![]() |
#1781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() @Up - ten cytat Dave'a momentalnie powalił mnie na ziemie
![]() P.S. Punk's Not Dead !! ![]() ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 03-05-2007 o 15:31. |
![]() |
|
![]() |
#1782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Postanowiłem sobie pójść na necro..
Zabijam drugiego dziada i co to?O_o Biały napis, już 51 raz mi się pokazał xD ![]() Potem lootnałem zarąbisty item, jakim jest zielony grzyb <Coś w stylu "~~First loot from Necro~~" ![]() ![]() A wieczorkiem wszedł mlvl ![]() ![]() Yours Szkapa~
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#1784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Drzwi przez ktore moga przejsc tylko wybrancy:
![]() Wydawaloby sie ze to juz koniec, nie spodziewalismy sie ze zabawa dla nas sie dopiero zacznie: ![]() A to za sprawa tego pana, ktory dwoil sie i troil w celu usmiercenia naszej ekipy za pomoca pajaczkow: ![]() Wzgledny spokoj, ale nie na dlugo, zdjecia nie mam, ale zaraz z prawej strony pojawia sie nasz znajomu lurer ciagnac ze soba drugiego pajaka, ktory przezuca sie na Kike... ![]() ...naszczescie wszystko dobrze sie konczy. A tu juz wracamy przebijajac sie przez ostatnie przeszkody: ![]() Ciag dalszy moich przygod wkrotce. xD Ostatnio edytowany przez Xavery - 03-05-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
#1785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() No to teraz parę moich screenów :
Lubię łowic rybki : ![]() Popoludniowy advance sworda (nieuchwycony ![]() ![]() ![]() Po swordzie postanowiłem zabrać się za fishing. Oto wynik : ![]() Gz all lootów i wszystkich adv
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() @Zarran Cruise
Podobaja mi sie twoje fotki ![]() Gz all!
![]() |
#1787 |
Guest
|
![]() nonono koles KOZAK jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Wieliczka
Stan: Niegrający
Imię: Sowik'Master
Poziom: 58+
Skille: -/-
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Mnie najpierw wpadł M. Levelik
![]() A później Level ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sowik - 03-05-2007 o 15:10. |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() DJ Necro, co sie Dave`a czepiasz? Dobrze powidział, glupio wygląda, jak sorcerer lazi w barbarianie. Wiem, że to tylko twój wybór, ale klimat w MMORPG to podstawa i nie powinno się go niszczyć.
GRTAZ Szkapa. Trzeba było się mi wtedy pochwalić, bo widzę na sreenie, że online byłem.
#1790 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up każdy może mieć swoje zdanie...
To tak jakbym powiedział już zawsze będe expił na ratach ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
#1791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Jasne, że każdy może. Dave Wielki to moj char (sorcem nie będe grał bo bez pacca to bez sensu), a glupio mi się zrobiło, jak jakiś druidek nazwał mnie nooobem, bo mnie zacytowałeś.
PS. Sorry, za offtopa, niedługo dam screena z awansu w swordzie.
#1792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: Ziemia
|
![]() Gratz all!
|
![]() |
![]() |
#1793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Terror Monk
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() @Neqromantha - nie nazwałem cię noobem, tylko napisałem, że twój cytat powalił mnei na ziemie
![]() @topic- Gz all i sorka, że offtop ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 04-05-2007 o 07:50. |
![]() |
![]() |
#1794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() No naaareszcie :
![]() Teraz to juz expienie do 22 levela i na deserta. I jeszcze raz gratz wszystkim leveli i innych adv !
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: @#$@^&%*
Gildia: Twilight Angels
Świat: Secura
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Zawsze chciałem grać knightem, ale cóż nie wystarcza mi cierpliwości na trenowanie. Gratuluję wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Imię: Almighty'Biesio
|
![]() Chce wam powiedziec zebyscie uwazali na dwoch lamusow ktorzy blocza cie na hydrach itd --.--
![]() ![]() ![]() moon ark ma pirate outfit i 825k w banku z "zabijania" ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() 17:34 Salyn Nolandrion [15]:So... How old are you? 17:34 Alliex [8]: thais |
![]() |
![]() |
#1797 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up każdy orze jak może...
Ja tam na niego nie narzekam zawsze coś sellnie promocyjnie ;D A i explo kupi więc jak dla mnie spox ;p...
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
#1798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Pandev
Poziom: 60
Skille: 70
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() tu lvlki
pierw 46 ![]() 47 ![]() a tu 48 ![]() a ty juz eYpa na bsa ![]() no i bs ![]() i mage room ![]() a tu djinn zmarnowalem 2 bp mfow zeby wyjsc ale udalo sie [zapomialem dwarven ringa] ![]() a i przypmialo mi sie Moon ark po raz kolejny nie dal pohancic ![]() pzdr Ostatnio edytowany przez Pandev - 03-05-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#1799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Ehlyn don't coment nooby i tyle
![]()
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem Ostatnio edytowany przez Aneviv - 03-05-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Świat: Danera
Poziom: 50