Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Pokaż wyniki sondy: Który moderator powinien stracić posadę?
$corcerer 23 24.47%
Dabek 4 4.26%
Dwimenor 1 1.06%
gimli syn gloina 4 4.26%
Gremlin 3 3.19%
Hegemmon 2 2.13%
Magus 2 2.13%
MayGyver 2 2.13%
p.l 0 0%
Raul 11 11.70%
Raynold 2 2.13%
Shinjix 5 5.32%
Zaglada 3 3.19%
besn 6 6.38%
gangrel666 14 14.89%
Tanatess 12 12.77%
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-01-2006, 14:57   #161
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
jako mod masz tutaj wiec do powiedzienia od zwyklych userow.
polityk w sejmie nie powinien obrazac innych [przynajmniej publicznie].
O ile działa się zgodnie z etycznymi normami: dlaczego nie?
Jako zwykły użytkownik moge komuś powiedzieć żeby pocałował mnie w miejsce gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę i nawtykać mu, o ile oczywiście mam ku temu powody i potrafie je uzasadnić. O ile nie uzywamy przeklenstw, a nasze posty nie są jedynie przekazem nienawiści do drugiej osoby, to wszystko jest w porządku.

Odwieczny obowiązek odpowiedzialnych za cokolwiek (to jest świecenie przykładem) staram się dopełniać, ale nie mam zamiaru siedzieć cicho. Coś jest nie tak, wypowiadasz sie na ten temat, uzasadniasz i do widzenia. Taka jest dla mnie zasada współżycia z resztą gatunku.

Tana jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-01-2006, 15:00   #162
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Przemyślałem sobie wszystko przez wieczór i wiecie co? DOŚĆ TEGO. Z całym szacunkiem dla Ciebie Dromaderze, ale jestes kretynem. Rozumiesz dlaczego? Scora moge nie lubić. Podałem jego kandydature tutaj, tylko dlatego, że mnie o to prosiłeś. TAK! Dromader prosił mnie wczoraj, zebyl zrobił nagonke na Scora w tym temacie. Jesli chcesz go wygrysc z jego pozycji, tylko dlatego, ze go nie lubisz to jestes skonczonym clownem! Tutaj wklejam rozmowe z dromem na gg z wczoraj. Znam go dobrze w rl i cos mi powiedział. Pewnie po tym poscie juz nie bedziemy kumplami ale cóż, są wyższe cele. Zastrzegam, że nie jest to żaden fake!

Dromader (7-01-2006 16:37)
Ten topic to bullshit jest i tak wywale tylko tych modow, ktorzy mnie w****ili.

Ja (7-01-2006 16:39)
rotfl, kogo masz na mysli?

Dromader (7-01-2006 16:39)
Scor, może jeszcze Gangrel bo sie nie sprawdzil

Ja (7-01-2006 16:40)
Nie lepiej zalatwic to na forum modow?

Dromader (7-01-2006 16:40)
*******e, tak bede mial dobre alibi, zeby ich wy*******ic

lol...

Dromader (7-01-2006 16:40)
Tobie te nuby z forum i irca ufaja wez napisz cos zlego o scorze

no ok.

Nie wklejam cd, bo nie ma to zadnego sensu. Widzicie jaki Drom jest naprawde? Pewnie zaraz da mi bana, za to, ze mowie prawde. Jesli ktos ma tutaj stracic posade, to tylko on.
Jak w filmach : p . Normalnie kocham ten kraj można dostać nożem w plecy od każdego ! ; P

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 15:02   #163

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

@Walekifa
zwracam honor i przepraszam.

@Ox
Oxy troche przesadzasz, najpierw jedziesz ostro a teraz to wycofujesz bo poczules nagle ze sumienie cie zzera?
Troche to podejrzane ale nie mnie to oceniac.

Jak dla mnie to jest wkret jak z Hege.
stary 08-01-2006, 15:10   #164
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

... ja nie zagłosuje na żadnego moda , bo według mnie dobrze wywiązują się z powierzonych im zadań , a że nie mają z tego nic , to nie dziwie się , że mogą czasem stracić nad sobą panowanie ... mają też inne problemy niż to forum , więc jak wróci troche rozeźliony i zobaczy temat "halp me plxxxx nie mam rope jestem w dźóżee!!1(...)" , to nie dziwie się , że mogą na to ostro zareagować ... większość osób wypowiada się subiektywnie ... po prostu odgrywają się na modach , bo teraz mają pole do popisu i mogą im cisnąć , bo są pod protekcją Droma ... jak narazie ten temat wniósł tylko chaos i zamęt ... zaczyna to przypominać obrady w polskim sejmie ...
PS. przydałyby się jakieś kryteria według których mamy ich oceniać , bo osobiście nic do nich nie mam , szanuje ich i pozostałych użytkowników też ... jestem bardzo bojaźliwy , dlatego staram się nie sprawiać kłopotów , nikomu nie podpadać , nikogo nie obrażać (wyjątek - jakiś noobus co założył nowe konto , żeby łamać regulamin) i nie robić sobie wrogów , i mam nadzieje , że takich tu nie mam ... pozdro all ...
PS2. apeluje do was , żebyście przestali się kłócić i żeby zamknąc ten temat , a otworzyć go za pare dni i wtedy rozliczać modów z ich pracy ...
DRoN jest offline  
stary 08-01-2006, 15:16   #165
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

@Daniel, Matkow21

Że jednostki takie jak wy wogóle są w stanie pojać proces oddychania? Przynajmniej procesy fizjologiczne nie przekraczają waszych miernych możliwości intelektualnych, a szkoda, byłby spokój.

Co wy wiecie o moderowaniu? Mam wstać na godzine przed śniadaniem żeby pomoderować? Ja wstaje 5-6 rano, a śniadanie to jem w szkole, i to na mniej więcej 3 przerwie, bo wcześniej nie ma czau, do szkoły musze 25km dojechać.

Dałbym wam chętnie możliwość wykazania się jako moderatorzy, ale jest to niemożliwe ponieważ:

1)Jesteście kretynami co was dyklasyfikuje
2)Nie macie pojęcia o regulaminie
3)Naraziłbym na szwank tibia.pl, takie dwa indywidua jak wy mogły by wszystko w 24h rozpierniczyć.
4)Nie namówiłbym do takie kretynizmu MatKusa ani Droma.

Może wy macie po 12 lat, śmigacie do waszej podstawówki na 9.00 i wracacie o 14, ale nie wszyscy tak mają. Jeśli dojdą problemy z internetem z jakimi się borykam i nauka(o dziewczynie nie mówie bo takowej nie mam )zostaje niewiele czasu. Na forum wchodze zwykle koło 23. Śpie po 5 godzin. A wy?

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 08-01-2006 o 15:21.
Gangrel jest offline  
stary 08-01-2006, 15:17   #166
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

@ ox etc jak w filmie omg... co za ludzie moze ten topic to zly pomysl?

stary 08-01-2006, 15:19   #167
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

Good Lord...

Teraz widze co sie dzieje.. To co zrobil Oxy moze jest wredne, ale jezeli prawdziwe, to rownie wredne bylo podejscie droma... Zaszlo to juz za daleko, by poprostu przeprosic.. nie wiem jakie sa pomiedzy adminami i modami sprawy, ale mysle ze od tej chwili powinni te sprawy zalatwic prywatnie ;/

Ostatnio edytowany przez limenu - 08-01-2006 o 15:23.
limenu jest offline  
stary 08-01-2006, 15:19   #168
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
@Daniel, Matkow21

Że jednostki takie jak wy wogóle są w stanie pojać proces oddychania? Przynajmniej procesy fizjologiczne nie przekraczają waszych miernych możliwości intelektualnych, a szkoda, byłby spokój.

Co wy wiecie o moderowaniu? Mam wstać na godzine przed śniadaniem żeby pomoderować? Ja wstaje 5-6 rano, a śniadanie to jem w szkole, i to na mnije więcej 3 przerwie, bo wcześniej nie ma czau. do szkoł musze 25km dojechać.

Dałbym wam chętnie możliwość wykazania się jako moderatorzy, ale jest to niemożliwe ponieważ:

1)Jesteście kretynami co was dyklasywfikuje
2)Nie macie pojęcia o regulaminie
3)Naraziłbym na szwank tibia.pl, takie dwa idywidua jak wy mogły by wszystko w 24h rozpierniczyć.
4)Nie namówiłbym do takie kretynizmu MatKusa ani Droma.

Może wy macie po 12 lat, śmigacie do waszej podstawówki na 9.00 i wracacie o 14, ale nie wszyscy tak mają. Jeśli dojdą problemy z internetem z jakimi się borykam i nauka(o dziewczynie nie mówie bo takowej nie mam )zostaje niewiele czasu. Na forum wchodze zwykle koło 23. Śpie po 5 godzin. A wy?
Po 1. Sam jesteś kretyn
Po 2. Jaka dziewczyna by zechciała takiego spruchniałego narzekacza
Po 3. Ja mam dużo większe problemy z netem a wstaje zazwyczaj o 4 czasami 5 więc niebądź taki cfaniaczek bo jeszcze z pieluch nie wyszedłeś

-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 15:19   #169
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

@Ville Vallo
Watpie zeby to był wkręt, a jesli tak to dosc niesmaczny

No ladnie sie porobilo, teraz znamy prawdziwe oblicze Droma ]:->

Wogule ten temat to za przeproszeniem jedno wielkie gowno
Rybzor jest offline  
stary 08-01-2006, 15:22   #170
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
@ ox etc jak w filmie omg... co za ludzie moze ten topic to zly pomysl?
Oczywiście że zły pomysł

Tibia.pl się przez to rozpadnie,albo zostanie 5 modków.A Drom wykorzystuje zbyt swoją władzę,wkońcu to też człowiek.To że jest adminem nie znaczy,że zawsze może być uczciwy...

Teraz widzimy prawdziwe charaktery,i zachowania w takch sytułacjach Modków,a nie sztuczne odzywki w tematach.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-01-2006 o 15:24.
Walekifa jest offline  
stary 08-01-2006, 15:24   #171
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Domyślny

... jeśli to prawda , to jestem bardzo dumny z Oxyga , przełożył prawde nad interes ... tak jak gdzieś czytałem "są sprawy ważne i osobiste , i nie należy mylić jednych z drugimi" ... cały spisek wyszedł na jaw ...
PS. tylko dlaczego $corc ? co on zrobił ? ...
DRoN jest offline  
stary 08-01-2006, 15:24   #172
Czarna_Mamba
Użytkownik Forum

Czarna_Mamba's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4

Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
Czarna_Mamba ma numer GG 7048129 Send a message via Skype™ to Czarna_Mamba
Domyślny Ehh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Po 1. Sam jesteś kretyn
Po 2. Jaka dziewczyna by zechciała takiego spruchniałego narzekacza
Po 3. Ja mam dużo większe problemy z netem a wstaje zazwyczaj o 4 czasami 5 więc niebądź taki cfaniaczek bo jeszcze z pieluch nie wyszedłeś

Spokojnie. Czy on się do Ciebie wyzywa? Sprawy osobiste raczej nie powinny brać miejsca w tej rozmowie.

A propos, skąd wiesz, że on z pieluch nie wyszedł? Podglądałeś?
Przez Ciebie, nieletni tacy jak ja tracą reputację na tym forum...
A więc ulituj się nad nami i poprostu... przymknij się.

Miłego Dnia.

@ Down

Yhm, a co, zabronisz im mieć sesje, egzaminy i dziewczyny/chłopaków? TO SĄ LUDZIE.

Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 08-01-2006 o 15:27.
Czarna_Mamba jest offline  
stary 08-01-2006, 15:25   #173
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

NIEMACIE CZASU MODKI NA NIC? UCZYCIE SIĘ ? MACIE EGZAMINY? DZIEWCZYNY? SESJE? NAUKĘ? OBOWIĄZKI DOMOWE?

TO DLACZEGO WIDZE PRZYNAJMNIEJ 6 Z WAS OD 11 RANO? BEZ RPZERWY W TYM TEMACIE?????
żałosne......... sami sobie zaprzeczają

-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 15:26   #174
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

@up
Bo dzisiaj jest niedziela pseudointeligencie.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 08-01-2006, 15:27   #175
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN
... jeśli to prawda , to jestem bardzo dumny z Oxyga , przełożył prawde nad interes ... tak jak gdzieś czytałem "są sprawy ważne i osobiste , i nie należy mylić jednych z drugimi" ... cały spisek wyszedł na jaw ...
PS. tylko dlaczego $corc ? co on zrobił ? ...
Dlaczego Scor? pewnie naprzykszyl sie jakos Dromanowiwowi ;]
Rybzor jest offline  
stary 08-01-2006, 15:28   #176
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
@up
Bo dzisiaj jest niedziela pseudointeligencie.
No ale niemacie czasu na nic czemu się nie uczycie anormalny wyrzutku społeczeństwa?

-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 15:29   #177
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Danielku...zrzucasz mnie z krzeszła. Możesz mi udowodnić mój kretynizm? Wszak swój udowodniłeś mi już dawno, a całemu forum usilnie udowadniasz od wczoraj. Nie łatwiej napisać sobie na czole tabliczke "Jestem Kretynem", a na plecach "Kopnij mnie"? Obyło by się bez piany na ustach, a zabawy było by tyle samo.

Mówisz że wstajesz o 4-5 rano? A można wiedzieć po co? Żeby udowdnić forumowiczom że jesteś kretynem? Jeśli tak to idzie Ci to wspaniale, ad majorem gloriam. Ja nie widzę powodu żeby wstawać tak wcześnie, tylko po to żeby posiedzieć na kompie.

Co do dziewczyn...myślę że moje narzekanie jest wbrew pozorom moją najmniejszą wadą, które są wszekże liczne, jak stale usiłujesz mi wcisnąć. Ale nie martw się, jak jakąś znajde to wyślę ci zdjęcie, będziesz miał materiał dla swoich mokrych, acz krótkich, snów.

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 08-01-2006 o 15:37.
Gangrel jest offline  
stary 08-01-2006, 15:31   #178
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie

Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

a ja mysle ze besn sie za przeproszeniem opieprza.Od dawna go na forum nie widze.Cors enta tez nigdzie nie widze.Wywalic ich
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline  
stary 08-01-2006, 15:32   #179
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Domyślny

... ale czy to jest dobry sposób , żeby coś udowodnić ?? ... mógłby przedstawić sprawe pod osąd albo odrazu mu zabrać status moda (niesprawiedliwie) , a nie w taki wredny sposób ... normalnie , chce pokazać drugą osobe w złym świetle/od złej strony (wiecie o co chodzi) ...
DRoN jest offline  
stary 08-01-2006, 15:34   #180
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Danielku...zrzucasz mnie z krzeszła. Możesz mi udowodnić mój kretynizm? Wszak swój już udowodniłeś mi już dawno, a całemu forum usilnie udowadniasz od wczoraj. Nie łatwiej napisać sobie na czole tabliczke "Jestem Kretynem", a na plecach "Kopnij mnie"? Obyło by się bez piany na ustach, a zabawy było by tyle samo.

Mówisz że wstajesz o 4-5 rano? A można wiedzieć po co? Żeby udowdnić forumowiczom że jesteś kretynem? Jeśli tak to idzie Ci to wspaniale, ad majorem gloriam. Ja nie widzę powodu żeby wstawać tak wcześnie, tylko po to żeby posiedzieć na kompie.

Co do dziewczyn...myślę że moje narzekanie jest wbrew pozorom moją najmniejszą wadą, które są wszekże liczne, jak stale usiłujesz mi wcisnąć. Ale nie martw się, jak jakąś znajde to wyślę ci zdjęcie, będziesz miał materiał dla swoich mokrych, acz krótkich, snów.
Bo mam szkołę drogi gangrelku i też niemam czasu, a że dziś znalazłem troche wolnego czasu postanowiłem popatrzeć jak modki trzęsą portkami przed kickem z tibia.pl. Jak znajdziesz sobie dziewczyne to dam ci mój adres poczty i wyślij mi jej zdjęcie bo musze mieć materiał dla moich acz krótkich, koszmarów

-=DanieL=- jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania