![]() |
#1841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() @Vansider
takie cos moze byc? ![]() Sygnatura: ![]() Av: ![]() Pozdrawiam
![]() Nawet ludzie o sercach z kamienia unikają ognia desperatów, gdyż od płomieni ludzi słabych pęka najtwardszy głaz... Lisek Gallery : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122396 Ostatnio edytowany przez lisek93 - 17-03-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xydijo
hmm...dorobilam, ale efekt niezbyt ciekawy...zreszta sam zobacz: ![]() jak dla mnie za duzo jest tego ,,czegos,, bialego, co psuje efekt tak sie zastanawialam czy ten przerobiony obrazek chcesz wstawic jako sygnaturke? jesli tak to od razu mowie, ze obrazek ten ,,wazy,, 103Kb, to az 5x wiecej niz jest dozwolone ![]() ![]() co do mieczy...przewaznie maja one ostrze w odcieniach bieli...dlatego na pewno nie beda sie one za bardzo wyroznialy na bialym jaskrawym tle ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
![]() Lisek . Mozesz zrobic dla mnie przysluge ? Zrob dla mnie jakis avatar z napisem Xydijo czcionka moze byc taka http://www.czcionki.komputerpc.pl/Srednioweczne/88***** << stad mozesz sciagnac
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xydijo - 18-03-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Lokacja: Oświęcim
Imię: xD <jak co gg>
Profesja: Druid
Gildia: Niemam
Świat: Vinera
Poziom: :P
Skille: :P
Poziom mag.: :P
![]() |
![]() Elo ja bym prosil avatra w postaci Loga clanowgo tag: >*AoS*< nazwa: Army of Soul's gdyby kto zrobil logo bym byl wdzieczny z góry thx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() obrazek very mi sie podoba!dzieki wielkie!czekam na avatar ![]()
![]() |
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tristo
avek: ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: ...?
Imię: DziubsoN666
Profesja: Elite Knight
Gildia: 666
Świat: 666
Poziom: 666
Skille: 6666666
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() a mi by ktoś zrobił ; d?
jakiś fajny napis "Dziub$$" Or "DziubsS" żebyb było troszke krwi ;] i na tym jakaś "marihuana" albo "Pit Bull" bardzo bym był wdzięczny może to być i avatar i sygnaturka.. ale bym wolał bardziej Sygnaturke lub oba xD Pzdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Użytkownik Forum
|
![]() THX!bardzo mi sie podoba
![]()
![]() |
#1850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: ...?
Imię: DziubsoN666
Gildia: 666
Świat: 666
Poziom: 666
Skille: 6666666
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() dalej niech ktoś tez mi zrobi.. wiem że mamy artystów na forum.. ; d
jakiś fajny napis "Dziub$$" Or "DziubsS" żeby było troszke krwi ;] i na tym jakaś "marihuana" albo "Pit Bull" bardzo bym był wdzięczny może to być i avatar i sygnaturka.. ale bym wolał bardziej Sygnaturke lub oba xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() A ja mam nie typowe zlecenie
![]() ![]() A wiec chcial bym aby te linie byly usuniete ale nie chce aby byly wyciete... chodzi mi o to aby je zamalowac aby wygladaly jak obrazek (tzn zeby tych lini nie bylo i one byly zamalowane i pasowaly z tlem) i jak juz bedzie to prosilbym o dwa rozmiary pierwszy ten normalny i drugi taki rozmiar jaki mam avek teraz ![]() Dzieki Ostatnio edytowany przez Skrzat - 21-03-2007 o 02:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Świat: Azura
|
![]() ja mam troche inną prośbę, potrzebuje loga guildi(wiecie o co kaman ;p) 64x64 z napisem "Stonehenge" jest to mala "rozdzielczosc" wiec pewnie napis zajmie cale logo ale to moze i lepiej, kolory jakies dopasowane z tematyka, tlo moze byc jednolite i napis tez jednolity lub zbajerowany troszke ;p stonehenge dla niewtajemniczonych to kamienie w angli
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stonehenge z gory dziękuje za taki obrazek ![]()
![]() |
#1853 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym prosil o avek taki jak mam tylko ze z napisem na bialo : Emcess (taki maly napis w rogu)
I siga z wykorzystaniem avka jesli to mozliwe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() ![]() tym razem powrot do korzeni. Poprosze ten avatar 100x100 jakos ladnie zedytowany. i sygne z tym samym obrazkiem i z napisem Str4t0s jakas ladna czcionką.
![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 50
|
![]() Chcialbym zlozyc zamowienie a raczej prosic was o zrobie moze nie avatara ale takiego obrazka.
W tle Rycerze i napisane taka czcionka najlepiej kolor ognia tak jakby sie palila i napisane Kolegium Strategów Z gory dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Guest
|
![]() Zamuwienie a raczej prośba:
Bardzo ale to BARDZO prosiłbym o avatar - tylko dodać odpowiedni do tego obrazka napis Floydzio - http://republika.pl/blog_ie_930884/1...one-knight.jpg I mam pytanko czy z tego obrazka dałoby się zrobić sygnaturę? Jeżeli tak to prosiłbym też o sygnaturę z napisem takim jak w Avatarze Z góry Wielkie Dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Emcess
sorry, ze tak dlugo...ImageSahck i stornki tego typu nie chcialy mi grafiki przyjmowac( wage, rozmiary miala w porzadku) Av: ![]() sygnaturka?...avek za maly...ten aniol na sygnaturze bylby praktycznie niewidoczny...gdybys mial jego wiekszy formacik to pisz ![]() Pozdro PS: reszte zamowien sproboje porobic w najblizszym czasie ![]()
![]() |
#1858 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Prosze o avatara z moim obrazkiem z dopiskiem:Archer
Z góry thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Guest