![]() |
#1801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Kasztaniaczek
oj oj ![]() to mi się przypomniał jeden osobnik, który z radością oświadczył iż jego zamiarem jest mieć skille na wszystkie zdolności i że każdą tak próbuje i robi ![]() (a może to właśnie ty byłeś? :>) ale fakt, że był jakiś taki osobnik, co to wyganiałam na orki by polazł se expić miast skillować i nie przeszkadzał mi tu ![]() nawet jak ogólne pojęcie będzie, że ktoś mnie spotkał ;P to chyba gorzej z odnalezieniem mojego nicka :> d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
|
![]() |
#1802 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() @Taube
No to chyba bylem ja ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() W ramach masowej akcji zabijania br zabilem 39 knighta ;p
Loot: 22:48 You see a skull staff (Atk:36 Def:12). It weighs 17.00 oz. The staff longs for death. 22:48 You see a medusa shield (Def:33). It weighs 58.00 oz. 22:48 You see a war hammer (Atk:45 Def:10). It weighs 85.00 oz. Cya ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Zbanowany
|
![]() Tylko jakim charem?
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam
![]() |
#1806 |
Zbanowany
|
![]() Ee.....
![]() Ja se tak patrze na gildie na silv a tutaj Gildia : Del'Toro Revolutions Del'toro na silverze???!!! e..... ![]() lol.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Zbanowany
|
![]() Ups... srry double ;p
|
![]() |
![]() |
#1808 |
Zbanowany
|
![]() Mieszkam kolo Bartka (Jemu sellnolem Cannidasa), poprosilem i porzyczyl na jednego fraga
![]() Dzisiaj moze bedzie wiecej, a nick to Lord Of Destruction, jakos tak... @Edit Kolejna osoba owned. 42 MS, loot to bp cash bp mf, wand of cosmic energy... A wczoraj rano jeszcze 43 Knight owned i 28 Ms ale to jzu razem ze shortysem ;] Ostatnio edytowany przez Łodzianin - 21-07-2006 o 13:05. |
![]() |
![]() |
#1809 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha, nie wiem jakim cudem ale zapomnialam o LEo LEnidasie, Dawergo Sewerym i Michaelowi Rzotkiewce xD SORRY
#1810 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1811 |
Zbanowany
|
![]() @ Leo , mam nadzije ze usunoles all ludzi z vip ? =]
|
![]() |
![]() |
#1812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tak sobie patrze i zastanawiam się. Zastanawiam się nad sensem grania w Tibię. Co ja z tego mam? Wciąga jak cholera, oderwać się nie można, ale zabawa jest przednia. Wróć, jest przednia przez 40% czasu. Reszte poświęcamy zresztą na niemiłem konwersacje, użeranie się z noobami + thiefami, i tłumczeniu różnych rzeczy innych. No i wypracowywaniuzaufania wśród innych graczy. Oki, na wady można przymknąć oko, ale z reguły jak już zaakceptujesz je, nadchodzi ded/hack/czy zostajesz okradziony z eq. I to sprawia taką frajdę? Całą satysfakcję psują w/w wydarzenia, najczęsciej nie z twojego powodu. A to freez, a to lag, a to coś innego... Dlatego postanowiłem definitywnie skończyć z tą grą. Przynaję, że przez ten czas spotkało mnie wiele zawodu, ale też wiele miłych rzeczy. I choć nie zawsze się udawało, zawsze... Nie, nie lubie długich pożegnań, więc będzie szybko. See ya.
@Katty To moją siostre wwalałaś z Thais ![]() ![]()
#1813 |
Zbanowany
|
![]() Ja gram w tibie tak jak w inne gry ktore mam =]
Wiec narazie nie skoncze bo ja mam kolegow i dla mnie tibia to przyjemna gra bez zanczenia czy padne czy nie =] Rycek w tibi padasz i idzesz odrabiac a w innej grze cie zabija i co? Wczytasz gre bendziesz probowal to robic 100 razy i ci sie gra znudzi =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 22-07-2006 o 10:47. |
![]() |
![]() |
#1814 |
Użytkownik Forum
|
![]() O sorry ;P Aha... Zapomnialam o ZAfie Blonie i Rycerskim Michale, sorry again xD Za siostre tez przepraszam ;P
#1815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() 15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Michael Rzotkiewka. He was killed by Rutheless-Healer. afkowalem i padlem nc... nie chce mi sie grac papa cya silvera...
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#1816 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
.... oczywiscie ze tak .... ![]() @Kasztaniaczek Masz racje, ja gram jeszcze w ogame i galaxywars, tam tez juz mnie kilka razy "rozbijali" ale wciaz podnosze swoje planety z ruin ![]() ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 22-07-2006 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
#1817 |
Zbanowany
|
![]() @ Leo ja gralem z ogame ale chlopak mojej siory mnie rozjebal, w galaxy tez ale dojebal sie jakis C*** z senithami i dupa teraz gram w b i t e f i g h t (jak pisze normalnie to cenzura sie robi lól) i ogame ale na 43 uni ;p
Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 22-07-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zbanowany
|
![]() @Leo Lenidas
Mozliwe ze to dziwne... Ale z Kasia znalezlismy cos co nas zainteresowalo w stosunku do ciebie i chcemy o tym porozmawiac. Odezwij sie w tibi... |
![]() |
![]() |
#1820 |
Zbanowany
|
![]() Chyba nie
![]() |