![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Oprócz mikstury przywrócenia wzroku dla Nemala są jeszcze aż DWIE inne które można by przyrządzic (czyli wszystkie składniki do nich mozna zebrac jako itemki); są to mikstura przypomnienia i mikstura szcześcia bodajże. Kojarzycie jakiś NPCków którzy byli by zainteresowani?
Te switche w rzeczywistości wyglądaja na klucz, trzeba by wszystkie obstawic i poprobowac, z tym że w rachube wchodzi raczej ten od Adreniusa, ten z HotLD oraz te 3 niewciskające się z bibioteki. Pozostale maja inne zastosowanie wiec RACZEJ beda nam nieprzydatne. I mala uwaga - zeby aktywowac switche z finala desert questa trzeba miec itemki charakterystyczne dla kazdej profesji - wejdzcie sobie na switch bez itemek, to nie wcisną się. Może te pozostale trzeba aktywowac w analogiczny sposób? Tak wogóle to pamietam jak kazdy wejscia do PoI upatrywal w podobnym switchu na PoHu, a ten switch okazal sie bezużyteczny (i on też się nie wciska)... Książka z biblioteki o mechanizmach odnosi sie do wciskającego się switcha z biblioteki i jest chyba wskazówką jak dostac sie za sciane w pomieszczeniu z rotami... I tak wogóle - nikt jeszcze nie zwrócił uwagi na język gharonk. Jest w bibliotece az 7 ksiązek nieznanego podróznika, które opisuja jego przygode w dziwnym miescie i próby rozgryzienia jezyka mieszkanców. Mozna opracowac ladny slowniczek. Poza tym Nemal przyznaje sie ze jego ojciec znal gharonk (czyżby Nemal byl synem tego podroznika?), a i Adreniusowi cos sie o uszy obiło... Może to tez jakis trop? XIII, jesli potrzeba Ci jeszcze jednego stojaka na switcha, moge do weekendu zrobic tam level 8 i przejsc sie. Mam swoja teorie (zbudowana na podstawie rozmów ze starymi graczami oraz przeszukiwania starych źródel), niestety lagi i freezy na moim serwerze uniemozliwiaja mi sprawdzenie tego... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
na Refugii nie ma lagow. jakos sie da na pewno*. * -jeszcze nie wiem(y), jak. @up http://rapidshare.com/files/8595982/..._ZIP_*****.html tu mam spakowane 23 ksiazki ( z tlumaczeniem ) z biblioteki, sa tam tez ksiazki z jezyka gharonk... Ostatnio edytowany przez XIII - 23-01-2007 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Albo to pominąłem, albo nikt o tym nie wspomniał.
Co to jest? http://tibia.pl/earth.php?x=32602&y=32094&z=11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavia de Frons
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() No i XIII daj znac, czy potrzebujesz stojakow, i jak tak, to czy jakas konkretna profesje...
No i preferowalbym sobote na te akcje, bo w niedziele jestem w Gdansku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw przypomnialem sobie ze na samym poczatku istnienia deserta w bibliotece byly tylko dwa switche; widzialem gdzies screen, jesli go znajde wkleje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zbanowany
|
![]() dobra, moze byc sobota, zrob 8lvl i odezwij sie.
Amilyon ( to nie jest moj char, glownie kolega nim gra, ale mam dostep w kazdej chwili ). Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavia de Frons
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() nie wiem czy ma... Ale moze chcesz wyprobowac rozne kombinacje. To ja zrobie Stojaka Palladyna :-)
Elevarm - tez robisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Mógłby ktoś bliżej opisać co łączy switch koło family brooch questa z naszą pustynia?
Aha, prosiłbym jeszcze o PM z odpowiedziami na pytania Adrenius'a o tych 5 podróżników, bo jak próbowałem to rozwiązać na własną rękę to wyszło na to, że rozwiązałem 1/3 a potem zachciało mi się żygać...-.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zbanowany
|
![]() nie mam pojecia, co laczy ten switch na family brooch, ale mozliwe, ze switch bedzie uzyteczny, jezeli ktos na nim ustanie podczas gdy reszta ustanie na switchach pod pustynia.
Cytuj:
PHP Kod:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Frequenter
|
![]() Bardzi chętnie pozwiedzalbym pustynie tylko moze ktos zmiescic droge jak samtad pozniej wyjsc??
Bardzo prosze1
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zbanowany
|
![]() @up
wyjdz z tego tematu, prosze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Frequenter
|
![]() A dlaczego?
Mam postac do zwiedzania i tez chialbym cos odkryc!
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 24-01-2007 o 17:11. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zbanowany
|
![]() no to lec i odkrywaj, kto Cie zatrzymuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Frequenter
|
![]() No tak ,ale pozniej jak stamtad wyjsc?
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zbanowany
|
![]() @ up
A więc chcesz zwiedzać teren, o którym nie masz zielonego pojęcia. Wyjaśnij mi więc, drogi odkrywco tibijskich zakamarkow, w jakim celu chcesz się tam udac? Czyżbys wyniuchal nowego questa, a moze chcesz powalczyc z zerkami? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobie chara do soboty, zaraz jak wyzdrowieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Hmmm... jutro sie przejde na pustynie, zeby sobie wszystko ladnie obczaic
![]() ![]() P.S Ktos napisal, ze pustynia jest dzielem "psychopaty Knightmare'a" - HG to tez jego dzielo - 70% podobno jest nie odkryte ![]() @edit O ile kolega nie zmienil passow, powinienem miec dostep do ~20 druida na tym servie ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khalak - 24-01-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zbanowany
|
![]() name