|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() @Smerfu
Grasz jeszcze tym 30 Ed-em z za*******m Mlvl-em ?? |
![]() |
|
![]() |
#1822 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Obywatele!
Uprzejmie donoszę, iż w ostatnich dniach nasiliła się fakla PK-owania przez pewną grupę graczy, którzy jak widać żyją z napadania na niewinnych, pojedyńczych graczy. Choć mają niezbyt dobre levele, to działają w dużych grupach. Należy uważać, gdyż gang jest dobrze zorganizowany, ale jego członkowie nie są zrzeszeni w żadnej gildii, co dodatkowo utrudnia ich wykrycie i unieszkodliwienie, co jest celem już niejednej ofiary tychże PK-owców. Grasują oni na północ od Thais, szczególnie przy Mount Sternum, w okolicznych lasach i zaroślach, na drodze do Kazoo, oraz w jaskiniach z cyklopami. Oto krótka charakterystyka tejże niebezpiecznej grupy: 1.Zawsze trzymają się razem, nawet gdy expią! 2.Stwarzają pozory samotnego treningu, ale gdy jeden z członków zostanie zaatakowany, natychmiast zjawia się reszta grupy. 3. Napadają zwykle na silniejszych od siebie. 4. Wszyscy zwykle ubierają się w takich samych kolorach. 5.Napadają nawet w dziesić osób! 6.Zawsze mają dużo run, zarówno uzdrawiających, jak i atakujących! 7.Taktyka grupy: Taktyka I- W ciasnych pomieszczeniach, jaskiniach, członkowie są rozproszeni i expią sobie spokojnie, jadnak gdy upatrzą ofiarę, lub zostaną (słusznie zresztą) zaatakowani, zwołują się i blokują przeciwnika, nie dając mu możliwości ucieczki. Uzdrawiają się runami, więc trzeba być dobrze przygotowanym do walki z nimi. Taktyka II-na powierzchni. Poruszają się w grupie, gdy tylko zobaczą ofiarę, atakują, zaczynają gonić i blokować, najczęściej zapędzają do lasu, gdzie ciężko poruszać się między drzewami i krzakami. Uwaga! Nawet, gdy w napadziw bierze udział 10 osób, to atakują tylko 2, do 4 osób, więc używając dobrych czarów masowych można samemu stać się pk. Z grupy tylko jeden człokek ma red skulla, a reszta najwidoczniej atakuje na zmianę. Często przeprowadzają jeden napad po drugim i łatwo ich rozpoznać, gdyż mają jeszcze wtedy skulle. Z ciał ofiar zabierają tylko cenne rzeczy, takie jak armor, czy broń. Po udanych napadach, rozpraszają się i trudno ich znaleźć. Oto członkowie grupy, których do tej pory udało się wykryć (niektórzy mają hunted już do niejednej osoby): 1.obywatel: Saya Grin -14 lvl, druid 2.ob. Ceprix -25 lvl knight 3.ob. Senosh Dath -13 lvl druid 4.ob. Def ender - tutaj nie zapisalem dobrze nicku, ale na pewno jego nazwa jest podobna. Po więcej informacji wejdźcie na tibia.com. Jeczcze jedna UWAGA: Nie łudźcie się tym, że to są słabe levele, bo trzeba przyznać,że znają się na swym fachu i w grupie są groźni nawet dla 30 lvla! Dając im nauczkę, pomożecie wielu obywatelom Furory. Trzeba raz na zawsze skończyć z tym gangiem! Obywatelu! Bądź czujny na wroga Furory! Ostatnio edytowany przez Hipracjusz - 31-12-2006 o 13:13. |
![]() |
![]() |
#1823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
Powazny problem moze Taifun da rade z nimi Katrila wbiła 163lv a Ima~ 200 ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Kurde ale sie dzis poskładałem
![]() W sumie i tak huncik uwazam za udany bo DSM , RH , 4 woi , i 2 dragonki to nie tak zle na 20 plecakow manaskow. Pozdro, to jeszcze nie koniec. Ps. Wszystkim szczesliwego nowego, i zeby kaca nie miał ten co ogarnia cokolwiek na Ril. ![]()
![]() |
#1825 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moglibyscie zrobic massloga na Czipsu czesto online
![]() KAŻDEMU ŻYCZE UDANEGO SYLWESTRA WYLUZUJCIE SIE A NIE TYLKO SIEDZIECIE PRZED TYM PC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() WIESZ CO SIE LICZY? SZACUNEK LUDZI ULICY
wiem ze temat ego tekstu juz dawno zakonczony, ale musze sam sie wypowiedziec. nie mam za grosz szacunku do takich osob co sluchaja hip-hopu i teksty ich autorytetow uznaja za swoje motta (zwidek-.-). no coz wiem ze kazdy ma inne zdanie ale bardzo mnie to gryzlo;d. co do wojny to dziwna ona troche ima~ wbil 200, katrila tez odrobil stracone. moze po war?? a wlasnie jeszcze jedno pytanko, czy jesli war sie skonczy i wygraja dusk~ to vision musza odejsc czy beda mogli siesplacic?? PASTERZ THE AXEMASTER koloboracja?? |
![]() |
![]() |
#1827 |
Użytkownik forum
|
![]() Tacy PK to grać nie dają. Wyszedłem sobie do Thais i chciałem poexpić na cyklopach. A dodać muszę, że dopiero co zrobiłem 20 lvl. Już raz mnie tego lvla pozbawił jakić pk.
![]() Kiedy chciałem się zemścić drogim ludzikiem ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() @up
Wyżaliłeś sie już?Lepiej ci? |
![]() |
![]() |
#1829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() @up idz trzecim ludzikiem uda ci sie...
![]() ps. na furo~ zawsze byla rozj3bunda, bedzie i byla ![]() b. |
![]() |
![]() |
#1830 |
Użytkownik forum
|
![]() Wam to nic nie można powiedzieć... Zmieńcie może już temat...
|
![]() |
![]() |
#1831 |
Użytkownik Forum
|
![]() SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM ! ! !
Gratz loota Tarinek. Wkońcu i ty padłeś na tej wojnie. Zawsze byliście w lepszej sytuacji, bo byliście zdyscyplinowani i nie expiliście... Wiedziałem, że wkońcu nie wytrzymacie i ktoś z was padnie ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 |
Użytkownik forum
|
![]() Chociaż na Furorze zawsze tak było, to jak się zalogowałem miom starym ludkiem na Xanterze, to tam się słyszy takie rzeczy: Jest tu jakiś Polak, odpowiedzcie plx!", albo, że na trade nie wolno po polsku...
![]() |
![]() |
![]() |
#1833 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja nie rozumiem czemu jedziecie Hipracjusza, przeciez on tylko powiedzial cos czym chcial pomoc innym...
Btw. Tarrin nie laz juz expic... ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() Z okazji nowego roku życze wszystkim tibijczykom udanego, pijanego sylwestra. A tak szczególnie to Vision wiecej fragow !!
GoGo Vision !!!
#1836 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Guest
|
![]() Mam tylko takie pytanie kiedy ludzie zrozumieja ze Petro nie jest dobrym friendem. Wydaje mi sie ze moze co poniektorzy z dusk wiedza o tym i moze chcieliby cos zmienic ale wiesz ze nie ma szans na wygrana albo poprostu boja sie o postacie. prosze o wypowiedzi pzdr.
![]() |
![]() |
#1839 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Lady Moki
Poziom: 107
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1840 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm to jest własnie dziwne u Taifuna ze potrafi huntowac nawet kolegow z którymi expił chodzi tu o Draverika
![]() UDANEGO SYLWESTRA |
![]() |