![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Harry~
Omfg piszac te swoje wypowiedzi nie mozesz sprawdzic chociaz raz jak je napisales? Zal.pl poprostu je czytac te bledy...<n.c> np. "Nie podoba sie to pirsze drzwi na lewo Nie będę raptowanie mzieniał fabuły :/ Bo panu się ni podoba. Kamień jest dlatgeo, bo to nei witch." ... A co do 14 czesci 8/10 :/
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() Mi sie podoba ten fake, a i chcialbym zobaczyc tam siebie ;p pod nickiem Galant obojetnie kim bym byl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oj... Cosik mało komentarzy
![]() ![]() Jutro zaczynam robić 15 odcinek, bo jakoś teraz mi się nie chciało, albo nie miałem weny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() moj nick tez mozesz dac jak chcesz a fake coraz lepszy 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1.Na poczatku przepraszam za spam, ale chciaiałem abyście zobaczyli, że jest już 15 odcinek.
2. Narazie ni mam rol do obsadzenia. 3. Dzieki za komentarze, a teraz odcinek: 15 odcinek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że widaczne są napisy przez mgłę. Komentujcię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() podoba mi się 9/10 nie dam 10/10 bo niebylo akcji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() Na początku była kompletna kicha :/. A teraz? Bardzo fajny Fake Story.
Moja ocena: 7/10 - Za literówki. A ta mgła to świetna była. PS: Jakby były wolne miejsce w fake'u to chce w nim być. |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() DracoR... znasz moje gg... Mow jak robisz mgle!
![]() A tak na serio, to ladnie. Zwlaszcza mgla i nie ktoree inne efekty. ogolem 8/10.
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Mgła
Ludzie czy wy jesteście aż ta... hmm... dziwni? Nie umiecie zrobić mgły w Pixii? Gdzieś to było... a tak w "The Village". Glaves na 6 (chyba) stronie wkleił obrazek z tym jak zrobić pioruny. Jednak mi to nie wychodizło, więc wziąłem tylko te przyciski do "poświaty" kolor biały i wuala ( jakoś tak ![]() ![]() @Fake Obliczyłem, że jeszcze będzie 16, 17, 18 odcinek i Epilog. Możliwe, że to się zmieni, bo mogę cosik dodać, ale watpię. Fabułę mam już opracowaną do końca. Odcinek 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla tych mneij kumatych mówię, że to czarno-białe to jest wizja Fiony. Hehe... udało mi się tu wkręcić troszkę romansu ![]() Plx Comments!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Tu i sru
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: White Hunters
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: 66/37
Poziom mag.: 14
|
![]() "Ośle nie podniecaj się tak." Dobre.
Tylko ten romans taki jakiś nieudany. 9/10
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Stan: Niegrający
Imię: Loni Layn
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
![]() O ^^ Odkąd ostatnio przeglądałam ten fake sporo się zmieniło. Teraz jest nawet fajnie ;D Następną część też chętnie obejrzę ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Nie jest smieszne i nudne w dodatku pomyśl zanim coś zrobisz....
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nosz komentujcie mojego fake'a... Hmm... ja tu widzę tylko zaledwie początkujących forumowiczów, a np. Glaves to "zlewa" mojego fake'a. A doply wujek veruis zerknie czsami...
17 odcinek mam już gotowy, ale jest 31 obrazków (ponisła mnie wena?). Wieci ludzie mają takie momenty... Jutro postaram się dodać 17 odcinek, bo teraz jestem u kuzynki, więc nie mam obrazków i nei moge z uploadować... |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() jestem doply to wejde :<
No to tak: Nie udolny romans (od rychu ja cie ko-kocham!) xD to reszy ogolnie nie mam zastrzezen :< @pitbul To sie mojich fake'ow nie oglada... bóó ;<
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 09-12-2006 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() zajebisty fake na poczatku nudny a teraz to inna bajka ;] szkoda ze tylko 18 odcinkow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Żeby mi się tak chciało robić fake... ;<
Już mówiłem, ta sklejka jest u mnie na straconej pozycji. Jeszcze romansik, blah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axe Warrior
Profesja: Knight
Gildia: Gwiezdni Wojownicy
Świat: Honera
Poziom: 28+
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 4+
|
![]() nawet fajne ale kródkie :/
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe Widzę, że się podoba Shrek, Osiol... więc myślę, że mogłbym zrobić drugą częśc xD Pomyslę nad fabułą, a teraz macie:
17 odcinek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe... Na zakończenie wyszeł mi taki dosyć długi xD Komentujcie... |
![]() |
![]() |