![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() gra jest zupelnie niewymagajaca, gram pierwszy dzien i zaraz bedzie 20lv, gra canemanem wcale nie jest trudna, okienek wcale nie jest tak duzo, potworki sa bardzo latwe i trzeba naprawde mocno sie starac zeby zginac, ogolnie zero emocji ;] najwieksza zaleta gry jest dobry system handlu, reszta stoi na srednim lub niskim poziomie. Wiekszosc questow ogranicza sie do "zabij X potworkow danego typu " lub "przyniesc X danego materialu", pozatym mapka jest dosc mala.
Ostatnio edytowany przez Scream - 03-09-2006 o 16:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 46
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol, ten dzial/temat sluzy miedzyinnymi do wyrazania swojej opini nt danej gry, a niektore opinie moga byc nieprzychylne, jaki koles omg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja wyobraz sobie wyrazilem opinie na temat twojego posta ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
Adrenalina tez jest, trzeba sie po prostu wybrac na lepsze potwory, a nie siedziec w hot springs, czy gdzies na spawnach z podobnymi potworami (W celu wiekszych emocii radze iść do Ice Castle, albo sea Dragon palace). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy w tej grze jest pvp? widze tu w statystykach jakies bitwy miast, ale wszyscy maja po 0 pkt ~~
@down czytalem, ale pisze tam tez ze pvp ma zostac wkrotce wprowadzone ~~ Ostatnio edytowany przez Scream - 03-09-2006 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() mam pytanie
czy z internetem 100kb/s oplaca mi sie grac?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Huh sciagnolem goonzu i musze powiedziec ze pierwsze wrazenie jak sie zalogowalem bylo - COOL...
lecz juz po pewnym czasie kiedy zaczolem robic te przerozne questy i wpadlem w monotona rutyne stwierdzilem ze gra jest przeslodzona, muzyka afee a questy nudne... ![]() moze goonzu posiada leprza grafe od tibii ale klimat mimo wszystko w tibi jest leprzy ![]() gra nie jest jakas trudna noo chyba ze ktos nie zna i to dobrze angielskiego to lezy na samymm poczatku!! TIBIA ROX :* Zorti na forum fanowskim goonzu Sprawa jest taka.Prawdopodobnie kończe z grą i szkoda żeby się postać marnowała. Więc jeśli by ktoś był zainteresowany to czekam na propozycje kupna moich postaci(za real kase;p).DO sprzedania Zorti lv 81>42 horse trainer skill + Sir Zyziol>26 toold pd + Beliar>30 axe pd Postacie mają sporo itemków itd. Jak by ktoś chcial do zgłaszać się do mnie z propozycjami. thx nara hehe tematu nie bylo^^ znowu zachciało mi się grać ;p zobaczymy na jak długo. Gra w Polsce nie jest popularna, ale myśle, że to się zmieni niebawem, wtedy sprzedam postać za jakieś 2000 zl
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 04-09-2006 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 88 axe
|
![]() @up szkoda tylko ze nie podales kiedy to było i nie skopiowales całej mojej wypowiedzi -.- Nie udaje,ci się próba zniechęcenia ludzi do tej gry....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol, wielki sponsor, 20lv mialem po kilku godzinach w pierwszym dniu i niestety nie doswiadczylem zadnych bonusow od zortiego ;] gra nie jest zla, chodzi o to, ze jest poprostu latwa, monotonna i nudna - mozna pograc, ale tylko kilka-kilkanascie dni ;] a co do twojej postaci, nawet jak wbijesz 100lv, sprzedasz ja za max 50zl, glownie dlatego ze gra nie jest i nigdy nie bedzie zbyt popularna, a wbicie tego 100lv nie moze byc az tak trudne, skoro nabilem 25lv w pierwszy dzien grania w te gre >_< mozliwe ze gra sie jeszcze rozwinie, ale w tym momencie jest warta tylko kilku dni grania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wystarczy ze uzyjesz odpowiedniego lekarstwa a wspolczynnik wroci do normy(po pewnym czasie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() wiem te pastylki co mozna kupic u angelet ale mi przez 3h+ nic nie podroslo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() coz pogralem sobie tydzien wbilem 35 lvl i mi sie odechcialo moze fri itamz zrobie ale naraze postac zostawie.
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
![]() |
![]() Prosze jakiegos doswiadczonego gracza, np Zorti'ego, zeby mi powiedzial czy dobrze rozkladam skille
![]() Mam 27 lvl axeman 85 str. 40 agi. 35 hp. 22 skill w axe i tu pytanie mam 8 wolnych skill points na co je przeznaczyć ? Mam full bone, aqua~ boots i bone axe, ok. 400k w banku. Pozdr0 ![]()
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 88 axe
|
![]() up@ tak,jak najbardziej... twoje staty są dobre..pamiętaj jednak,że agi jest również ważne jak str,bo bez tego będziesz duzo pudłował...a odnośnie 8 wolnych skilli to zainwestuj w axe techniqe skill... a dopiero pozniej baw sie innymi skillami..
pozdro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
|
![]() ja niestety też nie dostałem nic od Zortiego na 20 lvl
![]() srry Zorti ale nie będę nikogo oszukiwał... |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
![]() |
![]() Szczerze to gra mi się już znudziła. Mam 30 lvl, summon jest do dupy bo co chwile ginie i wogole nie pomaga. Questy u Siegfrieda mi sie pokończyly wiec wbijanie lvlu samemu mnie powoli nudzi ;p Moze oddam postac/zrobie free itemy jeszcze zobacze za pare dni
![]()