gdzie byłeś, bo tam gdzie ja to mężczyźni 18 lat a dziewczyny 17. Korzystając z tego, że jestem wysoki i dość staro wyglądam pojechałem z kolegami i nie żałuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ludność od 18 - 26 lat mężczyźni, 15-25 lat kobiety. Nie licząc moich rodziców... ![]() Ale nie odbiegajmy od tematu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zbanowany
|
![]() prosze przestańcie definiować dyskotekę:zalizanie na ekranie-.-.wstęp w dyskotekach to sprawa otwarta ale najmniejszy limit to chyba lat 16.pozatym dyskoteka to też muzyka no ale..-.-eot
btw.nie jestem sk8ani elo ziomem (choć to prawie to samo)ale mundurkom mowie nie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dobo
Co ci takiego Giertych zrobił? Dziwią mnie wszyscy którzy najeżdżają na rząd obecny, a większość z nich właściwie nie ma powodu, ale tak jest 'modnie'. Mnie szczerze mówiąc Giertych do czasu mundurków był obojętny, teraz go coraz mniej lubię. @Gromnjir Cytuj:
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Ja oczywiscie i bez zadnych kaprysow jestem za mundurkami.
ALE jezeliby byl wybor mundurku: luzny ciasny normalny itd. LUB mogloby sie chodzic w stroju galowym(nie dokonca wybranym). Mie ku*a do du*y wraca kiedy widze taka "jestem dziw**a" i chodzi po korytazu jakby to byl pokaz mody. Nie lubie tez kiedy wysmiewaja sie z czyjegos wygladu poniewaz ma koszulke z lumpeksu-.- oraz wtedy kiedy oceniaja ludzi po ubiorze. Jakby byly mundurki (nie)kazdy by zmadzral nie ocenial ludzi po ubrani i zrozumial by plamy na mundurku(chyba). |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() A ja nie miał bym nic przeciwko dla mundurków .... dla dziewczyn
![]() Mam już dość oglądania pleks po 100 kg, które uważają że sa super piękne bo mają dwie laski za koleżanki i myślą że są takie same... niektórzy mogą mnie skrytykować za takie podejście, ale jeżeli nie ma się czym pochwalic to sie tym nie chwali nie ? To tak jak by ktos mial np. same 2 z jakiegoś przedmiotu i sie chwalił z tego powodu. Mundurki skróciły by takie coś, nie musieli byśmy oglądać wylewającego tłuszczu w miejscu gdzie powinioen być pępek ( ![]()
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Cytuj:
P.S. Jak wam sie nie podoba to zapraszam do Grudziądza ![]() P.S2 Ktos tam pisał ze nie umiem sie ubrac na galowo. Jak trzeba to umiem ale czy musze chodzic tak codziennie? Nie bo po co, a co ja wystawa jakas jestem zeby mnie ogladac?
![]() Ostatnio edytowany przez Sacred Platinum Dragon - 29-07-2006 o 01:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() A ja też nie lubie na gala sie ubierać, czuje sie jakos tak.. za bardzo przyzwoicie
![]() Off TOpic: @up Ja też z Grudziądza... No powiedzmy z okolic ;]
![]() |
#180 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |