Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-10-2007, 14:19   #1801
Allirav
Użytkownik Forum

Allirav's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Allirav
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
Domyślny

W 100% zgadzam sie z Kiroyem w sprawie ltk..
Gdybym mial odpowiedni lvl i umiejetnosci i mogłbym wybierac dojsc do ltk a do ng wybral bym to drugie .. Mysle ze lepsze bylo pa ng niz kozactwo ludzi w ltk ktorzy niczego dobrego dla obsidi nie zrobili, mysla ze maja license to kill kolo nicku i moga robic wszystko..Chyba powtorzy sie sytuacja z czasow Et i wojna niestety bedzie przegrana..no ale nie ma co gdybac we will see
Allirav jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-10-2007, 15:14   #1802
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Double post ; /

Ostatnio edytowany przez Zywi - 18-10-2007 o 15:17.
Zywi jest offline  
stary 18-10-2007, 15:15   #1803
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Chciałbym sprostować ja nie dołączyłem do war żeby kozaczyć czy PAować tylko dlatego żeby zemścić się gościach z CG którzy mnie zabili no reason z myślą że oddam boh ; p

Archin mając na myśli polaczków którzy go wyzywają miał zapewne na myśli mnie bo ostatnio mnie poniosło na vencie ale już jest spoko chyba. ;p

Wuja chyba za bardzo działają na Ciebie wybory debaty itd ; p

Yaguardo do Ciebie też nic nie mam tylko podirytowała mnie twoja reakcja na dead Quida. Pozatym mówicie że wolicie PA No Pain.
A jak było jak Pephy z ekipą was ganiali za price list albo jak CG robiło pa każdego dnia na przynajmniej 5 osób w przedziałach lvl 65-85 tylko dla boh albo żeby zabić 4fun.
Temat Pacc i Casspariego to n/c.

/Mai~
Zywi jest offline  
stary 18-10-2007, 15:24   #1804
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

A ja dalej bede upierac sie przy tym ze jestescie niesprawiedliwi. Okej, nie zrobilam nic dobrego dla obsidii ale pokaz mi, gdzie zrobilam komus jakas krzywde.. PAowalam was lub waszych przyjaciol? a moze sobie pkowalam dla kasy? Owszem, przyznalam ze wiele rzeczy mi i rowniez innym, nie odpowiada ale ocenianie nas wszystkich bo dzialaniu kilku osob nie jest sprawiedliwe...

Tak lubicie przyklady historyczne? Fajnie, wiec dam wam przyklad ;d moze uwazacie ze kazdy Austriak jest nazista, podobnie jak Hitler? lol

Wiem, wyolbrzymilam to, ale macie do mnie jakies dziwne zale tylko za to ze was prosze o odrobine sprawiedliwosci? Moze to jednak nie jest miejsce dla mnie aaa i Kiroy, ja nie uciekam, po prostu uwazam ze polemizowanie z postami Archina mija sie z celem, nie potrzebuje sie bawic w wyciaganie coraz to nowych spraw z przeszlosci, nie zamierzam sie klócic, skoro do tego ma to zmierzac to lepiej zachowac, mhmm, dyplomatyczne milczenie :d

ps. Kiroy, az taka jestem niekulturalna i zle wychowana ze musiales na to zwrocic uwage? mojej mamusi byloby przykro

Peace!

edit.
ja nawet nie jestem w ltk hihihih
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-10-2007 o 15:26.
Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 15:35   #1805
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

price lista byla po to zeby pomoc temu serwerowi , zobacz co sie teraz dzieje dsmy po 20 k chodza.
a egzekwowanie jej zalezalo od Twojej sily , ja mialem wiec to robilem , napierw Pati zaplacil mi dsm a potem sam od kogos innego sciagal payment za nie przestrzeganie i to bylo ok
zielaq jest offline  
stary 18-10-2007, 18:01   #1806
Allirav
Użytkownik Forum

Allirav's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007

Imię: Allirav
Gildia: -
Poziom: 60
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
Domyślny

