![]() |
#1801 |
Użytkownik Forum
|
![]() W 100% zgadzam sie z Kiroyem w sprawie ltk..
Gdybym mial odpowiedni lvl i umiejetnosci ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Double post ; /
Ostatnio edytowany przez Zywi - 18-10-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#1803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Chciałbym sprostować ja nie dołączyłem do war żeby kozaczyć czy PAować tylko dlatego żeby zemścić się gościach z CG którzy mnie zabili no reason z myślą że oddam boh ; p
Archin mając na myśli polaczków którzy go wyzywają miał zapewne na myśli mnie bo ostatnio mnie poniosło na vencie ale już jest spoko chyba. ;p Wuja chyba za bardzo działają na Ciebie wybory debaty itd ; p Yaguardo do Ciebie też nic nie mam tylko podirytowała mnie twoja reakcja na dead Quida. Pozatym mówicie że wolicie PA No Pain. A jak było jak Pephy z ekipą was ganiali za price list albo jak CG robiło pa każdego dnia na przynajmniej 5 osób w przedziałach lvl 65-85 tylko dla boh albo żeby zabić 4fun. Temat Pacc i Casspariego to n/c. /Mai~ |
![]() |
![]() |
#1804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() A ja dalej bede upierac sie przy tym ze jestescie niesprawiedliwi. Okej, nie zrobilam nic dobrego dla obsidii ale pokaz mi, gdzie zrobilam komus jakas krzywde.. PAowalam was lub waszych przyjaciol? a moze sobie pkowalam dla kasy? Owszem, przyznalam ze wiele rzeczy mi i rowniez innym, nie odpowiada ale ocenianie nas wszystkich bo dzialaniu kilku osob nie jest sprawiedliwe...
Tak lubicie przyklady historyczne? Fajnie, wiec dam wam przyklad ;d moze uwazacie ze kazdy Austriak jest nazista, podobnie jak Hitler? lol Wiem, wyolbrzymilam to, ale macie do mnie jakies dziwne zale tylko za to ze was prosze o odrobine sprawiedliwosci? Moze to jednak nie jest miejsce dla mnie ![]() ps. Kiroy, az taka jestem niekulturalna i zle wychowana ze musiales na to zwrocic uwage? ![]() ![]() Peace! edit. ja nawet nie jestem w ltk ![]() ![]() ![]() ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-10-2007 o 15:26. |
![]() |
![]() |
#1805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() price lista byla po to zeby pomoc temu serwerowi , zobacz co sie teraz dzieje dsmy po 20 k chodza.
a egzekwowanie jej zalezalo od Twojej sily , ja mialem wiec to robilem , napierw Pati zaplacil mi dsm a potem sam od kogos innego sciagal payment za nie przestrzeganie i to bylo ok |
![]() |
![]() |
#1806 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mając ludzi którzy niczego dobrego dla obsidi nie zrobili miałem na myśli Senahow, Slayerow , Itp.
Dobrze wiem ze czesc Ltk/ls walczy dla dobra obsidi lecz walka z Cassparim u boku psuje wam reputacje i potem cala gildia jest blamowana na forum.. Nigdy nie widzialem/slyszalem zeby Yunichi ,Kiroy ,Szikaka lub kto inny ktory walczy juz sporo czasu z ng i nie majac kasy na blessy robi pa na polakach pkuje przed ss albo ch*ja ludzi na trade lub na pacc..A kozaczki ktorzy zostali invitnieci do ltk w ostatnim "powstaniu" robia to to w pieknym stylu... @Maiev Avit z ekipa tez boszki za friko odemnie chcial jak mnie bili wiec roznicy miedzy cg nie widze ;] No przyklad Xertizo ktory zaatakowal mnie na dragach za nic..a co do Twojego dojscia do wojny to nigdy nie widzialem zebys robil pa czy cos w tym stylu..
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#1807 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wszyscy sa zli... nie tylko Ci ktorzy walcza od dawna... a ze Rota~ invitowal kogo popadnie to juz inna sprawa... pewnie gdyby nie to, to i ls nie byloby reaktywowane. btw, Pephy ma racje, price lista to wcale nie byl zly pomysl ;]
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Powiem Wam tak : srele morele...
W Ng też wszyscy nie byli na wskoś źli, a jaki ich był wizerunek ? To co że w LTK są pożądni ludzie, skoro jest również dużo tych "złych" ? Wlej jedną kroplę atramentu do czystej wody, a zobaczysz co się stanie...
![]() |
#1809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() @Kiroy
Mam rozumieć, że osoby takie jak Xertizo, Senah, Casspari etc. są wykorzystywane na czas wojny? Jeżeli nie, to dlaczego ich nie wyrzucicie? @Allirav Prawdopodobnie 50% polskich graczy <lvl 60 usłyszało "hunted, pay, armor" od Xertizo. Prawdopodobnie o niektórych wciąż pamięta i chce ich zabić. Ale zapewniam Cię, że tego nie zrobi. Więc radziłbym Ci się nie przejmować, a następnym razem, gdy Cię zaatakuje, daj znać jakiemuś członkowi No Pain. Pozdrawiam rozgarniętych rodaków! |
![]() |
![]() |
#1810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() finer dobrze mowi, jak zawsze.
roznica miedzy ng/np a ltk/ls jest taka, ze ci pierwsi mieli wladze od poczatku i juz wiemy kto co robi z wladza, a ltk/ls w wiekszosci takiej wladzy jeszcze nie mialo, wiec nie wiemy co z nia zrobi, gdy juz bedzie po wojnie. ng/np sciagalo bohy z ludzi zeby robic sobie outfity, a ltk/ls jesli juz sciaga z ludzi kase, co, z tego co wiem, robi dosc rzadko, robi to zeby miec za co walczyc.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1811 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pephy
Tak, price lista to była dobra sprawa, szkoda że nie wyszło. Po wojnie niezależnie kto wygra trzeba powrócić do tego pomysłu a kto nie będzie przestrzegał, będzie musiał dopłacić życiem. DSM to bardzo dobra zbroja, i to nie jest najlepsze dla gospodarki serwera, że jego cena wynosi już 25k. |
![]() |
![]() |
#1812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Kotku : ja jzu w ltk nie mam nic do powiedzenia bo tak wybralem .... ale byl chyba taki moment ze po wygranej battle 15-5 z 2 tyg czasu anservie rzadzilo ltk i raczej nie expilo tylko "zbieralo kase na wojne " ja przeciwko ltk nie jest ani tez przeciwko ng .... idea nasza gdzies przepadla i tylko zmienia sie osoby pokrzywdzone ... i chyba juz w tibii tego sie nei da zmienic ... dlatego se to odpuszczam .... czy mlody nie zabijaj za free ?? czy kto inny to w ogole smiech na sali co napisales
![]() ![]() a ja nie wiem dlaczego sa te osoby ... wiem tylko ze byl massinvite ale w jakosc to nieposzlo ale moze i lepiej bo w ogole nie bylo by kim walczyc w ltk i jeden na 20 trafil sie z massinvite co potrafi walczyc oprocz ofc starej gwardii aka memy mlody ryba gall itd szacun dla nich bo pokazali ze czyni cuda potrafia ale sami nic nie zrobia ... signed wuja |
![]() |
![]() |
#1813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @ sylwek
po update dsm wypada z frostow, ktorych masz pod dostatkiem i we dwoch 60 palkow mozna expic; dl, ktore masz na poi, nawet sporo w ank, jakies na d lair, na ktorych tez jakiegos duzego lev nie potrzeba. dsm kosztowac sobie mogl 60-90k jak nie bylo jeszcze poi i zloocic go mogles w ktoryms z d lairow. teraz to kolejny syf, tak jak kiedys bohy, teraz leca do djinna, bo dodali hydry i ulatwili expienie na necro. @ wojna michaś, piszesz ze bez kiwiego nie wyjdziemy na ob. za to wy nie wyjdziecie jak jest kiwi czy starnel, wiec to dziala w dwie strony ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-10-2007 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#1814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() When Wuja Kiroy come into town ... all girls go crazyyyyy aiiiiight
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;o rly?
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
|
![]() Ale spam nie napisałem nic dawno więc piszę
![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |
![]() |
#1817 |
Użytkownik Forum
|
![]() ledna z bardziej lamerskich prob hacku jakie widzialem XD
|
![]() |
![]() |
#1818 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z tego co slyszalem od mlodego kiroya to Xertizo dostaje pieniadze na walke, ale niestety wychodzi na opena z 50 manasami i 5 sd, poniewaz zuzyl wszystkie pieniadze na pking. Wiec o czym tu mowimy? =) |
|
![]() |
![]() |
#1819 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Nifox Zefrius
Oct 19 2007, 07:19:55 CEST Killed at Level 169 by Imhreey and by Nivre Name: Jose Okina Oct 19 2007, 06:56:41 CEST Killed at Level 117 by Raider of Hells and by Dorpaz Name: Fenix-Blade Oct 19 2007, 07:12:32 CEST Killed at Level 118 by Dorpaz and by Nivre SS Nifox http://img524.imageshack.us/my.php?i...hot0242jq9.jpg SS Fenix http://img167.imageshack.us/my.php?i...hot0238wo6.jpg |
![]() |