![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() @Veruis
Nazbyt cię poniosło ![]() ...Bardzo śmieszne, już wiem o co chodzi...ale naprawdę twój żart mnie powalił na kolana...haha haha @alph~ Czy tą osobą jest ta osoba o której pisałeś mi ostatnio na gadu?:> @Edit Po dokładniejszej analizie fake, odnalazłem tą osobę ![]()
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 30-03-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() A Dark mówiąc że żaden nie zgadł to miałeś na myśli szpiega czy o Festerze :?: ![]() EDIT: Troche pomyślałem i przypomniałem sobie coś ![]() Zgadłem czy nie? ![]() @DOWN: Kombinuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @down2: Nie wiem ja mam max 15 many i muszę pomyśleć nad użyciem czaru przemiana w pełzacza ![]() ![]() ![]() ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 30-03-2007 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
A ja jestem przy zdobywania itemków do Ulu mulu ^^ @topic: Mmm.. Myśle, że Wudar ;p @edit: Zębate koło jest w takiej dziurze z pełzaczami. Będzie tam koło zębate. Jakiś tunel, później 2 drabinki. Pokombinuj ;p @edit and up: Ja jestem magiem wody, i mana skończy mi się szybciej od ciebie przez zwoje ;p
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 30-03-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Szpiega nikt nie zgadł. Nikt a nikt. Co do Ignatiusa - on jest GENERAŁEM ARMII Veruisa, po co miałby szpiegować?
Co do nicków - każdy ma nick z tego samego. Co do Draxa to nie czytałem niestety nowel z Jamesem B. w roli głównej. (a filmy też olewałem - nigdy mnie szpiedzy nie jarali) Więc - pudło. @Kolos Jak wiesz - prv or gg plx. Powiem czy zgadłeś. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Odświeżyłem sobie.
Mam dość meiszane uczucia, ale bardziej na plus. Przynajmniej fabuła ma jakiś sens i nie jest z serii "300 raz o tym jak..."
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() hmm wydaje mi sie ze tym szpiegiem jest Wudar
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pietr - 30-03-2007 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() A co dostane jak odpowiem ? ;>
|
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Koper
Na co? Na pytanie? Porządnego kopa - masz już rolę. Poza tym podałem ci odpowiedź... o ile nie zapomniałem. ![]() @konkurs Wiele razy pisałem, ale najwyraźniej nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Więc: 1) Szpiegiem NIE JEST żaden z głównych bohaterów. 2) Szpieg ma rolę EPIZODYCZNĄ. 3) Szpieg ma DWIE RÓŻNE role. 4) ŻADEN Z WAS NIE ZGADŁ. 5) Kolesie zza lady mają nicki ze WSPÓLNEGO źródła. Jeżeli jeszcze raz napotkam post o treści "Szpiegiem jest Wudar" lub podobnej - wkurzę się, wrzucę osobnika do fake, zrobię z niego idiotę i zabiję w najbardziej debilny z możliwych sposobów. Nie żartuję. @down Nie ma to jak długi i treściwy post...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-03-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() @up
xD <10 znakow> |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Drax...? Zdaje mi sie, ze to szkodnik z 1 czesci Gothica... Spotyka sie go na terenach lowieckim (scierwojady). Ma tam kumpla... ale kogo nie pamietam.
PS. Wiem kto jest szpiegiem xd
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Teraz już jestem pewien że wiem skąd masz te nicki za ladą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak wiesz to wal. Bez ogródek. Tylko jedna odpowiedź, tutaj. Dostaniesz jeszcze jakąś rolę... chwila, ty przecież masz już rolę!
![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() eric salb moze to jest to ?? normalny nick brzmi blaseric ! a niewiem czy dobrze bedzie czy moze juz bylo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() No ale jak mam dać odpowiedź to wszystkie nicki za ladą masz z serii Gothic ![]() Drax-myśliwy z nowego obozu spotkany po drodze do starego obozu Mordragh(czy podobnie)-szkodnik okradający stary obóz i sprzedający w starym obozie, oraz posłaniec magów ![]() Więcej nie będę tłumaczył ale wiem że oni są z tej serii ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja rola dopiero się zaczęła.
![]() Co do konkursu - Draxa zgadłeś - wybierz rolę i nick. (w końcu 2 takie same to trochę głupota) Tego drugiego nie - to Morgahard, nie Mordrag. //EDIT// Aha! Obgadajmy to na GG.
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]() mi sie tam podoba 7/10
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Katowice
Imię: Nirets
Profesja: Elder Druid
Gildia: Burning Legion
Świat: Guardia
Poziom: 34
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() jedne z najlepszy fake'ów jakie czytałem/oglądałem (niepotrzebne skreślić xD) fabułe ma i to dosyć przemyślaną, fajne wykonanie i wogóle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zbanowany
|
![]() @up
racja ![]() @Alph kiedy next part?! już się nie mogę doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak będzie 20 stron komentarzy.
![]() Co nikt konkursu nie rozwiązuje? W końcu od czegoś jest....
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 31-03-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() kiedy next??
Kiedy ten fake będzie tak na serio
![]() |