|
|
#1782 |
|
Użytkownik Forum
|
Jaszyny som zdrofe ale iednak uwarzaj bo ieszcze sie to zle skondzy..A po polsku..Nie pisz bezsensownych postow xD
|
|
|
#1783 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
Ja tego co dałem dla Finroda pozwalam użyć każdemu tego wcześniejszego też. Tera może przyjmę jakieś zamówienie w miarę moich możliwości
. |
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
zaje$iscie se wchodze na forum po tygodniu nei obecnosci i co myslalem ze bedzie zrealizowane moje zamownienie a tu d$pa dziekuje wam bardzo
![]() |
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
Cytuj:
|
|
|
|
#1786 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
|
Dawno tu nie zaglądałem
![]() Zróbta to dla mnie to(będę wdzięczny bo mam dużo grafik do zrobienia,100% używanych grafik do fake'u to nowe grafy do WW3 )![]() Będę bardzo wdzięczny ![]() @Edit: Bym zapomniał... pamiętacie fake'i Avager'a??Zróbcie w jego rozdzielczości.... więc zamiast 64x64 tego robota wezcie 128x128 @edit: Albo nie... Lepszy będzie 160x160 xD @edit: bonusik samochód sovietów,wersja ukończona,powiedzcie co zmienić ![]() Ostatnio edytowany przez Oerta - 31-01-2007 o 11:07. |
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Biorę zamówienie na siebie. Mam nadzieje, że będzie fajny, ale jutro dopiero się wezmę bo tera w kime idę . Wpadłem na pewien pomysł, aby użyć mojego najbardziej ulubionego outfitu, ale tego ci dałem już na moją postać do twojego fake'ia. Może jak coś wykombinujesz to tak zrobimy, albo wykonam ci nowy ;p. Z resztą jutro mi powiesz.@Edit Zrobiłem tera dwa jak chcesz mogę poprawić, albo zrobić nowy. ![]() ![]() PS Te outfity są dla konkretnej osoby nikomu innemu nie pozwalam ich dotknąć, a to osobą oczywiście jest Koper Of Drawno. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 31-01-2007 o 15:47. |
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
zamawiam kila qutfitów cywili np nobleman male i female itp o rużnych kolorach
|
|
|
#1791 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
prożen o outfit tlą mńe. kiupel ow dlafnu muwi tobże; jażyny som zdruwe ałe bez pżezaty! ćo sa dórzo do ńe strowo.(Proszę o zrobienie outfitu(mhrooocznego!) który nawiązuje do mojego nicka.
spróbujcie odczytać to co napisałem xD |
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Użytkownik Forum
|
@2xUp
Na razie 1 outfit, potem dam trochę więcej : ![]() Tak właściwie to ok. ile tego potrzebujesz? @Down, a mu o takiego chodziło. To sry ^ ^. Wybaczycie? Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 31-01-2007 o 17:30. |
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
|
@up
To nie jest Nobleman Nobleman jest pacc i z addonami ma taką suknie i kapelusz(famale), a male ma Garniaka i cylinder ![]() @zamówienie Co z moim KSięciem i Mahasti? ![]()
|
|
|
|
#1794 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
To znowu ja, teraz potrzebuję conventera.
Proszę, dajcie! |
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Użytkownik Forum
Imię: Loira The Trimera
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
@mati8dwa
z minmum pięć qutfitów female i male jak chcesz do dodaj do niekturych addony ![]() i bardzo ładnie prosze o liste qutfitów wtedy będe mugł sam kolorować ![]()
|
|
|
#1796 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak można to ja też poproszę taką magiczną listę
najlepiej, aby od razu były podane addony .Dobra porobię ci te outfity tylko trochę później bo moja "kochana" mamusia musi oczywiście teraz pisać .Wszystkich to interesuje ^^ @Edit Nowa porcja wrażeń: ![]() ![]() Ej moge robić następne z 2 stron czy potrzebne ci z 4? Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 01-02-2007 o 00:07. |
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
|
Ja moge porobic troszke outfitow!
|
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Świat: Refugia
|
Jak ktoś może to niech mi zrobi maga najlepiej z tempest rodem albo volcanic rod, kolory biało-czerwony <trzeba być patriotą>, z kazdej strony, z góry wielkie THX
Ostatnio edytowany przez Mdruid - 01-02-2007 o 13:19. |
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: LbN
Imię: Strzelajacy jack
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Battle of Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 27
Skille: 20szild
Poziom mag.: 33
|
A ja poprosze o sorcerera (dziadka) z kapeluszem i nalozonym scarfem (szaliczek)
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Użytkownik Forum