![]() |
#161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Creative of Unitera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Creative
Poziom: 35
Skille: -------
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() nie ma co najgorzej sie czujesz.. po dwóch fransuskich.. pod rzad.. jeszcze jak masz zjebaną nauczycielke
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Ja tam uważam, że większość chłopców, którzy się wstydzą prysznica w jednym miejscu po prostu boi się, że koledzy mają większe penisiki.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 16-09-2006 o 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Matek: Też się z tym spotkałem, że chłopcy się boją kąpać grupowo, bo ktoś ich zobaczy nago... Ta polska młodzież..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
|
![]() Olaboga jo ni moga.Temat"co się dzieje z tą Polską"offtopic na ostatniej stronie o wfie i prysznicach +wcielanie ludzi do armi.Klawo;]co się dzieje z Polską,napewno nic dobrego skoro tylu ludzi wyjeżdża za granicę,a pytanie brzmi czy uda się zatrzymanie ludzie którzy będą chcieli wyjechać za pare lat...chyba raczej nie.Tak to już jest z Polską
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
|
![]() wedlug mnie w-f to calkowicie niepotrzebny przedmiot.od malego tego przedmiotu nie lubilem i byl wrecz po prostu dla mnie meka,staralem sie go jak najbardziej unikac i nawet sie nie staralem na ocene wyzsza niz 2.bardzo bym sie zreszta cieczyl jak by giertych wprowadzil swoj pomysl z usunieciem w-fu i uwazam to za jego jedyny madry pomysl.co to przysznicow,nigdy w sql takich nie mialem i nawet jak by byly to bym nie weszedl,po prostu nie wyobrazam sobie bycia nago kolo innych chlopcow i tyle.najlepiej by bylo jak by w-f byl dla tych co chca a nie dla wszystkich.
Ostatnio edytowany przez Melth - 16-09-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tia, najlepiej siedzieć przed komputerkiem - nie przykładać się, mieć szkła takie, jak monitor CRT i cieszyć się, że postać w Tibii porusza się szybciej niż gracz biegiem. Seksu z dziewczyną - o ile jakaś ci się trafi, chyba, że pójdziesz do burdelu - też się będziesz wstydził, bo twojego fiutka zobaczy?
![]() |
#168 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
co innego jest dziewczyna a co innego 20 ilus chlopakow kolo ciebie ........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
Po to się szuka dziewicy... Nie widziała innego, nie ma porównania...
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 16-09-2006 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() plz delete
![]() |
#172 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
|
![]() dawanie w-fu pod koniec lekcji rowniez dobrym pomyslem nie jest gdyz wiekszosc osob jest just zmeczona po poprzednich lekcjach.w 2 gim mialem na 8 leckji wf i prawie zawsze gralismy pingla bo nawet nikomu nie chialo sie przebierac ,dlatego to kolejny powod dla ktorego powinnio sie zlikwidowac ten calkowicie nie potrzebny przedmiot
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
20-iluś chłopaków? Żyjesz w internacie, czy w klasie integracyjnej? Cytuj:
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 16-09-2006 o 18:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Oj ma. W wyobrazni. I wlasnie dlatego, ze nie ma porownania powinienes sie obawiac. Bo dopuki nie bedzie miala realnego porownania bedzie uwazac, ze jest za krotki
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() WF jest potrzebny. Jest i już. Normalny człowiek zażywa sportu, i to częściej niż czasem. A dorosły ma na to mniej czasu i musi za to płacić. Trzeba się cieszyć, że ma się kilka razy do tygodniu do dyspozycji obiekt sportowy za darmo.
Mój brat ma 32 osobową klasę czy coś takiego... I dwie dziewczyny... Czy tam jedną :-)
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
|
![]() chodze do technikum na oddzal technik elektronik na ktorym jest 30 iles chlopakow.hmm na 8 lekcji po lekcjach typu biologia ,chemia,matma i inne w takim miesacu jak np.maj to raczej nie ma sie ochoty czegokolwiek robic tak w kazdym razie bylo w moim przypadku i mojej klasy. aco do widoku plci przeciwniej jestem calkowicie innego zdania..
Ostatnio edytowany przez Melth - 16-09-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Też nie lubię WF-u, piątki nie miałem, ale usunięcie tego przedmiotu byłoby naprawdę głupie. Jest potrzebny i już. Tylko czwarte WFy powinni wpleść w lekcje, a nie jako jakieś pozalekcyjne...
Ogólnie to WFem nie bardzo się przejmuję, trójka gwarantowana, strój zawsze noszę. XD @down Mnie to mówisz? Plan na poniedziałek: WF 7 następnych lekcji I tak za każdym razem... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 16-09-2006 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() W-f ? Chodze czasem, cwicze jeszcze rzadziej, wole pograc z kumplami w noge, tez sport tylko przyjemniejszy i bez ocen. Kto nie chce cwiczyc i tak nie bedzie cwiczyl czy to w szkole czy to poza nia. Juz sam fakt, ze mozna nie zdac z w-fu to idiotyzm o0
Pozatym za czesto w-f jest w srodku dnia badz na samym poczatku...taaak, nie ma to jak 2 godziny biegania po czym sprawdzian z matmy [lo rox ] |
![]() |
![]() |