Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-02-2007, 20:48   #1781
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ok podaj adres na priw wysle poczta, zreportowalem cie bo to co wczesniej napisales to byl spamming, nie umiem grac a ty za to umiesz tylko ja dobilem 100 lvlka a ty pewno nie dla niektorych jest to nic, a dla mnie to byl cel w tej grze, tak wbicie 100lvla bylo dla mnie celem, nie przypominam sobie zebym musial lizac dupe zeby wejsc do NF, zeby wejsc do nf mialem wbic 100lev, uprzedze cie bo zapewne powiesz ze jest duzo mniej lvli mniejszych od 1oo, tak ale wtedy niebylo i akurat w ten dzien w ktorym ja wbilem 1oo byl rozlam i powstalo wiw ii wtedo to rowniez doszly do NF osoby ponizej 100 lvla

Rzadne vision niegra naszymi charami

Ostatnio edytowany przez 0lik - 16-02-2007 o 20:52.
0lik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2007, 20:57   #1782
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iksdek Pokaż post
Ta, byłem u ziomka z rl. Widziałem jak gra waszymi charami,ale Ty oczywiście jak zwykle komentujesz to w sposób "gówno wiesz".
to fajnie bo akurat jestem w NF jedynym, jak ty to nazywasz, "ziomkiem z vision" i zdaje sie ze u mnie nie byles

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik
Rzadne vision niegra naszymi charami
waszymi nie, ale za to swoimi, tak! xD
Gedd jest offline  
stary 16-02-2007, 21:25   #1783
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

nikt z nf oprocz gedda niema nic wspolnego z vision oprocz za wyjatkiem ich filmow -_-

Ostatnio edytowany przez 0lik - 16-02-2007 o 21:26. Powód: blad skladniowy
0lik jest offline  
stary 16-02-2007, 21:30   #1784
Nimuro
Użytkownik Forum

Nimuro's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004

Domyślny

Aff znowu muszę to pisać Gandamir był w Myrmidans gdzie było 3/4 zwanych przez was Swe ludzi i z tamtąd ich zna i nie musi nikomu lizać dupy z tego powodu.Przynajmniej coś tutaj osiągnie a nie siedzi cały dzień na forum tak jak wy i pie*doli głupoty.
Nimuro jest offline  
stary 16-02-2007, 22:04   #1785
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Oh my God, ale nie ktorzy glupoty gadaja, Wy nie rozumiecie, ze na Kyrze wiekszosc polakow ma slabe pvp, lub nie ma go wogole. Nie dziwie sie, ze Ci ktorzy posiadaja umiejetnosc battle poszli do NF, sam tez bym tak zrobil. Odpowiedzcie sobie sami, Czy byli byscie w gildii z typami bez pvp i ciagle byscie przez nich padali, czy idziecie do NF w ktorym srednio kazdy gracz ma niezle pvp i tam jest zgrany team.
stary 16-02-2007, 22:10   #1786
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Następny ProGejmer nie?

Żałuj że nie urodziłeś się średniowieczu byś najprawdopodobniej swoimi super tatkykami wyprowadził Polaków z przegranych wojen i bitew.
Nie?

elo elo jesteś... _/

Ostatnio edytowany przez Skibo - 16-02-2007 o 22:11.
Skibo jest offline  
stary 16-02-2007, 22:42   #1787
Bonaka
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Oh my God, ale nie ktorzy glupoty gadaja, Wy nie rozumiecie, ze na Kyrze wiekszosc polakow ma slabe pvp, lub nie ma go wogole. Nie dziwie sie, ze Ci ktorzy posiadaja umiejetnosc battle poszli do NF, sam tez bym tak zrobil. Odpowiedzcie sobie sami, Czy byli byscie w gildii z typami bez pvp i ciagle byscie przez nich padali, czy idziecie do NF w ktorym srednio kazdy gracz ma niezle pvp i tam jest zgrany team.

hehe no pewnie bo polaczki jak to polaczki nie pomysla ze ng bot mozna se nabyc....a szwedzi juz tam ostro na ng "combo atack" z sd wszystko na aimie jada auto uhy etc. taka jest kurwa prawda ze polak nie pomysli i woli na*******ac myszka zeby trafic raz na 5 strzałów, a szwed tylko pyk naciska f1 i sd leci...np niektorzy polacy probouja "dorownac" szwedom i innym krajom i sciagaja se TBI i z tibia.org a potem sie dziwia ze uh bot na tbi uha co 3 sekundy?i to dopiero jak przystaniesz a na ng zawsze....

dopoki polacki nie pomysla doputy bedzie rozpowszechniane znane przysłowie "wszędzie z mieczem tylko na polaka z kijem"

pOzdro

stary 17-02-2007, 00:16   #1788
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Świat: Kyra
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
Ten powod Pablofona ze doszedl do NF a nie WIW jest zalosny... kazdy dobrze o tym wiedzial ze arystos dojdzie do WIW bo odkad pamietam to pierwsza trojkana kyrze czyli Amas, Mooth i Ary trzymali sie razem...

Na pierwszy rzut oka, to tak. Ale uwierz mi, Pablo sie poprostu zle wyrazil. I zebys wiedzial Ty i cala reszta mial duze powody by dojsc do NF oraz do NF bylo mu blizej. To, ze Arystos jest w WIW to nie oznacza, ze Pablo ma wyjsc z gildii, bo dlaczego on a nie wlasnie Arystos? Zauwaz, ze cale Alea Iacta Est dolaczylo do NF, wiec po czesci musiala byc to decyzja lidera(czyt. Masoja) niz samego Pablofona.

I nie, nie jestem za NF, wrecz przeciwnie, mam nadzieje ze parapety pokroju Gedda czy J0ana aka Denz0r aka Eon Aldarion poprostu z Kyry wyleca.

/Kaaaaaaaaaaaaapix
stary 17-02-2007, 00:22   #1789
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo Pokaż post
Następny ProGejmer nie?

Żałuj że nie urodziłeś się średniowieczu byś najprawdopodobniej swoimi super tatkykami wyprowadził Polaków z przegranych wojen i bitew.
Nie?

elo elo jesteś... _/
Prezcytaj moj post jeszcze raz i zastanow sie jeszcze raz nad moimi slowami...podpowiem nie jestem kolejnym glupim ziomkime ktory wymysla taktyki na wojne, a powiedzialbym, ze odwrotnie, bo raczej sie z takich smieje.
stary 17-02-2007, 10:02   #1790
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
Na pierwszy rzut oka, to tak. Ale uwierz mi, Pablo sie poprostu zle wyrazil. I zebys wiedzial Ty i cala reszta mial duze powody by dojsc do NF oraz do NF bylo mu blizej. To, ze Arystos jest w WIW to nie oznacza, ze Pablo ma wyjsc z gildii, bo dlaczego on a nie wlasnie Arystos? Zauwaz, ze cale Alea Iacta Est dolaczylo do NF, wiec po czesci musiala byc to decyzja lidera(czyt. Masoja) niz samego Pablofona.

I nie, nie jestem za NF, wrecz przeciwnie, mam nadzieje ze parapety pokroju Gedda czy J0ana aka Denz0r aka Eon Aldarion poprostu z Kyry wyleca.

/Kaaaaaaaaaaaaapix
Jeszcze przyjdzie na nich czas i wyleca z serva... Ja caly czas wierze w wygrana WIW ktora na prawde ma szanse utrzec nosa swe i teraz takze Pablofonowi i Masojowi do ktorych nigdy nic nie mialem a teraz w moich oczach stracili wszystko to samo sie tyczy Geda
Keonek jest offline  
stary 17-02-2007, 10:04   #1791
Ent3x
Użytkownik Forum

Ent3x's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo

Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
Domyślny

Kurde zamiast sie kłucic to mozecie powiedziec ile jest w wojnie i czy byl jakis open battle
Best solo-Gs
best team-DL

PoH Poradnik
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108645
Ent3x jest offline  
stary 17-02-2007, 11:19   #1792
Rohad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2006

Domyślny

13:8 dla Nf ;<

W Open battle było 11:4. W A'b to się odbyło. W ten pamiętny dzień Xolorian pokazał kim naprawde jest. A NF pokazało, że niepotrafi? uczciwie wygrać.
Rohad jest offline  
stary 17-02-2007, 11:55   #1793
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

tutaj macie statystyki z wojny

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1541663
wszystko rozpisane

a co do walki w Ab to ja nie widzialem tam nic nieuczciwego, tam wlasnie NF pokazalo jak sie ownuje bubkow z wiw

Ostatnio edytowany przez 0lik - 17-02-2007 o 11:57.
0lik jest offline  
stary 17-02-2007, 12:15   #1794
Rohad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2006

Domyślny

Pomoc z zewnątrz, z pamięci wypisze kilka osób. Elder Sandra, Acribus, Elderly Magician i może więcej ale nie pamiętam.
Rohad jest offline  
stary 17-02-2007, 12:42   #1795
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohad Pokaż post
Pomoc z zewnątrz, z pamięci wypisze kilka osób. Elder Sandra, Acribus, Elderly Magician i może więcej ale nie pamiętam.

Po wojnie moj deathbringer sie osobiscie nimi zajmie ;]
stary 17-02-2007, 12:44   #1796
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

jak widac ludzie nas lubia, a twoich ziomkow zdeka mniej i nam pomagaja a, teraz zauwaz ze NF tez ma grupke swoich dupo wlazow takich jak ty, bez urazy

pozdro
0lik jest offline  
stary 17-02-2007, 13:59   #1797
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
jak widac ludzie nas lubia, a twoich ziomkow zdeka mniej i nam pomagaja a, teraz zauwaz ze NF tez ma grupke swoich dupo wlazow takich jak ty, bez urazy

pozdro
Olik , ciebie nawet lubie , ale tego battle nie mozna nazwac uczciwym . I teraz jestescie silniejsi tylko psychicznie , mysle ze jak WiW niezrezygnuje z walki to powinni was rozjebac :< Poza tym w NF teraz jest sporo noobow , mysle ze nawet wiecej niz w WiW..
Exodus jest offline  
stary 17-02-2007, 14:07   #1798
Explorer of Hell
Użytkownik Forum

Explorer of Hell's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice

Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
Domyślny

NF ma duza przewage liczebna. WiW powinno przyjac wiecej osob, polaczyc sie z jakas gildia np. Meritum Menschliches lub Nkwd.
Wtedy moze wyjebia Swe z servera...

Safi'Kyra
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Padl, wbil bana... i juz WiW ma o 1 czlonka mniej na wojnie -.-

Ostatnio edytowany przez Explorer of Hell - 17-02-2007 o 14:10.
Explorer of Hell jest offline  
stary 17-02-2007, 14:13   #1799
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

@up
myslisz, ze nkwd przylaczy sie do WiW? i dont whink so.
Z tego co wiem Nkwd jest bardziej za NF, a zreszta nie sadze, ze jakas gildia przylaczy sie do typow ktorzy przegrywaja ta wojne.
stary 17-02-2007, 14:28   #1800
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Explorer of Hell Pokaż post
NF ma duza przewage liczebna. WiW powinno przyjac wiecej osob, polaczyc sie z jakas gildia np. Meritum Menschliches lub Nkwd.
Wtedy moze wyjebia Swe z servera...

Safi'Kyra
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Padl, wbil bana... i juz WiW ma o 1 czlonka mniej na wojnie -.-
Bez urazy ale NKWD czy ta gildia Mertium costam~~ o ktorej nawet nieslysszalem to Nooby. taka jest prawda na zmiane Wiw i NF u*******alo im jakiegos membra za np Pa, Theifing, czy kozaczenie a tamci nawet niedomagali sie lootback/podac reason lub nawet nie wspomne o jakiej kolwiek walce.
Ich lider Princess~ ... z jednej strony go rozumiem.. ma Gildie.. niechce problemow z silniejszymi,zgranymi Nf, WIW i poprostu ten ktory narobi problemow wylatuje z Gildi. ale z drugiej to moze czas juz podnieść czoło. i zacząć walczyc o swoje? a nie uciekać o walk, jezeli Princess chcesz tylko expic to idz na Non Pvp.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania