![]() |
#161 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
To raczej Ty sie zastanow co za bzdety wypisujesz. Co ma wojna do kaleczenia jezyka? Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 02-07-2006 o 00:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
Patryjotą może zostać (być) każdy!!!!!! Podam przykład, bo widzę, że to jest dla ciebie za trudne i tego nie rozumiesz. Patryjotą może być osoba niepełnosprawna, osoba zdrowa, osoba bogata, osoba biedna itp. może być to każdy czlowiek który kocha Swój Kraj odnosi się do niego z szacunkiem i odda za niego życie jeśli będzie to konieczne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jezeli mi to logicznie wytlumaczysz to przyznam Ci racje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Wiślaczek]
Cytuj:
Otoz w czasie wojny jak zapewnie nie zdajesz sobie sprawy dostep do edukacji jest ograniczony/niemozliwy. Wlasnie z powodu brau dostepu do edukacji w tamtych czasach mlodzi ludzie nieznali ortografi a mimo to walczyli za okczyzne. Podsumowujac wypowiedzi PiXika, ghosta nieudanego oraz twoje Ci ludzie nie byli patriotami i nie kochali swojego kraju za ktory walczyli. Ja z ta opinia sie nie zgadzam i dlatego stanowczo twierdze iz bledy ortograficzne(chodzi mi o bledy przypadkowe a nie te robione specjalnie badz z lenistwa) nie maja zadnego wplywu na to czy jest sie patriota tudziez nie. Zalapales czy tlumaczyc lopatologicznie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Teraz mamy pokój a w każdej bibliotece znajdziesz słownik ortograficzny. Wyobraź sobie patriotyczny wiersz z takimi kwiatkami jak mUj czy mUwiOM.
Cytuj:
@edit Patriotyzm jest różny w czxasie wojny i w czasie pokoju. W czasie pokoju należy(m.in.) podtrzymywać Polską tradycje/kulturę a klaczenie języka cięzko nazwac godną patrioty postawą.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 02-07-2006 o 00:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To nadal nie wiem o co wam chodzi. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | ||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#171 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Twoj tok myslenia(w twoim przypadku pojecie abstrakcyjne) jest prosty jak mechanizm obronny stokrotki "karzdy kto nie mysli tak jak ja jest inny nalezy go usunac" Ludzie o pogladach podobnych do twich sa bardziej niebezpieczni dla spoleczenstwa niz LPR i Rydzyk razem wzieci |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() W takim kraju dumny byłbym z bycia Żydem. I jeżeli Ty, Zajączku uważasz się za patriotę to ja mogę tylko pogratulować Twoim rodzicom i szkole, że nie udało im się Ciebie dokształcić.
@down: Mam dwa latka, dwa i pół? Ja tego nigdy nie, normalnie ja się wypieram, no ten, tego. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 02-07-2006 o 01:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przeszukałem Internet i znalazłem taki artykuł, w którym znajdziesz odpowiedz na ciekawiący cię temat http://prawica.net/node/2982 Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dorabiasz jakies nie stworzone teorie... Cytuj:
Cytuj:
@Zajac Cytuj:
Jutro poszperam w necie i wrocimy do tego tematu. Pozdrawiam PS. Nie zapominajcie o odrobinie szacunku na forum.Wyzywac innych od debili? Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 02-07-2006 o 01:28. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#177 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Kilka wyrazow "ciezkich" ortograficznie -chociaz -moj -ktory -twoj -przyjaciel -pszczola -tolerancja ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#179 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zacytuj mi wiec te stwierdzenie Cytuj:
Cytuj:
Musisz wiedziec ze zarowno dysleksja jak i dysgrafia jest choroba, mozna z nia walczyc jednak jest to proces bardzo dlugi i wymagajacy duzego wysilku. Dysgrafie i dysleksje wykryto u mnie juz 6 lat temu,w tym czasie zrobilem duze postepy w gramatyce i ortografi(gdybym narobil razacych bledow wytknalbys mi je) niemniej jednak nawet gdy te bledy robilem, bylem patriota. Mozesz gadac co chcesz, jednak nie zmienie swojego zdania, gdyz wiem ze mam racje |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|