Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-10-2007, 02:03   #1781
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Archin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Obsidia
Poziom: 180
Skille: 103
Poziom mag.: 23
Domyślny

Idę spać. Forum sie w ostatnich dniach strasznie zmieniło. Nie prowadzimy tu już dyskusji, ale szukamy tylko nowych obelg na drugą stronę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-10-2007, 02:04   #1782
Jumacz
Guest

Domyślny

aa zapomnialem sie przywitac xd siema zielaq i kiroy, skoro wuja jest juz zajete to moze ja bede PAPA
milej nocy panicze

Checkeando

stary 18-10-2007, 02:05   #1783
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

a widzisz nie wyrazasz swojej opinii bo jestes w jakiejs gildii .... mi sie wydaje ze osoba dorosla jesli jej cos nie pasuje to mowi o tym glosno i zdecydowanie ... tak kuwra byc nie moze bo mnie to w*****a ... i ja tak mowie i inne osoby tak uwazaja ... nie chcialem cie z ruchaniem w dupe obrazic .... ale to tak sie mowi w slangu jakims tam jakichs ludzi ... nie mowie o bartku i matim bo ichl ubie wnet bardzo bartka ale jaka kurwa pope od*******aja to mi wstyd za nich poprostu niby dorosli ale .... pozwalajac na pewne rzeczy stajemy sie tacy sami ... i jezeli kogos pozwolsiz zabic i machniesz reka na to bo wolisz nie miec klopotow jestes taka sama jak inni bez wzgledu czy zrobilas to fizycznie czy slownie ...

czyli chronienie wlasnej dupy dla wlasnych korzysci i nie wyglaszanie swoejgo zdanai dla zamierzonych korzysci jest ... poprostu bidne i slabe .... jak nie mamy odwagi walczyc o wlasne zdanie w tibii co dopiero zrobicie w pracy lub na studiach ... a kopac w dupe sie nie mozna dac .... ide spac bede jutro cya

btw jutro ebde mial zajecia z takimi jak wy ciekawe co mi dorosli powiedza porusze specjalnie nasza rozmowe
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 02:08   #1784
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

Kiroy...
Przeczytaj jeszcze raz, teraz uwazniej, moje posty. Wyraznie napisalam ze wiele rzeczy mi sie nie podoba, moge tu skopiowac dla Ciebie jesli chcesz... Tak wiec wyrazilam swoja opinie i podkreslilam zeby mimo wszystko nie oceniac ogolu po zachowaniu pojedynczej jednostki ale nvm..

btw, jesli tak wyglada dorosly slang to ja chce wrocic do przedszkola
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 02:12   #1785
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Żarówka

Jak rozpetalem III wojne swiatowa :O. Nie umiem nie pisac bo glupio mi spowodu mojego zachowania dzisiaj na forum ale zrozumcie ze mam z dnia na dzien coraz gorzej z realu i po prostu nie wytrzymalem jak mi Zywi, Mati itd zaczeli wrzucac . Przepraszam za zachowanie i jezeli kogos urazilem to rowniez.

NIe przeprosze jednej osoby Shandowa i koniec skreslony jestes kolego jak bym byl adminem to bym Ci bana dal. A reszte szczerze przepraszam.

Jak ktos cos ma do mnie to moj numer gg 6618104 zalatwimy to prywatnie
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 02:14   #1786
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Kiroy
Fakt, Natalia zawsze wybierała to co dla niej lepsze nie koniecznie zgodne z własnymi poglądami. Grając na Ridixxie podejrzewałem Ikona Eldusa o sharing co bardzo mnie irytowało, gdyż ja sam starałem się trzymać tempo, a on grał z bratem, więc wkładał o połowę mniej wysiłku, a na dodatek od czasu do czasu, wyzywał mnie, za to iż nazywam go sharerem, a tak nie jest. Teraz już wiem, że miałem racje. Natalia, trzymała wtedy z nim i też czasami powiedziała na mnie coś złego. Ostatnio sie dowiedziałem, że denerwowało ją to że Ikon sharuje i rozumnie mnie. Urgh...

Ja, mogę obiecać, że jeśli mi coś w ltk/ls nie pasuje, mówię to szybko i staram się coś zmienić na lepsze. Nie raz przecież żaliżem się Pephemu , że znowu mnie wyzywają polaczki od rolników, karmicieli świnek itd. Nie jest to koniecznie dla mnie miłe. Próbowałem do nich dotrzeć, ale nie udało się. Jestem świadom, że często mnie obgadują za plecami a potem kiedy rozmawiamy 1/1 są już dla mnie spoko i mnie rozumieją. Dlaczego więc trwam w LTK/LS?:
- Gerlimo
- CG PA moich rodaków
stary 18-10-2007, 02:17   #1787
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Yaugardo
W pewnym sensie rozumiem Cię...rozumiem twoją irytację z powodu moich transferów, że się tak wyrażę.
stary 18-10-2007, 02:22   #1788
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Shandow...
Nie rozumiem naprawde twojego zachowania, oskarzasz mnie ze publicznie traktuje Cie inaczej niz sam na sam, coz, moglabym teraz to samo zarzucic tobie...
A co do czasow twojej gry Shandow Ridixxem to sam dobrze wiesz, jak się wobec mnie zachowywales wiec dziwi mnie iz teraz twierdzisz ze to ja robilam Ci jakies przykrosci... Co do ikona to nie komentuje, dla ciebie liczy sie honor, ja chyba jednak wyzej stawiam lojalnosc... a co do wyzwisk to podobno sobie cos wyjasnilismy... ale widze ze jestes dokladnie taki jakimi nazywasz nas... z moich ust nie slyszales nic o swinkach etc
Aaaa chyba ze chodzi ci o to pytanie, czy w okolicach twojego miasta są pola? bo powiem ci ze w okolicach mojego sie znajda i nie mam jakos kompleksow na tym punkcie... zreszta nvm, nie ma co polemizowac, gdy chce sie uderzyc to i powod sie znajdzie

dobranoc

edit.
I ty masz swoje zdanie? hahah pokaz mi gdzie Sylwek, najpierw bluzgasz yaugarda a teraz juz go rozumiesz? co za przemiana, mhmm, szkoda ze ja tak nie umiem mam nadzieje ze mnie nauczysz ;d
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-10-2007 o 02:24.
Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 02:23   #1789
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shandowsky Pokaż post
@Yaugardo
W pewnym sensie rozumiem Cię...rozumiem twoją irytację z powodu moich transferów, że się tak wyrażę.
Co zrobic stalo sie co sie stalo.Tylko nie mysl ze Ci zazdroszcze bo nie mam czego... I tego nie da sie wrocic live's rolling on u cant stop it. Jednak twoja postawa mnie zadziwia bo zaczoles pisac w madrze za co masz plusa nie tak jak wczesniej o jakis wycieraczkach i innych ciulstwach.

Co do Natali, mialas wiele ekscesow z ludzmi z tibi (pozdro dla Muatora) i nie potrafie tego pojac ale coz live is live taka piosenka byla nawet, nie mam Ci co zarzucic bo nic mi zlego nie zrobilas (przynajmniej tak mi sie wydaje) nie znam Cie w rl mimo ze jestes z miasta w ktorym rowniez mieszkam.

O Kiroyu nie bede pisac bo od tego mamy gg zeby pogadac

a reszte juz kazdy wie

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 18-10-2007 o 02:24.
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 02:27   #1790
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Rena Marin
Mój post dotyczył naszej przeszłości. Po ostatniej rozmowie myślę że wiele sobie wyjaśniliśmy i jesteśmy teraz na dużo lepszej drodze, niż kiedykolwiek.

BTW. Obgadywałaś mnie przez ostatnie 3 tygodnie?
Tak

W tekście: "To u ciebie w mieście są pola?" nie było żadnej nutki ironii...?
Nie wierzę ;p

Anyway mamy to już wyjaśnione... i have hope =]
stary 18-10-2007, 02:28   #1791
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Rena Marin
Proszę o cytat w którym bluzgam Yaugarda.
stary 18-10-2007, 02:32   #1792
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shandowsky Pokaż post
@Rena Marin
Proszę o cytat w którym bluzgam Yaugarda.
Nie zaowazylem ybs mnie bluzgla tylko in game jakis 20+ spell'night udawal Ciebie i bluzgal a tak to lozno, chyba ze to byles ty
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 02:33   #1793
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Tak naprawde to was nie rozumiem, bo wlasciwie co macie mi do zarzucenia? To ze tutaj pisze? ok, moge przestac i wlasnie powiem wam ze chyba jednak nie warto publicznie wyrazac swojej opinii bo mowiac kolokwialnie "cie pojada"

Sylwester, wyjasnione? to po co to wywlekasz? zeby zrobic ze mnie idiotke? chcesz sie dowartosciowac? ok, pomoge ci bardzo lubie pomagac innym wiec tobie rowniez i pomimo ze oferowales mi cos "do buzi" to ja bede bezinteresowna, nie chce zaplaty, potraktuj to jako przyjacielska przysluge... Wlasnie, przyjacielska, podobnie jak ty kiedys, ja teraz nie chce klótni w gildii, ale widze ze to dla ciebie bez znaczenia, slawa?

edit.
Dobra wiecie, to bez sensu... nie jestem tu po to by sie wzajemnie wyzywac itp. Nie zmienia to faktu ze Archin twojego zachowania nie rozumiem, zrobilam ci cos, ty mi zrobiles, rozmawialismy, wyjasnione. Chcesz na mnie powrzucac to prosze, ja jzu nie zamierzam tego komentowac, myslalam ze jestes inny... no ale chyba sie pomylilam, nvm...

Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-10-2007 o 02:37.
Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 02:39   #1794
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Yaugardo
Spell'night :S nie znam

@Rena Marin
-_- nie rozumiem teraz dlaczego napisałaś to co napisałaś, kompletnie... Ja staram się wszystkie problemy gildiowe załatwiać od ręki, żeby potem się za dużo nie nazbierało i nie stworzyło bomby, która jak wybuchnie zniszczy gildię tak jak kiedyś LS.

Jak wspomniałem, uważam że teraz jest już miedzy nami spoko, a tamto to było tylko nawiązanie do przeszłości. Czym byśmy byli gdybyśmy nie pamiętali o swojej historii ;p. Po ostatniej rozmowie zacząłem Cię szanować. A tzw "do buzi" to była wg mnie bardzo zabawna i zrymowana riposta do twojego tekstu.

Przytoczę:
Kłótnia Natalii i Shandowa:
"Nic bym ci do ust nie włożyła"
"Hmm a ja tobie to i owszem"

Nie taktowne ale zabawne ;p
stary 18-10-2007, 08:09   #1795
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

Natti nie odchodz ... podjelas wyzwanie to stan do walki lub do debaty .....
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 09:12   #1796
Allirav
Użytkownik Forum

Allirav's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Allirav
Gildia: -
Poziom: 60
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
Domyślny

hehe Dzis rano kolejne spotkanie z człowiekiem Ls/ Ltk , tym razem nie chcial mnie zabic

07:53 You see Casspari (Level 96). He is a master sorcerer. He is Assasin of the License to Kill.

07:53 Casspari [96]: pl?
07:53 Allirav [49]: tak
07:53 Casspari [96]: chcesz kupic pacc?
07:53 Casspari [96]: na 90 dni
07:53 Allirav [49]: za ile?
07:53 Casspari [96]: za 100k
07:53 Casspari [96]: acceptuje
07:53 Casspari [96]: itemy
07:54 Casspari [96]: bohy np

Made my day xD

O takich Mentorow wam chodzilo ?
Allirav jest offline  
stary 18-10-2007, 09:24   #1797
Blacov89
Guest

Domyślny

Natii

Nie obrazaj sie na Kiroya, jesli w jakis sposob cie urazil. Kiroy to spoko gosc, naprawde jeden z nielicznych ktory nie jest przewrotny jak kot, i np dzisiaj mowi ze jestes kumpel itd a za 3 tyg cie okradnie i zmiesza z blotem. Kiroy ma taki charakter ze latwo sie irytuje i tyle. W sumie to sie nie dziwie, bo czytajac te wasze klotnie tutaj, mianowicie niektorych z was to mozna sie zalamac rzeczywiscie. Jedyna rzecz, ktora moze zastanawiac jest to ze skoro kiroyowi tak to dziala na nerwy to po co czytac. No to jest pytanie do niego samego.

O okradaniu na paccach juz nie bede pisal bo nie warto i nie mam juz czasu

Pozdrowienia

stary 18-10-2007, 09:28   #1798
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

ja tam wierze casspariemu
zielaq jest offline  
stary 18-10-2007, 10:55   #1799
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

hyh, monotonia...

każdy się kłóci, ktoś płacze, a Shandow nadal jest żałosny..
stary 18-10-2007, 13:29   #1800
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

dzieki Luki za za dobre slowo ... w sumie masz racje juz edukowalem np bartka i jakos nic z mojego zachowania i rad porad nie wyniosl w tibii dobrego ( pozdro ) zgadza sie nie ma sie co denerwowac ... ltk przegra wojne bo nie jest gildia tylko zlepkiem ludzi ... i brakuje ludzi dla ktorych warto by bylo garc i byc w tej gildii .... i polowa z nich spzreda ltk za czapke sliwke a moim zdaniem ltk i tak przegra wojne ... i mowie to jako osoba obiektywna wrecz ktora ostatnimi czasy byla w ltk ofc i poznala tych ludzi .... jest " pare " spoko osob ale 90 % to dno .... zreszta przyjecie casspariego mowi samo za siebie ...

natti : nie bede cie wychowalem twoim ojciem nie jestem .... pewne sprawy dowiesz sie z czasem w zyciu zycze ci wszystkiego dobrego i nie bede juz zabieral stanowiska wobec twojej osoby , tak bedzie lepiej ... powodzenia

wuja kiroy
Kiroy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania