![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha po prostu musalem wyjsc i sie spieszylem
ps:twuj avatar bije wszystkie inne [Heniek says:smile]
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() WYPAD Z KŁÓTNIAMI NA PW!
Sory, ale mam dość kłótni i spamu.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
|
![]() ^^ SUPER że wróciłeś XD Czytałam tego fejka kilka razy a tearzj est on kontynuowany ^^ SUPER! A ocena oczywiście 10/10 ! Humor i fajna grafika ^^
PS. I mam prośbe, czy mógłbyś mi przesłać zdjęcie krwi do fake? kiedy jest zabity potwór i jest on w kałuży krwi. Prześlijcie mi go na PW, podajcie tutaj albo jaki jest w tibia.spr to podajcei jaki numer ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() VI część kończąca I Sage
![]() A wiec mozna sie domyslic ze fake bedzie nawet dlugi ![]() Przewiduje ze bedzie okolo 3 rozdzialow i lacznie 15 odcinków oO Ale sie zobaczy czy bede mial checi hehe, no ale tera daje ta VI część. Milego ogladania: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() Narazie rekordowa u mnie liczba scen oO Kupe czasu to zajmuje ale coz... Nie ktore elementy nie dopracowalem, moze to z przemeczenia. Teraz bedziecie zdeka czesc na next party bo musze mase grafik nowych zrobic (np Impa , Boss'ów Kamieni) Bądźcie cierpliwi i nie kłócić sie !! Pozdr0 ![]()
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Uhuuh...szybko się uwikłałes z nowym odcinkiem. Twój fake jest naprawde świetny. Fajny outfit ma Manio
![]() ![]() ![]() Fabuła 10/10. Perfecto!! ![]() Wykonanie 10/10. Ciekawe lokalizacje i fajne efekty i prześwietne outfity. Pisownia 9/10 (przez ch** ![]() ![]() Ciekam niecierpliwie na więcej...
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yeneshiro
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75/50
Poziom mag.: 12
|
![]() Dzisiaj od rana oglądam Fake'i i na Twoim miałem skończym bo tamte były fatalne. Ale Twój jest naprawde świetny ! Humor, Akcja i wykonanie - pięknie
![]() Ocena oczywiście 100/10. Szkoda nie wielkiego Do H*ja Pana Karzełka ![]() Edit: Zapomniałem dodać. Dodałem link do Twojego Fake do ulubionych żeby szybciutko wchodzić;] Ostatnio edytowany przez Cinek71 - 12-07-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Padłem. Efekty po prostu niszczą i zwalają. Po prostu masakra...
Szczerze mówiąc, jest to pierwszy fake, w którym podoba mi się fabuła. Rozwinięta, tam akcja, tam wspomnienia o wielkim nerkomancie. Gdzieniegdzie jest humor, np. "^^" smoka, kiedy wita się z nim bohater. Trochę atmosferę psują przekleństwa, które są jakby na siłę. Chyba mają podkreślać wagę niektórych walk. Są także błędy ortograficzne, których jest sporo("niegys", "swojimi" "miedzy czasie" i interpunkcja). Ogólnie rzecz mówiąc - cudo. Błyski, walka, historia i doprawione lekką nutką humoru. Genialne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe fajny fake pozdro[*]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest to NAJLEPSZY FAK,E jaki czytalem jestes mistrzem
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alejaja! Ale dobra część w tym zawalistym fake'u! No nie! Ja chcię dzisiaj albo jutro new część! 100/100!
ale jestem szczęśliwy^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ładnie. Co tu mówic...? Postarałeś się...
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yeneshiro
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75/50
Poziom mag.: 12
|
![]() JAkiś tam ktośtam spytał się po co napisałem, że jego fake'a dodałem do ulubionych. Kwasowi napewno zrobi się miło jak to zobaczy - to po pierwsze. A po drugie - chciałem pokazać w ten sposób jak mi się spodobał.
Wspomniał też coś o towarzyskiej grze w palanta ![]() Co ile będzie kolejna część ? Bo wkurza mnie to czekanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zbanowany
|
![]() To się nazywa fake! 10,5/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() spox fake zaliczam je do najlepszych na tym forum tylko od groma tu przeklenstw ocena 11/10
![]()
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Super super fake.10/10
|
![]() |
![]() |