Mając ludzi którzy niczego dobrego dla obsidi nie zrobili miałem na myśli Senahow, Slayerow , Itp.
Dobrze wiem ze czesc Ltk/ls walczy dla dobra obsidi lecz walka z Cassparim u boku psuje wam reputacje i potem cala gildia jest blamowana na forum.. Nigdy nie widzialem/slyszalem zeby Yunichi ,Kiroy ,Szikaka lub kto inny ktory walczy juz sporo czasu z ng i nie majac kasy na blessy robi pa na polakach pkuje przed ss albo ch*ja ludzi na trade lub na pacc..A kozaczki ktorzy zostali invitnieci do ltk w ostatnim "powstaniu" robia to to w pieknym stylu...

@Maiev

Avit z ekipa tez boszki za friko odemnie chcial jak mnie bili wiec roznicy miedzy cg nie widze ;] No przyklad Xertizo ktory zaatakowal mnie na dragach za nic..a co do Twojego dojscia do wojny to nigdy nie widzialem zebys robil pa czy cos w tym stylu..
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko
14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej
Allirav jest offline  
stary 18-10-2007, 18:20   #1807
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Nie wszyscy sa zli... nie tylko Ci ktorzy walcza od dawna... a ze Rota~ invitowal kogo popadnie to juz inna sprawa... pewnie gdyby nie to, to i ls nie byloby reaktywowane. btw, Pephy ma racje, price lista to wcale nie byl zly pomysl ;]
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 18:33   #1808
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Powiem Wam tak : srele morele...

W Ng też wszyscy nie byli na wskoś źli, a jaki ich był wizerunek ?
To co że w LTK są pożądni ludzie, skoro jest również dużo tych "złych" ? Wlej jedną kroplę atramentu do czystej wody, a zobaczysz co się stanie...
stary 18-10-2007, 18:38   #1809
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Poziom: 145
Domyślny

@Kiroy
Mam rozumieć, że osoby takie jak Xertizo, Senah, Casspari etc. są wykorzystywane na czas wojny? Jeżeli nie, to dlaczego ich nie wyrzucicie?

@Allirav
Prawdopodobnie 50% polskich graczy <lvl 60 usłyszało "hunted, pay, armor" od Xertizo. Prawdopodobnie o niektórych wciąż pamięta i chce ich zabić. Ale zapewniam Cię, że tego nie zrobi. Więc radziłbym Ci się nie przejmować, a następnym razem, gdy Cię zaatakuje, daj znać jakiemuś członkowi No Pain.

Pozdrawiam rozgarniętych rodaków!

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline  
stary 18-10-2007, 19:08   #1810
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

finer dobrze mowi, jak zawsze.

roznica miedzy ng/np a ltk/ls jest taka, ze ci pierwsi mieli wladze od poczatku i juz wiemy kto co robi z wladza, a ltk/ls w wiekszosci takiej wladzy jeszcze nie mialo, wiec nie wiemy co z nia zrobi, gdy juz bedzie po wojnie. ng/np sciagalo bohy z ludzi zeby robic sobie outfity, a ltk/ls jesli juz sciaga z ludzi kase, co, z tego co wiem, robi dosc rzadko, robi to zeby miec za co walczyc.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 18-10-2007, 20:41   #1811
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Imię: Archin
Gildia: Saint
Poziom: 180
Skille: 103
Poziom mag.: 23
Domyślny

@Pephy
Tak, price lista to była dobra sprawa, szkoda że nie wyszło. Po wojnie niezależnie kto wygra trzeba powrócić do tego pomysłu a kto nie będzie przestrzegał, będzie musiał dopłacić życiem. DSM to bardzo dobra zbroja, i to nie jest najlepsze dla gospodarki serwera, że jego cena wynosi już 25k.
stary 18-10-2007, 21:35   #1812
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Kotku : ja jzu w ltk nie mam nic do powiedzenia bo tak wybralem .... ale byl chyba taki moment ze po wygranej battle 15-5 z 2 tyg czasu anservie rzadzilo ltk i raczej nie expilo tylko "zbieralo kase na wojne " ja przeciwko ltk nie jest ani tez przeciwko ng .... idea nasza gdzies przepadla i tylko zmienia sie osoby pokrzywdzone ... i chyba juz w tibii tego sie nei da zmienic ... dlatego se to odpuszczam .... czy mlody nie zabijaj za free ?? czy kto inny to w ogole smiech na sali co napisales ale to nie flam zaden taka tylko uwaga

a ja nie wiem dlaczego sa te osoby ... wiem tylko ze byl massinvite ale w jakosc to nieposzlo ale moze i lepiej bo w ogole nie bylo by kim walczyc w ltk i jeden na 20 trafil sie z massinvite co potrafi walczyc oprocz ofc starej gwardii aka memy mlody ryba gall itd szacun dla nich bo pokazali ze czyni cuda potrafia ale sami nic nie zrobia ...

signed wuja
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 22:18   #1813
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

@ sylwek

po update dsm wypada z frostow, ktorych masz pod dostatkiem i we dwoch 60 palkow mozna expic; dl, ktore masz na poi, nawet sporo w ank, jakies na d lair, na ktorych tez jakiegos duzego lev nie potrzeba. dsm kosztowac sobie mogl 60-90k jak nie bylo jeszcze poi i zloocic go mogles w ktoryms z d lairow. teraz to kolejny syf, tak jak kiedys bohy, teraz leca do djinna, bo dodali hydry i ulatwili expienie na necro.

@ wojna

michaś, piszesz ze bez kiwiego nie wyjdziemy na ob. za to wy nie wyjdziecie jak jest kiwi czy starnel, wiec to dziala w dwie strony

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-10-2007 o 22:24.
Ptak~ jest offline  
stary 18-10-2007, 22:18   #1814
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

LOL

When Wuja Kiroy come into town ... all girls go crazyyyyy aiiiiight
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 22:28   #1815
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

;o rly?

Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 23:17   #1816
Gal'axy
Użytkownik Forum

Gal'axy's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw

Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
Domyślny

Ale spam nie napisałem nic dawno więc piszę

~Squat till you puke~

...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up"
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...

CAN YOU HANDLE IT?
Gal'axy jest offline  
stary 19-10-2007, 00:31   #1817
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Domyślny

ledna z bardziej lamerskich prob hacku jakie widzialem XD
zielaq jest offline  
stary 19-10-2007, 01:09   #1818
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
finer dobrze mowi, jak zawsze.

roznica miedzy ng/np a ltk/ls jest taka, ze ci pierwsi mieli wladze od poczatku i juz wiemy kto co robi z wladza, a ltk/ls w wiekszosci takiej wladzy jeszcze nie mialo, wiec nie wiemy co z nia zrobi, gdy juz bedzie po wojnie. ng/np sciagalo bohy z ludzi zeby robic sobie outfity, a ltk/ls jesli juz sciaga z ludzi kase, co, z tego co wiem, robi dosc rzadko, robi to zeby miec za co walczyc.

Z tego co slyszalem od mlodego kiroya to Xertizo dostaje pieniadze na walke, ale niestety wychodzi na opena z 50 manasami i 5 sd, poniewaz zuzyl wszystkie pieniadze na pking. Wiec o czym tu mowimy? =)
Asmit jest offline  
stary 19-10-2007, 08:44   #1819
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Domyślny

Name: Nifox Zefrius
Oct 19 2007, 07:19:55 CEST Killed at Level 169 by Imhreey
and by Nivre

Name: Jose Okina
Oct 19 2007, 06:56:41 CEST Killed at Level 117 by Raider of Hells
and by Dorpaz

Name: Fenix-Blade
Oct 19 2007, 07:12:32 CEST Killed at Level 118 by Dorpaz
and by Nivre

SS Nifox
http://img524.imageshack.us/my.php?i...hot0242jq9.jpg

SS Fenix
http://img167.imageshack.us/my.php?i...hot0238wo6.jpg
zielaq jest offline  
stary 19-10-2007, 13:51   #1820
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Tamtych 3 na sniadanie, Aranol na obiad ;D
Asmit jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania