|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#18022 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nienawidziles Lech Kaczynskiego ok zachowaj to dla siebie. Aczkolwiek co byla Ci winna reszta pasazerow tego samolotu? Inteligencja, piloci.. Jestes nie godny bycia Polakiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18023 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Idioci gorszych ludzi od was nie widzialem. Zginela cala zaloga samolotu a wy sie smiejecie?! Moze dlatego ze nikt z was nie mial na pokladzie nikogo bliskiego z rodziny. Zgineli nasi rodacy i nie wazne jakimi byli ludzmi trzeba to uszanowac.
Jakby wam matka zmarla tez byscie sie smiali? Takich jak wy trzeba likwidowac, wszystkich. Jakby ktorys z was napisal ze jego ojciec/matka etc. zmarla i inni by sie smiali na forum to jakbyscie sie czuli? Byli polakami i moze dlatego was to nie rusza bo nie byliscie z nimi zwiazani emocjonalnie. Jesli kiedys bedzie wojna pierwsi bedziecie uciekac zamiast walczyc i oddac zycie za kraj. Ludzie bez serca i bez szacunku dla innych. Kiedys to wy stracicie bliskie sobie osoby. Ale ja sie nie bede smial dlatego ze wy teraz sie smiejecie z tragedii w ktorej 130 polakow zginelo. Bede wam wspolczul i nie wazne jakimi jestescie ludzmi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() awangardowy&lukasz'92 ale z was niedojeby zeby wasze rodziny zdechły gdzies we wnykach w lesie tepe huje, tibia wam we lbach popierdolila. HUJ Z WAMI PIERDOLONE MARGINESY
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#18026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
|
![]() Pierwszy raz widze jak madrze pisze zarowno Furor jak i Dopalacz.Vis. Co do tych debili tutaj wypowiadajacych sie nie warto z nimi dyskutowac, najlepiej ich ignorowac. Nie wiedza co to jest patriotyzm, barwy narodowe, przywiazanie do kraju... Dorosna moze zrozumieja...[*]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18028 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do katastrofy, szkoda ludzi i tyle.
![]() |
![]() |
#18029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() kazdego czeka smierc, nie wazne w jakich okolicznosciach zawsze bedzie to smierc, wazne tylko zeby bylo mozna takowa osobe milo wspominac
![]()
![]() |
#18030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() http://z0r.de/702
zna ktos tytuł songa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18031 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczerze? mozna bylo uniknac tej katastrofy gdyby sie kaczor nie w*******al do pilota samolotu zeby juz lądowac i akurat na tym malym lądowisku duzym samolotem pasazerskim a wiec wg mnie to jest wina pol na pol pilota i kaczora bo kaczor chcial pokazac jakiej on to niema wladzy a pilota bo powinien kopnac go w dupe i zamknac dzwi od kabiny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18032 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2009
|
![]() Cytuj:
Jestes popierdolony, naprawde.. widac ze rude zakompleksione dziecko, ktore w ten sposob piszac takie poyebane teksty chce byc elo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A uniknąć to mozna było ciebie, gdyby mamusia brała pigułki, albo tatuś założył gumki, chociaz widzac twoje posty .. mysle ze jestes marginesem to chuj wie kto jest twoim ojcem ![]() Widzisz i gdyby nie to, to by była jedna katastrofa mniej. Ostatnio edytowany przez Rbk - 11-04-2010 o 09:56. Powód: ehh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Poziom: 43
|
![]() troche empatii niedojeby. za duzo w tibie gracie i zatracacie ludzkie odruchy.
![]() |
#18034 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() http://z0r.de/702
zna ktos tytuł songa? KURWA?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18035 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli jestem taki elo elo to se kurwa ogarnij fora i wypowiedzi ludzi ktorzy sioe znaja na tym calym lotnictwie i co pisza o tym profesorzy wiec pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18036 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Taa każdy widzi jaki jesteś... Jesteś jebaną porażka człowieku i inne osoby twojego pokroju jak kaloryfery, itd. kpiący, albo robiący sobie żarty z poważnych rzeczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18037 |
Użytkownik Forum
|
![]() i dobrze ze kaczor dednal ;D
niech wacha kwiatki od dolu buc pisowski ;D tera go robale zezra You see a dead human(vol.10). You recognize Lech Kaczyński.
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Świat: Elysia
|
![]() a czy ja napisalem, ze sie ciesze ze smierci reszty ludzi? nie. wspolczuje ich rodzinom i tez mi przykro z tego powodu, tym bardziej, ze sporo osob tam przebywajacych to elita, generalowie itp.
ale kaczynskiego mi nie zal. zreszta gdyby 3 dni temu spytac wszystkich tak nagle kochajacych kaczora kim byl, dostali byscie odpowiedz, ze klamca i zlodziejem, a teraz byscie go odrazu swietym obwolali. a co do tego marzenia to chyba nie sadzicie, ze marzylem o czyjejs smierci, to by bylo z lekka psychiczne ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#18039 |
Użytkownik Forum
|
![]() ziomek prawde gadasz no ale wiesz te przydupasy vision chca sie na tym forum pokazac jacy to nie inteligenci moze andrzej da im ojebac mu pale -.- zreszta moja strona czyli o awanturze i wasze herezje bo tak to moge nazwac to samo moja wypowiedz tez jest herezyjna jeszcze sie nie dowiemy dlaczego tak sie stalo ale wg mnie ktos maczal w tym palce bo 2m nad ziemia koles byl samolotem a tam drzewa ekhm? niewiedzial ze tam sa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Wiedziałem ,że ta prosta prowokacja pomoże mi rozruszać to forum
![]() Odnośnie całej tragedii szkoda mi ludzi ,jednak każdy coś znaczy ,niezależnie od tego kim był (w tym przypadku Prezydent umarł tak jak pilot ,czy resZta) zostali sprowadzen do tego samego poziomu o czym mówi już epikureizm i zasada carpe diem. Cieszę się ,że wreszczie się tu udzielacie ;D Szkoda ,że takim kosztem o/
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |