Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-07-2006, 16:14   #161
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Setza

Lord Angel of Fires , szkoda ze go nie zabili , mial ogromne szczescie ze Bebe-Frajer wpadl i zaczol go uhac, tak byl prawie martwy , szkoda szkoda .
Lord Angel sie zmienil. Nie owner, a jego nastawienie do ludzi. Teraz jest milym chetnie pomagajacym graczem. Bebe-Galana sux ostatnimi czasy, ale Lord to na prawdę mily gość i nie zgadzam się z Tobą. Na szczęscie przeżył. Na szczęście...
PolishDrinker jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-07-2006, 16:17   #162
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker
Lord Angel sie zmienil. Nie owner, a jego nastawienie do ludzi. Teraz jest milym chetnie pomagajacym graczem. Bebe-Galana sux ostatnimi czasy, ale Lord to na prawdę mily gość i nie zgadzam się z Tobą. Na szczęscie przeżył. Na szczęście...

Osobiście nie mialem znim problemu ,ale powiedzmy ze taki Bebe bedzie cie abusowal postaiwsz sie czy powiedzmy podejmiesz walke gdy on ciebie zaatakuje , w tej sytacji myslisz ze Lord bedzie z toba gadal jako "mily gracz" czy pomoze Bebe i cie zabija ?

"dobry venezuelczyk to martwy venezuelczyk"
Setza jest offline  
stary 03-07-2006, 16:50   #163
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
"dobry venezuelczyk to martwy venezuelczyk"
Mądry Polak po szkodzie.
Rybzor jest offline  
stary 03-07-2006, 16:53   #164
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Mądry Polak po szkodzie.

Co to ma do mojego posta że musiałeś go zacytować ?
Setza jest offline  
stary 03-07-2006, 19:37   #165
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Domyślny

Yeah, Lord to serio miły gościu, nie wiem co do niego macie. Ja nie mam zdania, że dobry Venezuelczyk to martwy Venezuelczyk. Noobki stoją sobie pod dp, afkują, zaatakuje ich jakiś Venezuelczyk a potem się rodzi opinia, że to PA, PK etc. a nie zawsze tak jest ^^
Isildur's Earl jest offline  
stary 03-07-2006, 20:07   #166
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isildur's Earl
Yeah, Lord to serio miły gościu, nie wiem co do niego macie. Ja nie mam zdania, że dobry Venezuelczyk to martwy Venezuelczyk. Noobki stoją sobie pod dp, afkują, zaatakuje ich jakiś Venezuelczyk a potem się rodzi opinia, że to PA, PK etc. a nie zawsze tak jest ^^

Poczekaj az bedziesz sobie siedzial na expie i przyjdzie taki Lord~ dostaniesz pare razy po lbie i jeszcze bedziesz musial placic za nic- wtedy zmienisz zdanie bardzo szybko
Kurier jest offline  
stary 03-07-2006, 20:15   #167
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Smutny Niestety...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
Poczekaj az bedziesz sobie siedzial na expie i przyjdzie taki Lord~ dostaniesz pare razy po lbie i jeszcze bedziesz musial placic za nic- wtedy zmienisz zdanie bardzo szybko
Ja zmieniłem. Niestety odczułem to na własnej skórze.
Harry Xin jest offline  
stary 03-07-2006, 20:22   #168
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Jest także film kręcony przez Camuha .
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9692
Mlecziii jest offline  
stary 03-07-2006, 20:44   #169
ReLies
Użytkownik Forum

ReLies's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Imię: Relies
Profesja: Paladin
Gildia: New Ages
Świat: Homeland Galana
Poziom: 56
Skille: 79/50
Poziom mag.: 16
Domyślny

CHyba nie chodfzi o to że "Dobry Venezuelczyk to martwy Vebnezuelczyk" ale o ich ogólne zachowanie. Jeśli dopbzre pamietam to jeden z nich zdradził w jednym z kluczowych momentów Unbreakersów. A jeżeli się myle, to Venezuela sama sobie zrobiła taką opinie. Nie zwarzając na "Niepisane prawa tibijskie" i myśle że to całe nazywanie ich jest w pełni uzasadnione.

Coś czego nie było, jest jeszcze raz!"
"Nie znam tutaj nikogo, lecz nienawidzą mnie!"
"Idąc z nikąd do nikąd wszystkiego boje się!"
ReLies jest offline  
stary 03-07-2006, 21:03   #170
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ReLies
CHyba nie chodfzi o to że "Dobry Venezuelczyk to martwy Vebnezuelczyk" ale o ich ogólne zachowanie. Jeśli dopbzre pamietam to jeden z nich zdradził w jednym z kluczowych momentów Unbreakersów. A jeżeli się myle, to Venezuela sama sobie zrobiła taką opinie. Nie zwarzając na "Niepisane prawa tibijskie" i myśle że to całe nazywanie ich jest w pełni uzasadnione.
Chodzi mi ogolnie o to , ze jak Venezuelce zaczna padac i nie beda "przy wladzy" galana bedzie duzo lepszym miejscem.. bo ci ludzie sa autentycznie glopi , niewiem czy to jakis mikroklimat poludniowej ameryki ma na to wplyw ale oni sa zwczajnie głópi.
Setza jest offline  
stary 03-07-2006, 23:16   #171
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cytuj:
Chodzi mi ogolnie o to , ze jak Venezuelce zaczna padac i nie beda "przy wladzy" galana bedzie duzo lepszym miejscem.. bo ci ludzie sa autentycznie glopi , niewiem czy to jakis mikroklimat poludniowej ameryki ma na to wplyw ale oni sa zwczajnie głópi.
Panowie więcej szacunku dla innych graczy, nawet jeżeli są z Wenezueli. Piszecie tu o nich używając pewnych epitetów, a prawda jest taka, że jest ich niewielu, są w miarę dobrze zorganizowani i jakoś nabili te swoje levele na tym serku. Nie mam zamiaru zabawiać się w adwokata diabła, ale może najpierw rozwiążemy nasze narodowe problemy, w stylu np: Adowaxa, a potem zaczniemy jechać po innych.

Ps: Pisze się " głupi" a nie "głópi", nie wiem czy było to zamierzone, ale trzymajmy sie pewnych zasad.
Tragicall jest offline  
stary 03-07-2006, 23:56   #172
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

HWL wcale nie jest lepsze, pamietam sytuacje jak Keekz szedl sobie kolo czyjegos domku zobaczyl cos fajnego i wlasciciela w srodku to kazal mu to oddac albo hunted..a co do Dominion to ost Venezuela chciala mnie zabic, na szczescie dostalem w odpowiednim momencie cynk, a chciala mnie zabic za to ze nie wyszedlem Soulowi z respa jak chcial mnie stamtad wywalic( w ogole sytuacja patologiczna, wpadl do lair zmienil labela ze on tam expi i jak mnie spotkal to mi wpiera ze on tu siedzi juz kilka godzin a ja mu na respa wbilem ^^. Pokazalem mu 200 d hamow, powiedzialem ze nie da sie tego zebrac w 2 min i poszedlem dalej expic, a chwile pozniej msg zawijaj stamtad bo ida cie zabic ^^)To jest wlasnie Venezuela, jakby oni w calosci dostali deleta za destructive behaviour to chyba bylaby to jedna z najuczciwszych decyzji w histori galany
Bartol1 jest offline  
stary 04-07-2006, 00:11   #173
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ReLies
źle pamietasz -,-
zostawcie Venezuele(Langan~) w spokoju, gralem z nimi na 2 servach, walcze/walczylem w 3 wojnach i NIGDY mnie nie zdradzili/zostawili....jak i reszty.... a to co zrobili w Pats to wcale nie byla zdrada tylko wczesniej zaplanowany bunt ale to tak btw.
thewojtek jest offline  
stary 04-07-2006, 00:19   #174
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
źle pamietasz -,-
zostawcie Venezuele(Langan~) w spokoju, gralem z nimi na 2 servach, walcze/walczylem w 3 wojnach i NIGDY mnie nie zdradzili/zostawili....jak i reszty.... a to co zrobili w Pats to wcale nie byla zdrada tylko wczesniej zaplanowany bunt ale to tak btw.

Święte słowa. Z Vidente jesteśmy friends od bodajże roku, inni członkowie "Venezuela team" również są mi dobrze znani i zawsze gdy potrzebuję pomocy to wiem, że mogę na nich liczyć, i tak jak napisał Gran Deah to nie była zdrada Patsów a zaplanowany bunt. Wolę zadawać się z nimi niż z niektórymi Polakami, których wydaje mi się, że znam a potem wbijają nóż w plecy.
Isildur's Earl jest offline  
stary 04-07-2006, 00:50   #175
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall
Panowie więcej szacunku dla innych graczy, nawet jeżeli są z Wenezueli. Piszecie tu o nich używając pewnych epitetów, a prawda jest taka, że jest ich niewielu, są w miarę dobrze zorganizowani i jakoś nabili te swoje levele na tym serku. Nie mam zamiaru zabawiać się w adwokata diabła, ale może najpierw rozwiążemy nasze narodowe problemy, w stylu np: Adowaxa, a potem zaczniemy jechać po innych.

Ps: Pisze się " głupi" a nie "głópi", nie wiem czy było to zamierzone, ale trzymajmy sie pewnych zasad.

Żeby każdy tak tryskal szacunkiem (w grze) do innych jak ja , mielibysmy na galanie swoistego rodzaju raj.

A co do Venezuelczykow , to nie ma o czym gadac , czesc znich (jak nie wszyscy) nie nabila swoich leveli tylko sharowali konta w celu zdobycia ich , to ze innych graczy maja zanic wie chyba kazdy ,zrobilem jeden blad piszac "venezuelczycy" powinno byc "langan" , ale z tego co pamietam z wielu amerykanskich serverow , langan to nie jest odosobniony przypadek wylegarni "skor******wa" w Venezueli.

Ostatnio edytowany przez Setza - 04-07-2006 o 00:53.
Setza jest offline  
stary 04-07-2006, 00:57   #176
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
źle pamietasz -,-

Prosze o jedno , nie pie******e mi tutaj jaki to Vidente czy inny koles z Langan jest dla was spoko i lojalny bo mnie to nie interesuje jaki on jest dla grona znajomych , tylko dla ogółu , mialem 3 okazje skrzyzowac swoja droge z nimi , za kazdym razem albo nie moglem zrozumiec o co im chodzi ,albo s*******alem z spawna z butami na plecach (to ze w grupa osob poslugujacych sie jednym jezykiem , z tego co pamietam grajacych w jednej kawiarence, nie potrafia skuteczne trapowac i zbaijac ludzi.. jest kpina).

Ostatnie moje spotkanie z Vidente skonczylo sie tym ze lali mnie zanic , wkladali mi jakies gowno do glowy ze niby chcialem kogos z respa wyjebac i na koncu kazali oddac kase za statek (<lol>) a cena po 3 dniach mojej absencji wzrosla do bp manasow (oczywiscie nie zaplacilem i nie zaplace).

Jesli HWL wygra wojne , to bede tanczyc jak mi zagraja i nosic im kapcie do lozka , byle by widziec glowy "langan" na palach.
Setza jest offline  
stary 04-07-2006, 01:16   #177
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Ludzie dajcie spokuj po jednej i drugiej stronie nie brakuje PA wiec naprawde nie ma o co sie klucic bo to i tak nic nie pomoze.
Dragon86 jest offline  
stary 04-07-2006, 01:32   #178
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
Ludzie dajcie spokuj po jednej i drugiej stronie nie brakuje PA wiec naprawde nie ma o co sie klucic bo to i tak nic nie pomoze.
Racja z kazdej strony jest conajmniej kilku kretynkow i nic na to nie poradzicie...
Kurier jest offline  
stary 04-07-2006, 01:49   #179
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

ehh venezuela czy jak tam chcecie langam to naprawde patologiczna ekipa, nie dosc ze nigdy nie wiadomo z kim gadasz bo kazdy poza bodajze vidente ma od 3 do wiecej ownerow, to jednego dnia mowiac do ciebie "bro" a drugiego probuja wywalic ze spawna

klamac prosto w oczy tez swietnie potrafia i nikt nawet polacy(!) nie przebije ich przy upieraniu sie na swoim stanowisku kiedy wszystkie fakty mowia inaczej

jak ktos tu powiedzial, co z tego ze sa mili dla przyjaciol? dla przyjaciol to kazdy jest mily, za to nie szanuja nikogo innego.

czesciowy "+" dla ludzi z HWL jest taki ze wiekszosc z nich mowi po angielsku i nawet nie sharuja

PS: nie iwem jak mozna uwazac ze "bunt przeciw patsom" to nie zdrada. bunt to by byl jakby odeszli i zaatakowali albo najpierw wypowiedzieli wojne, a oni wbili noz w plecy wlasnemu leaderowi >>>to ma byc bunt? dla mnie to zdrada

PS2:
raa i knight of zeuz zaplacili HWL za wolnosc.

Ostatnio edytowany przez pawlon - 04-07-2006 o 01:50.
pawlon jest offline  
stary 04-07-2006, 02:45   #180
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ehh venezuela czy jak tam chcecie langam to naprawde patologiczna ekipa, nie dosc ze nigdy nie wiadomo z kim gadasz bo kazdy poza bodajze vidente ma od 3 do wiecej ownerow, to jednego dnia mowiac do ciebie "bro" a drugiego probuja wywalic ze spawna
ehh sharuja, to trzeba im przyznac ale nie wszyscy
a HWL WSZYSCY uzywaja macro, aim-botow is it fair? o,0
zeby nie bylo nie popieram ani tego ani tego
ile zaplacili za wolnosc? raa i knight~?

@ktos tam o vidente

ehhh go poznalem jak mnie po d lair bodajze oprowadzal bo go poprosilem i znamy sie od ~5 miechow dosc dobrze... ehhh znajdz mi kogos kto na galanie jest mily dla wrogow -,- rotfl i nie sadze zeby zrobil takie PA, vidente to na rl ~30 letni ulozony koles, wlasciciel cafe z ktorej gra wiekszosc Langanu....
PA w wykonaniu Langan? to moze fortera bo tam kiedys gralo ich sporo....

"dla ziomów przyjacielem, dla wrogów skurw ysynem" czy jakos tak to bylo -,-
thewojtek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania