![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
U was haxorow wiecej jest =) BTW: Moglby ktos mily napisac kto z was gra na gMSie bo mam tam konto puste, i moze sobie pogram =) a musze miec z kim pogadac ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lukaj wstecz...
Majin, Kuraj, Upierz, Ja i Xero (chyba, że odejdzie na eMS). Przynajmniej ich mam w buddy ![]()
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok =) najs... Celoz skontaktuje sie z toba na gg =) i popytam co i jak zeby na forum spamu nie bylo ;f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() no wreszcie wbity ten level (grałem po jakieś 10 min dziennie przez tydzień)
![]() Wiem wiem że postać do niczego ![]()
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Pisząc to przyjąłem, że konto na gMS masz.
Mam/miałem na gMS 7 postaci o lvlach mniejszych/równych 31, i widziałem aż trzech haxorów. Jak gram. W przeciągu mojej tygodniowej gry na Europe widziałem ich mniej-więcej dziesięć razy tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja widziałem mnóstwo haxorów w eMS, ale oni mi nie przeszkadzają. Raz nawet chciałem od jednego wysępić firewooda za brak reporta, ale się zmył, zanim dokończyłem mu pisać.
Tylko niektórzy są na tyle głupi, żeby nie uciec z miejsca zbrodni od razu. I szybko 'uciekają' ich siły wyższe.
![]() |
#1849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Tylko niektórzy zostawiają swoje postacie głownie na bocie.... ci co wsadzają hacki i patrza sie na ekran to naprawde sa masochiści i debile(jakie to fajnie patrzec jak leca numerki na ekranie...)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Re.Down Z tym, że za późno. Fala PG skończyła się z upgradem GG do rev. 1152. Całe szczęście, choć i tak nie jeden wylevelował sobie postać od 0-100 pozostając oficjalnie legalnym graczem. ^^ Ostatnio edytowany przez Thero - 26-02-2008 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sraka, zostaję na eMS ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zaraz zaraz na mpc jeszcze niedawno bylo 5 poradnikow o pg hacku a teraz wylazl nowy gg rev ?? Hahahah zal mi tych biednych hackerkow ktozy bez pg hacka nie umieja grac xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() 1h na OdinMS=
![]() (Sleepywood + jakies 10min w perion = <3) Comment Pl0x!
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 26-02-2008 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde, coraz więcej was
![]() @Down: Prawie wszyscy z forum grają na Broa.
Ostatnio edytowany przez <.< - 27-02-2008 o 07:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: ...?
Imię: DziubsoN666
Profesja: Elite Knight
Gildia: 666
Świat: 666
Poziom: 666
Skille: 6666666
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() chyba też sobie pogram
![]() dawno nie grałem.. jak już to na gMS.. na jakim serwie gra dużo polaków?;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciężko się do tego exp x8 przyzwyczaić...
![]()
![]() |
#1859 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spokojnie, to jeszcze ślimaka nawet sprzątnąć mogłeś. ;p
![]() |
#1860 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w zyciu za slimaka 3 expa x8 to 24 a mu brakowalo 6 expa do lvl up. btw radze wam tego q robic po dostaniu joba. odrazu dostaniecie lvlup. btw gram teraz tez na localms gdzie juz mam chyba 86 =P mage i/l ale chyba hermita sobie zrobie albo spearmana.
lapcie ss lvl przed chwila. jest to okolo 3 godziny gry =P ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 28-02-2008 o 12:44. |
![]() |
![]() |