![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Arwerius
Oct 17 2006, 17:19:38 CEST Killed at Level 85 by Mewtu and by Chealino Powod - Bezrdnosc Arc w walce i chec poprawienia sobie morali. Przykre ze zabijaja osoby nie biorace wogole udzialu w wojnie i nie majace o niej pojecia. Ale jak kazdy wie musza cos robic by nie wyjsc na bezradnych. Ja wam powiem ze wydaje mi sie ze to dopiero poczatek tego co szykuja. Wiec mijscie sie na bacznosci, nigdy nie wiecie kiedy dostaniecie od arc z SD w pysk a po dedzie dowiecie sie ze jestescie RL bezoka lub aure ![]() Podniesli paymentsy phi... |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
|
![]() @up no ja jak rau po mnie wpadl na d lair dowiedzialem sie ze stawiam na bocie ;P
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
Świat: Honera
|
![]() Mam tylko pytanie czy na iriidii powrócą Arcanium albo Skywalkerzy.... ??
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() A co chcesz od skywalkerów??
I kim jesteś jeśli można wiedzieć ;p signed: Usar |
![]() |
![]() |
#166 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @Jinikao
Cytuj:
![]() po drodze inwektywami kilka osob, niektorym groziles, innym ublizales. Czy to wszystko swiadczy o tym ze jak twierdzisz "wyszlo na Twoje"? Mozliwe ze wyszlo na Twoje, ale tylko w Twoim wyimaginowanym, wlasnym swiecie. Cytuj:
Cytuj:
sie razem z Bergerem ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @Berger Cytuj:
![]() Cytuj:
@Maddie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 18-10-2006 o 19:39. |
||||||||||
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po drugie nie umiesz wytlumaczyc co miales na mysli mowiac ze chris powinien sie wypowiedziec, bo nie wydaje mi sie ze jest medium, wyrocznią badz sędzią wszechwiedzącym po trzecie naprawde wątpie zeby ktokolwiek na to czekał po czwarte co za roznica czy chris powiedzialby "Tak super", "Bylo do dupy" czy "Olewam to" ? coś by to zmienilo? po piąte nie chce mi sie na ten temat wiecej klocic z toba wiec nie odpisuj proszę
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
I w ogole smierdzisz xd
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 18-10-2006 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() jestesmy neutralni i powinienes to zrozumiec a takim gadaniem (ani raczej zadnym innym) napewno nas nie zachecisz do wojny prawda jest taka ze sytuacja nasza sie nie zmieni bo niby czemu ![]() no chyba ze po przegranej wojnie wezwiecie naczelnego szamana, spowodujecie falę masskickow i faktycznie popadamy ![]() ![]() i prosze nie piszcie juz o nas bo co to ma do rzeczy, to nasza sprawa co bedzie z nami po wojnie :<
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
|
![]() Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Chris sobie nagrabił czym innym, od*******ał pa poprostu
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() 23:17 Kinoksie [51]: Fidelity is so hunted.
Kinoksie aka Academion powiedzial mi dzisiaj rano ze 3 ludzi z Fidelity ukradlo mu wartego 65k loota z mintwallin. Academion niestety nie wiedzial kto to zrobil. probowali juz zabic kilku z nas, niestety udalo im sie jedynie z Janes'lito bo mial pz locka. payment dla calej gildii wynosi 150k. mam inne wyjscie niz zaplacic ? :< |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Kiedyś grałem dostałem spory payment za free. Nie zapłaciłem...zginąłem...i się wyocofałem z gry, chociaż może wróce.kiedyś =] Więc radze zapłacić i mieć względny spokój
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @ Barbin- kolo zjedz ze mnie bo widze ze o niczmym nie ams zpojecia a cigle sie madrujesz...Nie wiem czy masz do mnie waty bo mi zazdroscisz czy co?
![]() @MM- Mozesz zaplacic ale to jest to co ci powiedzialem kiedys na priv o expieniu w kopie i jak wpada RL chealino. Mam nadzieje ze pamietasz( mialem racje ![]() @Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl. @ALL - wczensniej napisalem ze bedziecie padac i miec paymentsy za to ze niby jestescie RL Bezoka itp. No zapomnialem jeszcze dodac ze mozecie sie okazac looterami. I wg was kash i bezok robia PA? wiekszosc hlvli sobie teraz spokojnie expi ale przypomne jak bylo ze mna podczas jednej war kiedy bylem neutralny. Expilem expilem Arc wygralo war bylem top-exp na serwie i wpadl po wojnie po mnie 20 lvl i mnie wyganial z cyclo. ja do niego ze bylem 1st, no za 5 min przybiegli jego kumple z arc i dostalem SDki na ryj ,ale na szczescie ucieklem. Kos powiedzial mi wtedy podczas wojny "beda nas szanowac za neutralnosc" ja dziekuje za taki szacunek, wole go wywalczyc lub stracic chara walczac o niego. |
![]() |