![]() |
#161 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1)Ja szedlem na gobliny w edron i cozabijalem goblina to mi sie kamieni zwracalo 2)Tak z sd walnie niesamowicie malo a ten knight z explo za 50 to poprostu masakra. Nie rozumiesz ze pallowi sie bedzie szybciej mana regenerowala na grana ( z rl ) niz knight mu zjedzie iles tam zycia a jego exori na 60 lvl (np) po 70 i jego hity po 50 naprawde masakra. 3) A wpadles na to ze jak juz jestes na takiej bitwie masz tyle mana ze ci na pare vit starczy i uhy tez przy sobie mozna miec...? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#163 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Widac kulture dyskusjii... zal... 1. Kamienie strasznie szybko sie zuzywaja, na 50 praktycznie co kilka uderzen, gobliny maj malo hp i uciekaja... 2. SD troche kosztuje, nie opyla sie je brac po to by walic po ~100... WIesz jakie beda kosztu takiej jazdy? 3. Pare vit i koniec many. I dalej na uhach. Prawie nie ma roznicy... A knight ma za to wiecej hp, ciezej ejst go wziac na 1 ture, a pozniej zdazy sie wyleczyc... I nie tyraj od noobow od razu, bo widac wychowanie twoje -.- |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Stan: Niegrający
Imię: Gryanor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Rozumiem, że wolisz xx godzin skillować knightem patrząc sie w monitor? 50 skilla palkiem naprawdę szybko się wbija, a potem trening jest niepotrzebny. Vita przydaje sie podczas expienia, a nie uciekania przed PK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
|
![]() To zależy od Cibie wieksza frajda jest z palladyna ma lepsze pvp niz knight
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zbanowany
|
![]() xx to chyba jak chcesz 60 zrobic. Pallem szybko sie wbija ale ile razy moj koles 108 RP narzekal na priv ze mu zajeli jak po bolty wracal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() @UP
Zawsze można bolty targać po ziemi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Skonczcie te glupoty , proste :
Knight jest lepsza profesja wzgledem expienia , za to pall jest lepszy w pvp , knightem mozna expic godzinami wygodnie, nudno na zolwiach , pozniej mozna ofc dragi a te stworki dla najta sa oplacalne dopiero od 110 lvl palkiem natomiast bijemy cale zycie dragi , dl , gs nawet juz od 50 lvl i zrozumcie moje kofane dzieciaczki ze w tej glupie grze kazda profesja jest dobra , wszystko zalezy od gracza . W/g was najlepsiom profesjom jest sorkerar bo sobie expasz na dragach i masz miliard razy wiekszy hity od najta i pala , i najt i palek to cieniasy bo sie ciagle bije zolwie i inne gowna a sorkiem odrazu z vis po 200 za 20 many , bijesz sobie warlocki itp...
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Cytuj:
Jego wychowanie? Mnie mama nauczyła zawsze mówić prawdę, jego pewnie też, więc powiedział to co myślał i przyznaję mu racje. Nie ma pojęcia o palku ani knighcie to trzymam paluszki z dala od klawiatury i nie piszę głupot wystawiając cierpliwość innych na próbę i nie wprowadzam newbie'ch w błąd. @a teraz trochę skomentuje treść tego jego posta 1. xD - tego akurat nie skomentuje 2.A powyżej 60lvla pal ma tyle kasy, że go stać na zwastowanie z 5bp SD i nie zrobi mu to żadnej różnicy. 3.MISZCZU! W sklepie są takie flakoniki z fioletowym płynem i one odnawiają MP jak się wypije ten płyn ze środka! Jak wypijesz 2 to starcza ci na "UHa" za 100gp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Sorc: - jest mniej czasochłonny (zero treningu) - w PvM ma większy DPS ze strike'ów, co przekłada się na szybszy exp - ze względu na powyższe jego exp jest podobnie/mniej kosztowny, bo dzięki krótkiemu dostawaniu mniej kasy traci na leczenie - ma SILNEGO breakera (bo exori to gówno do 150+) - ma kilkakrotnie większy DPS w PvP (sdki) - w praktyce ma podobną przeżywalność do knighta, bo utamo robi swoje a szybkość z gran hurem pozwala na dość skuteczne unikanie hitów, + dochodzi możliwość mfowania gdzieś-tam (chociaż tu już potrzebni myślący ludzie są); oczywiście mowa o grupowym PvP aka wojny - <tu jest miejsce na twoją reklamę> To teraz oświeć mnie, mistrzu, w czym knight jest lepszy od sorca, że OBIE profesje są DOBRE, a nie jedna jest lepsza od drugiej? NIE, NIE WSZYSTKO zależy od gracza. Kthxbye.
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() I zaczyna się nowy temat, w którym będziemy pisali o druidzie, sorcu i tym, jacy oni są dobrzy... :/ Wiecie po czym idzie poznać dobrego gracza? Albo ma bardzo wysoki poziom magiczną profesją albo dobre skile i dobry level knightem lub paladynem. Ja najpierw miałem sorca, ale gra nim była dla mnie nudna i zmieniłem na paladyna. Narazie podoba mi się, expie, skiluje... Tibia to gra i każda profesja będzie dobra, nie musimy spędzać kilkunastu godzin przeszukując stare tematy na temat profesji i pisać nowych, bo ta gra nam jeść nie da.
Nigdy nie rajcowało mnie stanie przy potworze i walenie w niego dlatego ja osobiście nie przepadam za knightem. Jak dla mnie paladyn jest fajną profesją i tylko denerwujące są hity u paladyna i knighta, bo nigdy nie widomo, czy uderzysz za 140, czy nie trafisz :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]() No nieźle jak na temat z 2006 roku...
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: KbK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Varcetti
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 95+
Skille: 88/68
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Pall jest lepszy od knighta:
1. Ma vite oraz duzo many 2. Po updacie bedzie walil miejwiecej jak knight ale i tak ma średnią hita wiekszą 3. Może walczyć bes straty uh albo bez używania vity 4. Ma dużo capa 5. Po updacie bedzie nowa amunicja oraz będą zwiększone hity, bardziej dostępne power bolty Grałem kiedyś knightem też. Jednak byla to profesja dla mnie nudna, pall jest według mnie bardziej interesujący i jest najlepsza profesją.
Najlepsza obroną jest Atak Ostatnio edytowany przez Varcetti - 22-06-2007 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
1. Ma dużo hp 2. Narazie jest tylko test serv więc jeszcze wszystko może ulec zmianie 3. Bez* Knight tez może 4. Knight ma więcej 5. Nowe bronie + zwięszkone hity
![]() |
![]() |
#179 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 22-06-2007 o 16:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() @up
Czytanie ze zrozumieniem się kłania... @edit Sorka, mój błąd, ale przed rejestracją nie było tego widać. Jeszcze raz przepraszam. Ostatnio edytowany przez Technick - 22-06-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |