|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#18182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() jp jp na 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Youen wg mnie to jesteś na jedno dmuchnięcie
![]() Pozdro fightery o/ Maks ![]()
![]() |
#18184 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18185 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() szczerze? fajnie ze ktos w koncu dostal w pizde za ta gre ;d jak jest kozakiem to moglbyc do konca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() To ja też wpadnę ,a co tam. Mam chrapkę na twojego hata <haha>.
Oj zwała ,może zawołamy każdy swój team i zrobimy o 2 w nocy open battle na łące?? ; P Ja będę komanderem u nas a Karol z passami u żydów!! Payment na wojnę wynosi 2kk zł ,co wy na to? + passy Karola i feru hat ,kyky?
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#18187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
przywaliliście sie Opiego, było minęło, tyle jeżeli uważacie, że dobrze, że ktoś dostał za gre, to gratuluje wam, dzieci neo a jak macie pisac o na*******aniu na rl to zamiast pisać wyjdźcie na podwórko, dostańcie wpierdol bo nic innego nie umiecie wróćcie i napiszcie na forum jak to komuś najebaliście edit\/ bede robil co mi sie podoba, to jest forum brw Łukasz nigdy mnie nie objechał, jeżeli to co napisał ostatnio uważasz za to, to uważaj sobie tak, gdyby chciał to zrobić nie robiłby tego tutaj tylko poprzez vt Ostatnio edytowany przez Cz4rny - 19-05-2010 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() You are now ignoring player Gredert.
Skończ robić się mądrzejszym z każdym postem. Nie grzeszysz rozumem ,nie kontaktujesz się z nikim zanim dodasz posta i wychodzisz na durnia, tak jak pare postów wstecz ,kiedy Łukasz cie objechał;x Bi kłajet i chuj. Mówiłem ,że będzie wojna ,przyjdzie czas ,kiedy będziesz mógł się wypłakać do woli. Serio. Teraz klknij na ten czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu. Dziękuję.
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#18189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ślask _/ 4ever ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18190 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dobrze sobie wszyscy zdaja sprawe, forum jest miejscem ogolnej propagandy i prezentowania swoich pogladow (czesto wypaczonych i wyjetych spoza zasad spolecznych ). Ogolnie to jak ktos chce przeprowadzic jakas inteligentna dyskusje to jestem chetny. Mowiac inteligentna rozmowa mam na mysli taka w ktorej kazda kwestia jest logicznie argumentowana. Hyde Park to jedno, rzucanie miesem i farszem falszu to drugie
![]()
![]() |
#18191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() tak azor udawaj hacka i bana, jakos ta wojna wam minie, moze kiedys zapomnimy i bedziesz mogl znow bocic 30 mckami :<
huahauhauhauh
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 20-05-2010 o 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18192 |
Użytkownik Forum
|
![]() azor ma bana ;D
Infamia wiec jak opiszesz nam cala sytuacje jaka zaszla z opi fexem ? Jak to sie zaczelo, co bylo przyczyna zdarzenia, kto bral w nim udzial, jakie byly tego skutki? ![]()
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 20-05-2010 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() ciezko zeby miak bana i logowal na konto (potenrzny zorcerer) ;<
lol Użytkowników czytających ten temat: 54 (zarejestrowanych: 1, gości: 53)
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 20-05-2010 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
|
![]() no jeśli faktycznie wyzywał komuś starych kozaczył itd. to co w tym dziwnego, że dostał. trzeba ponosić konsekwencje za to, co sie mówi i robi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
V Podreśl ; ) SKURWYSYNU FELIX "Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine." Dokladnie wiec patologiczny smieciu z glanami(nie,nie obrazam glanow tylko taka jego cecha charakterystyczna) Łukasz pysk zamknij i do koryta.. Ostatnio edytowany przez Jety - 20-05-2010 o 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
|
![]() Infamia~
Wiesz jak to bylo? typek powiedzial mu o paymencie ze tadek ma nie placic a on powiedzial ze bedzie placic to typ na to to dawaj passy... A opi~ do niego takie cos twojemu staremu moge dac passy i typ zaczol go okladac ;D i wtedy wyciagnol od niego passy i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Owszem nie mielismy okazji go poznac. Pewnie dostal za kozactwo na Furorze i tyle. ludzie juz maja dosyc waszego jebanego kozactwa. Jak zobaczylem morde smerfa w rl to zaczelem sie smiac ze taka lama mi dala hunta i kozaczy w tej grze.
Wkoncu ktos sie w*****l i dal po brodzie. sam z checia bym to zrobil. Na Furorze wszyscy cwani i trafilo ze ktos przyjechal na meeting i ukaral pozera. W dodatku to sie nie chcecie teraz przyznac do bledu. I zawsze tak bylo jak dostawaliscie po pizdzie to albo cicho albo bla bla bla zawsze wymyslaliscie preteksty zeby nie wyjsc na idiotow. no ale wam nie wychodzilo nigdy ![]() Ale oczywiscie teraz cale Vis bedzie sie tlumaczyc ze Opi wcale nie zaczal ze thersox najgorszy i inni! to oni sa zli!!!! w morde dac i koniec spiewki. kara i koniec. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 20-05-2010 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaak, 50 kolejna wersja historii nt. tego zdazenia. Mowilem, sami musicie podjac decyzje co uwazacie za sluszne.
Chcialbym wiedziec do jakiego bledu mialbym sie przyznawac.