|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#18322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Karol grasz jeszcze w modern warfare na psie?
![]() |
![]() |
![]() |
#18323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() ano gram, wlasnie zaraz zasiadam, czekam na wujka i bedziemy karać noobow!!!!!!!!
psn id: karol1337 jesli chcesz popykac : P
![]() |
#18325 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Cytuj:
sami nie umieja sobie poradzic w takich sytuacjach bo za malo ich mieli w zyciu to na smerfy ida. tyle. Chowacie sie jak wiekszosc anonimowych napinaczy. Pokozacza, pokozacza, dostana w szczeke i na policje bo boli. Wytlumacz mi kim oni sa. Kozaki a w rzeczywistosci uciekaja. Kazdy niech bedzie soba i czuje sie na tyle silny na ile jest naprawde i nie chodzi tu o Tibie. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-05-2010 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() HAHAHA SYNEK TY SIE OBUDZ. NAOGLADALALES SIE POLSKICH FILMOW O GANGSTERACH : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Świat: Thoria
|
![]() Witam wszystkich
![]() Tak dawno tutaj nie zagladalem ale z nudow jednak postanowilem to zmienic ![]() Zapraszam do gry w wow'a lub w runes of magic (mozna powiedziec ze darmowa wersja wczesniej wymienionej gierki). Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#18328 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Cytuj:
![]() Zalozmy ze wy**al bys na palach z 4 osoby ktore by mialy kontakty itd. Wiedzieliby ze to Ty. Poszedlbys po bulki do sklepu i bys zostal oklepany. Proste. Ani telefonu bys nie zdarzyl wyciagnac zeby zadzwonic na ukochana policje ![]() @Gesar grasz na dunemaulu w wowi'e? Bo powracam do mojego orka warriorka hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Karol kupuj Battlefield Bad Company 2 ! gra nie ziemska xD modern warfare wysiada przy niej.
![]() |
![]() |
![]() |
#18330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2008
Lokacja: Z Gdyni !
Imię: Millaa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 114
Skille: 103/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Boże
Zabrałeś mi mojego ulubionego piosenkarza Michaela Jacksona . Boże Zabrałeś mi mojego ulubionego polityka Lecha Kaczyńskiego Boże Zabrałeś mi mojego ulubionego Psa : / Czy mówiłem ci już że moim ulubionym graczem w tibii jest Furor Seba ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18331 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sorry ale thx
![]() |
![]() |
#18332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Świat: Thoria
|
![]() Gram na Burning Blade
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chlopie bys sie wkoncu ogarnal ;d
![]() |
![]() |
#18334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Mam dziwne wrażenie ,że większość w was jest za PiS'em. Odnośnie pobicia ,czyli jednego z postów 50 stron wcześniej ,a obecnie postu RBK. Zgadzam się z nim w 100% ,mimo iż nie jestem kablem ,za takie coś grozi jakaś tam sobie kara pozbawienia wolności ,za czynny udział w napadzie z bronią w ręku pod wpływem alkoholu. Sam nie kapuję ,na chuj mi to ,ale tak być powinno. Jednak Opi pewnie stwierdził ,że nie są tego warci i dał spokój.
Odnośnie gier zagraj w FM 10 xd (dla niewtajemniczonych Football Manager) ,dobre na zabicie czasu. Wracając do naszej kochanej furory -dziś zaliczyłem 5 zgonów ,hunt na 33 msie ,to jest świetny pomysł i ganianie go po całej darashii jest po prostu wyborną sprawą. Zwłaszcza jeśli ktoś marnuje na tobie 3 fragi i wbija rsa ,jak Rafal na GAto Kalfie ![]() Jest śmiesznie. Dziś rano ,albo wczoraj (nie pamiętam) wbiłem się na Yala necro/hero ,gdzie nie było żadnego listu. Nagle loguje grasz o nicku Hunis ,po charach na tibia.com domniemam ,że to Zwidek i wyskakuje z mega hasłem ,że mam wy*******ać ,bo on tu expi i ma wyjebane ,czy list jest ,czy też nie. Podpiera swoje zeznanie prośbą o gadkę z Opim (na tibii) ,który ma bana ;d Jakieś 1,5h potem się w*****łem i go pogoniłem wastując all mfy(nie tylko sobie) ,co skończyło się zgonem na Dark Magicianie ;D Oprócz tego padł dziś Mad Pirat ,który po hacku wbił bs'a i dał się zabić Szyychowi i jakimś osłom. To taka mała informacja dla ludzi ,którzy nie wiedzą co się dzieje ;d
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#18335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18336 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ci kiedyś ukradną samochód, to weźmiesz chłopaków z osiedla i pójdziesz go szukać na własną rękę? Nie. Odwiedzisz najbliższy komisariat policji. Swoją drogą - taki z ciebie kozak, walczysz na ręce i na miecze (takie wrażenie odniosłem po przeczytaniu twoich kilku ostatnich postów), a ciekawe co byś zrobił gdyby ci ktoś wycelował lufą w głowę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18337 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to co by zrobil wszedl by do pz..
![]() |
#18338 |
Guest
|
![]() Na wstępie.
Nie interesuje mnie czy ktoś będzie mi zarzucał, że jestem osobą nieznaną, nie ma znaczenia kim jestem (może poza drobnym szczegółem, że od 14 lat jestem uznany prawnie za osobę pełnoletnią) bo wyrażam tylko opinię na temat, który nie jest bezpośrednio związany z tibią ani z jej politycznymi utarczkami. Nie mam zamiaru obrażać jednej czy drugiej strony waszego śmiesznego konfliktu więc wszyscy solidarnie możecie się ze mną nie zgadzać ![]() Widać od razu kto na tym forum cokolwiek z życia dorosłych ludzi wie. Czy was dzieci obsrało? Czy wam się wydaje, że Polska to jakiś Czarny Ląd? To, że w podstawówce czy gimnazjum, (czasem zdarzają się też takie niedorozwoje w średniej szkole, ale to już raczej wyjątki) załatwia się sprawy między chłopcami na pięści, JEDNAK TO NIE OZNACZA ŻE JESTEŚMY CZARNUCHAMI W DŻUNGLI, NIE OZNACZA, ŻE MAMY BIEGAĆ ZA LUDŹMI (Z KTÓRYMI SIĘ NIE ZGADZAMY CZY KTÓRYCH NIE LUBIMY) Z NOŻAMI CZY JAKIMIŚ KIJAMI! Od tego jest ta ku~~a policja i za to tym su~~m płace pensje z własnych podatków. I bredzenie jak to ktoś może mieć problemy jest debilizmem bo przecież sprawa nie dotyczy mafii z Pruszkowa czy tam jakiejś innej przestępczej grupy zorganizowanej. Dotyczy głupich nastolatków, którzy obesrali się już na wstępie swojego pobytu na komisariacie i sypią kolegów tak jak można się było tego spodziewać. |
![]() |
![]() |
#18339 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18340 | |