![]() |
#1781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1782 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mimo wszystko... Muszę to zrobić :/
Królewski łowca - Wędrowca - Drużyna Błękitnych smoków(x3) - Król spoza imperium - Król Goblinów(out jest) - Dowódca Kerrecków - I to by było na tyle. Ps. Należy, na początku, dać napis maxymalną czcionką: "Travelers Quest" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 341
Skille: 18/25
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Exoriss
Przyjmuję. @PePsi MaX Nie przyjmuję. Out jest obleśni, nie chcę żadnych potworów. A dowódcę Kerreców i tak będę edytować. Królewski łowca - Exoriss Wędrowca - Drużyna Błękitnych smoków(x3) - Król spoza imperium - Król Goblinów(out jest) - Dowódca Kerrecków - I to by było na tyle. Ps. Należy, na początku, dać napis maxymalną czcionką: "Travelers Quest" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down przyjęte obie ![]() @2down przyjęty ;p Chociaż jeśli chcesz to możesz mieć nick ThirdEye jak Bóg to bym wymyśliła, że np. jesteś jego synem zesłanym na Ziemie czy coś, ale jak chcesz ;p @3down przyjęty ![]()
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 20-09-2007 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
|
![]() @up
Nauczycielka Transmutacji ![]() Nick: Saoila I jak mozna 2 to: Poszukiwacz artefaktów ![]() Nick: Regires |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Jak ona moze 2 to ja tez chce!
![]() POSZUKIWACZ ARTEFAKTÓW ![]() Nick: DragonFly
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Użytkownik Forum
|
![]() potrzebuje:
Nie trzeba outow nie ktorych Dowodca obrony miasta ![]() Żołnierze okolo 4 osob potzreba(nie trzeba outa) Asasyn(out jakis trzeba dac) I chyba tyle ![]()
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() @up
Zgłaszam się na assasina ![]() nick: likop, Darker, Irwin Cinus. Wybierz sobie jeden z tych Instrukcja obsługi: skopiuj, edycja- przewrócobróc, obróc w pionie, a po chwili przewróc o 90 stopni. TO do ludka z mieczem- zapomniałem go obrócić ![]() Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 20-09-2007 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @ThirdEye Jak chcesz to poszukiwacz może się nazywać ThirdEye, wymyśliłabym że to syn tego boga śmierci, który został zesłany na Ziemię, aby znaleźć artefakty, ale to już zależy od ciebie ![]() P.S. Robie dziś parta w którym będziesz, więc myśl szybko ![]()
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 20-09-2007 o 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Wiec ze to bedzie syn ThirdEye to mi pasuje ale nick ma miec DragonFly ok?
![]() |
![]() |
#1797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga rekrutacja...xD
Może najpierw coś napiszę: Ostatnio robiłem dwa fejki...jeden z nich jakoś za słabe (i za mało ich) oceny, więc niestety został przerwany...Drugi fejk nie zobaczył światła dziennego, ale jaki jest tego powód...Otóż robiłem go i nawet sporo go i miałem już kilka części (ale jeszcze nie było ich na forum), ale niestety błąd na kompie i <buu> wszystko poszło w... (każdy niech sobie dokończy to zdanie ![]() Więc zacząłem od nowa zbierać grafiki...przy okazji trochę lepiej je zebrałem, posortowałem itp. No i teraz robię nowego fake'a! Formularz: Imię: ---- bez noobkowych, będą nagradzane :> ---- Profesja: ---- Tylko nie wymyślać mi tu jakiś dziwnych ---- Historia: ---- Mają być w niej również cechy postaci ---- Outfit: ---- Ma być dotyczący profesji, i historii! Czyli że wojownik, nie może mieć outfitu maga ---- Kraj: ---- Są 3...może od razu : góry <pilne, ograniczone czasowo>, las (strona A) pustynia (strona ![]() Oczywiście nie ma 100% pewności że fake wyjdzie, ale raczej powinien xD @down&2xdown: Przyjęci :-) @down: No wiem...ale pisałem że miałem błąd i wszystko się usunęło xD I nie miałem ochoty kontynuować tamtego - musiałbym znaleźć wszystkie outfity na tym forum, i inne...
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 20-09-2007 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() X-zero miales juz dawno zrobic fake. No alecuz. Prosze orekrutacje.
Nick: Exoriss Profesja: Alchemik Historia: Mlody chlopak w wieku 16 lat uczy sie wiedzy alchemika. Pochodzil z ubogiej rodziny. Matka umarla a ojciec alkocholik. Chlopak uciekl od terazniejszosci w poszukiwaniu nowego zycia. Pod swoje skrzydla przygarnol go stary, bogaty medrzec/alchemik ktory byl mentorem Exoriss'a. Umarl z przyczyn nie wyjasnionych. Wiadomo tylko ze byl to sabotaz. Exoriss musial wyruszyc w podruz w swiat w poszukiwaniu mordercy. Jest zabawnym chlopakiem, odwaznym z durzym poczuciem humoru. Out: ![]() Kraj: Las @edit Daje outa! Jest to Ed z FMA troche mi nie wyszedl, no ale cuz. ![]() Pierwszy out jest zwykly, drugi jest podruzny a ten ostatni to w ataku z ostrzem wylatujacym z reki. ![]() Outfit robilem sam i jest moj. Wszelkie prawa zastrzezone. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 21-09-2007 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Zbanowany
|
![]() Formularz:
Imię: Gargoin lub Hydrot Profesja: Paladyn (nie taki który strzela z łuku, tylko ten który jest świętym wojownikiem) Historia: Pochodził z dalekich krain, których nikt nie pamięta. Tam powstał właśnei zakon paladynów, z których się wywodzi. Musiał udać się w daleką wyprawe, aby pomścić swój zakon paladynów i zabić, tego który tego dokonał. Po drodze próbuje nawrócić kogo się tylko da, i zreaktywować swój klan. Outfit: ![]() Kraj: Las |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Dauk Kłis
Nick:Rayza Profa: pall Out:w8 coś jeszcze?? xD @Y-zeło Imię: ---- Rayza ---- Profesja: ----Palladin---- Historia: ----Od dziecka lubił bawic sie łucznika choc wiele razy mu nie wychodziło a on nadal próbował aż w końcu wygrał zawody jest miły przyjacielski.... Gdy jest wściekły potrafi użyć każdej broni dystansowej i użyć jej jak by w niej był mistrzem....lecz żadko sie wkurza Bardzo dobrze sprawuje sie w nocy kiepsko odróznia zło od dobra [xD].Jest Kusznikiem ---- Outfit: ---- <~edit~> ---- Kraj: ----Las----
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 20-09-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |