Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-05-2006, 10:15   #161
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

Ehh..troche mnie tu nie bylo...i duzo sie zmienilo..Ale nie chce mi sie komentowac wszystkiego bo bym to musial w 40 postach ując.Ale napisze troche..Zaczynamy.

@Phoelerius.
Na ciebie to ja juz naprawde nie mam słów.Wiec nie bede sie rozpisywał.
A co do "Free Items" Ja o to nie musze prosic..W przeciwienstwie do ciebie

@Botter
Ty to juz tez zamilcz...Przeczytalem twoje wszystkie posty i naprawde widac zes dzieciak który chce zdobyc uznanie ludzi piszac bezsensowne posty..podlizujac sie h lvlą.

@Rotmailer
Fież o tym rze polska tródna jenzyk ? a word tródny w obzłódze dlateko piżesz jak ćota?(pisałem to po twojemu) Takich dysmózgów jak ty jest duzo na tym forum...Ja potrafie zrozumiec nie pisanie przecinków,kropek,i takich liter jak ą,ę,ć,ś, etc..Ale zeby nie wiedziec kiedy ó a u,rz a ż,ch a h...To jest tragedia....Wiem kazdemu moze sie zdarzyc zrobic bład...nawet najlepszym sie zdarza....A ty mówisz ze jestes "Dyslektykiem" a każdy dyslektyk własnie z tym walczy -.-...

@Topic..

Wojna narazie przystała z tego co widze...Alliance na siłe chce zrobic zeby DS zostało skasowane..Robia bezsensowne tematy na tibia.com z tym ze ds jada na botach...Moze Strinnity na cavebocie expi na rotach ?...

~Pozdrawiam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-05-2006, 23:40   #162
Bleidd
Użytkownik forum

Bleidd's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bleidd
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 63
Poziom mag.: 60
Domyślny

@Phoe
Jak tam zyjesz kochanie moje male?
Slyszalem ze twoj brat przestal grac po tym jak go zabilem ,a i slyszalem ze mialem jakies 2 miesiace temu nie byc juz w FOtG O.o... dziwne ze dalej jestem ,slyszalem tez ze mialem pasc O.o...ale dziwne ze zyje do dzis.
Masz wielkiego fuksa ze siemach zaplacil ci a ja nic o tym nie wiedzialem inaczej tej kasy bys na oczy nie zobaczyl... ale na jedno wyszlo kupiles sobie za ta kase miejsce w pz chociaz... <lol2> Pozdrawiam Sattor,Piomos,Zigi.

Jesli twoj brat chce... niech idzie na duela ze mna... nie ma sprawy wkoncu on mnie straszyl ... i mial mnie zabic jak ebdzie mial okazje... ja czekam caly czas... kiedy duel? panie ghost<->phoelerius.
Bleidd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2006, 08:51   #163
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bleidd
@Phoe
Jak tam zyjesz kochanie moje male?
Slyszalem ze twoj brat przestal grac po tym jak go zabilem ,a i slyszalem ze mialem jakies 2 miesiace temu nie byc juz w FOtG O.o... dziwne ze dalej jestem ,slyszalem tez ze mialem pasc O.o...ale dziwne ze zyje do dzis.
Masz wielkiego fuksa ze siemach zaplacil ci a ja nic o tym nie wiedzialem inaczej tej kasy bys na oczy nie zobaczyl... ale na jedno wyszlo kupiles sobie za ta kase miejsce w pz chociaz... <lol2> Pozdrawiam Sattor,Piomos,Zigi.

Jesli twoj brat chce... niech idzie na duela ze mna... nie ma sprawy wkoncu on mnie straszyl ... i mial mnie zabic jak ebdzie mial okazje... ja czekam caly czas... kiedy duel? panie ghost<->phoelerius.
Nie wiem po jakiego ch*** to tu piszesz, Ghost~ to nie ja i wiesz o tym, a z tym co slyszales to chyba troche zle szlyszales.
Pozatym nie zabiles go sam tylko z 3 innymi osobami...

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 17-05-2006 o 08:53.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2006, 23:05   #164
Bleidd
Użytkownik forum

Bleidd's Avatar

Domyślny

Pisze po to bo jestes czlowiekiem ktory mnie denerwuje, i mysli ze majac taki level jaki masz ,mozesz cos znaczyc na Antice i tu sie mylisz ... a Ghostowi mozesz wiadomosc przekazac... zeby nie bylo ze go zabilem wraz z 2 osobami.

Jak Sattor moze duela to i ja moge!

~Bleidd
stary 17-05-2006, 23:17   #165
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Bueheheh ja nie czaje tych szwedów już
Głupi jak c**j...zabijają sami swoich

Bleidd kiedyś z te brykanie się przeliczysz
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 17-05-2006 o 23:22.
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-05-2006, 09:45   #166
Bleidd
Użytkownik forum

Bleidd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter
Bueheheh ja nie czaje tych szwedów już
Głupi jak c**j...zabijają sami swoich

Bleidd kiedyś z te brykanie się przeliczysz

Grozisz mi powiadasz? hmm...sie przelicze? mysle ze nie predzej niz ty za swoje brykanie ;]
stary 19-05-2006, 09:41   #167
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Ostrzegam chłopcze ostrzegam...
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia
stary 19-05-2006, 15:30   #168
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Gildia: Satori
Poziom: 58
Domyślny

Po 1 Phoelerius prawo do pisania na tym forum ma kazdy i ty nikomu nie mozesz go odebrac wiec bardzo dziwi mnie twoj zarzut w strone Bleidda.A po drugie Booter skoro jestes tak bardzo wplywowa osoba na Antice ze kazdemu mozesz zalatwic hunta to moze bys sie ujawnil?Przeciez tak nikt Ci nic nie zrobie wiec czego sie bac.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2006, 16:57   #169
Bleidd
Użytkownik forum

Bleidd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter
Ostrzegam chłopcze ostrzegam...
To ja ciebie tez ostrzegam ze jak tylko chcesz to mozesz miec hunta spowrotem...wiec bez takich tekstow mi tu , i nie chlopcze bo kto tu jest mlodszy siusiaku.

~~Bleidd
stary 19-05-2006, 19:46   #170
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bleidd
To ja ciebie tez ostrzegam ze jak tylko chcesz to mozesz miec hunta spowrotem...wiec bez takich tekstow mi tu , i nie chlopcze bo kto tu jest mlodszy siusiaku.

~~Bleidd
Bleidd nie potrafisz czytac ze zrozumnieniem? To chyba jest topic o wojnie, a nie kto ma wiecej lat w RL... Widac ze tez nie masz za duzo lat, bo tego w podstawowce ucza...

Tak czy inaczej, thx za "bumpowanie". xD

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 19-05-2006 o 19:48.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2006, 21:18   #171
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
Nie wiem po jakiego ch*** to tu piszesz, Ghost~ to nie ja i wiesz o tym, a z tym co slyszales to chyba troche zle szlyszales.
Pozatym nie zabiles go sam tylko z 3 innymi osobami...
Moim skromnym zdaniem to tez nie jest post na temat ale cuz moge sie mylic. ~DARKNESS~
stary 21-05-2006, 20:08   #172
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Hunta na securze? xD To dobry jesteś
Po pierwsze ujawnię się...jestem Botter, Cześć...

PS: Blz nie uważaj mnie za Lord of Mirka bo nim nie jestem Zle osoby kojarzysz...grałem na Antice kiedyś i gnoiłem takich jak ty...

Ale dalej sobie uważaj, że nim jestem

Sattor kto mówił o huntowaniu?
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 25-05-2006 o 20:13.
stary 21-05-2006, 22:46   #173
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

A nie slyszales ze mieszanie spraw zwiazanych z gra w sprawy zycia realnego jest karalne?a tak a propos to piszac o tym za zaplaci w Rl zyciu potwierdzasz opinie o tym ze jestes wielkim noobem a wiesz czemu?bo moim zdaniem takie zachowanie jest godne 10 latka.Przeszkadza ci ze Bleidd napsial na forum?nazywasz to brykaniem?w Polsce mamy wolnosc slowa wiec kazdy ma prawo sie wypowiadac ,a brykania ja tu nie zauwazylem wiec czasami przmeysl to co piszesz.~DARKNESS~
stary 21-05-2006, 23:00   #174
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 25-05-2006 o 20:15.
stary 21-05-2006, 23:29   #175
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

A o co? oswiec mnie?zrobil ci cos w Rl?no bo jka narazie to widze ze chodzi tylko o gre i o to co pisze na forum a jak juz wyzej napsialem istnieje cos takiego jak wolnosc slowa i wyznania.Chcesz to ci przyblize co to znaczy a mianowicie kazdy ma prawo mowic to co chce ,wyrazac swoja opinie no i wyznawac takie wartoscie jakie chce oczywiscie jelsi nie sa one sprzeczne z konstytucja no a analizujac wypowiedzi Bleidda nie widze zadnej sprzecznosci z konstytucja wiec zdaje mi sie ze postepuje on zgodnie z prawem.No i sadze jeszcze ze nie amsz odpowiednich uprawnien zeby mu te prawo w jakikolwiek sposob skracac.
stary 24-05-2006, 21:12   #176
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 25-05-2006 o 20:23.
stary 24-05-2006, 21:22   #177
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

Noo masz całkowita racje...mozna dostac..a tobie by sie to najbardziej przydalo

A wogóle to z twoich postów wynika jak bys byl niewiadomo kim na Antice..kazdego znal...i kazdym był...To moze sie ujawnisz ? Mówisz tak jak bys byl nietykalny na Antice..? Widac ze jestes mocny w pisaniu postów na forum..A na antice masz zapewne 20+/- lvla.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-05-2006, 22:20   #178
Bleidd
Użytkownik forum

Bleidd's Avatar

Domyślny

Hah.... Botter smieszysz mnie... ale nie boj sie ja juz wiem kim jestes... predzej czy pozniej wp*erdol masz ... a jak jestes mocny zabij mnie chociaz raz ,albo niech ktos mnie zabije , no problem moj misiaczku :********..."catch me if you can" uwielbiam polskich nobkow ktorzy graja w tibie a nie wiedza o co kaman takich jak ty... wiec zapraszam na moje pvp.

~~Bleidd

Ostatnio edytowany przez Bleidd - 24-05-2006 o 22:22.
stary 24-05-2006, 22:50   #179
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Booter naprawde powinienes uwazac co piszesz bo czasami moze to byc wykorzystane przeciwko Tobie nie zebym Cie straszyl bo to co ty zrobisz ,co mowisz mam gleboko w du*ie i naprawde nie wnikam kogo chcesz zabic lub pobic .Tylko po rpsotu w moich oczach twoje zachowanie jest bardzo dziecinne i teksty typu " masz wpie*dol za to co piszesz na gg lub w Tibi" powinienes zachowac dla uczniow z podstawowki ,ja myslalem ze my jestesmy madrymi doroslymi ludzmi ktorzy forum to traktuja jako zwykla dyskusje a nie powod do bojki ... mam nadzieje ze nie bedziesz sie zniazl do poziomu 10-cio letnich dzieci ktorzy bija sie bo jeden drugiemu zabil potwora no ale cuz to juz twoja sprawa co z tym zrobisz ale pamietaj zachowaj sie jka na twoj wiek przystalo(zalezy ich tych lat posiadasz).
A ty Bleidd wiesz gdzie mnie szukac i z checia dowiedzialbym sie kim owy Booter jest robie to jedynie z ciekawosci choc czasami informacja taka moz esie przydac wiec call me on GG lub w Tibi ~DARKNESS~
stary 25-05-2006, 18:29   #180
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

So comon to Valoria

PS:Blz nie uważaj mnie za Lord of Mirka panocku bo nim nie jestem :/
Ubzdurałeś sobie coś w tym małym mózdżku, że nim jestem bo mam taki sam Avatar jak on?
Huahua to do niczego nie prowadzi...
Sattor ja co Ciebie nic narazie nie mam to więc się nie wtrącaj w swoje sprawy czaisz baze?
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 25-05-2006 o 18:33.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania