![]() |
#1801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wolny strzelec <3
Świat: Titania
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() @Emok
Spytaj toma o ancienta.... @Mysz Nie miałem na myśli wyjebanie cię z cf bo to by mnie w ogóle nie usatysfakcjonowało ![]() PS: Kiedy napisałem powodzenia w dalszej grze miałem na myśli jak się będziesz marnował przy tej durnej grze uzyskując niby satysfakcje ze świeżo nabitego poziomu ewentualnie zabicia kogoś. Ostatnio edytowany przez Skrzatorr - 05-01-2008 o 23:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1802 |
Użytkownik Forum
|
![]() 23:24 Fakro [113]: hoho znowu uciekacie
23:24 Fakro [113]: co za strata xD A potem 23:53 Ancient Bolter [139]: AND GUYS 23:53 Ancient Bolter [139]: I WENT ALONE TO MY guild and wanted to fight 23:53 Ancient Bolter [139]: and i didn't atk anyone 23:53 Leorl Shar [103]: whoot? 23:54 Ancient Bolter [139]: we w8 for your guild 23:54 Ancient Bolter [139]: and all standing in pz 23:54 Ancient Bolter [139]: when i came all rushed to dp 23:54 Ancient Bolter [139]: xD 23:54 Ancient Bolter [139]: ffs i want fight a little bit 23:54 Leorl Shar [103]: i was talking in movile 23:54 Ancient Bolter [139]: :< 23:54 Leorl Shar [103]: and i listen on the headset 23:54 Leorl Shar [103]: rush rush ROFL 23:54 Leorl Shar [103]: XD 23:54 Ancient Bolter [139]: to Dpot? 23:54 Ancient Bolter [139]: xD 23:54 Leorl Shar [103]: ye I tyle co sie Fakro nakozaczył jak zwykle zreszta ashuahsua szkoda ze mnie nie było a chciałem potem powalczyć eh :< Takie z was kozaki do czasu poszedł rush na was i all spierdolili jak chikeny asuhaus omg to jest najlepsze co moze być logujesz sie mówią ci open był masz spam od Fakra ze moja gildia ucieka a w tym czasie mówią na ventr "gahther east Gate Carlin" ja mówie" i will come from Hills" i nagle słysze "rush them Rush " i nagle dobiegam i co widze całe vitality i Kozak Fakro w depo i temple jak cioty . To tyle z mojej opowiesci kozaczenia na 5 min XD Pozdro
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() A ja happy z fraga ;')
![]() |
#1805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja sobie szedłem spokojnie, a oni mnie zabili :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, piszcie coś Vitapipy, bo z formy wypadnę ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Użytkownik Forum
|
![]() Emok gdy taki Vilum bądż Fakro się ośmieszy po raz Enty bardziej niż ja piszac tu czasem głupoty to nie odzywaja się jacy to oni są Zajebisci, a jak tam Callastus widze zblokowałeś znowu Cf z ovenem ahusaushasuas.
![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() A co do Callastusa, to Ty nie wspominałeś że masz jakiegoś innego chara? Mogłeś iść nim na opena, bo tym knightem za dużo i tak nie możesz zrobić. To tylko moje zdanie
![]()
![]() |
#1811 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale wy nie wiecie ze to jest 'the one who blocked seq'? i teraz chcial wszystkich zbloczyc, ale nie dał rady :'(
![]() |
#1813 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, zaloguj się xD
Ostatnio edytowany przez Emok - 08-01-2008 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Co ty piepszysz, chłopie Calla pewnie jeszcze sie po sylwestrze nie ogarnął =)a gdy juz coś to napisze to wypierdoli posta na pół strony xd
![]() |
![]() |
#1815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Odrazu na pół strony.... na dwie strony pierdolnie
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
|
![]() Bolter powiem Ci że zblokował ich przez cale 4 sekundy.I może mi powiesz że jesteś z tego dumny?
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie Panowie kurwa mać. Ogarnijcie kutasy w ruch i zróbcie jakąś akcje albo opena bo ten server smierdzi nudą nic sie nie dzieje. Do tego nie moge grac bo nieogarnieta zapierdolista neostrada nie moze naprawic pierdolonych swiatłowodów. I mam pingi do godziny 22;o. Na Pandori wiecej sie działo przez 4 dni niz tutaj pzez pół roku.=) DAJTIE MNIE PAZAUSTA VODKI kurwa.;d
![]() |
#1818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() n/c <10 znakow>
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
|
![]() Pytanie do Vitality
Kto u was na akcjach dowodzi?No bo Xoo to chyba nie bardzo.
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Użytkownik Forum
|
![]() |