![]() |
#1842 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @Pheonix
71 Sorc prawie padl, niestety w ostatniej chwili utani gran hur i utamka... Dzisiaj chcialem sie zaczaic na 45 ms z RSem ale niestety padl juz 2x. Jezeli jest jakis 35+ z RS piszcie tutaj. |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() @Łodzianin
dlaczego nie podajesz nam nickow tych osob, ktore tak bez problemow zabijasz? ![]() Po rozmowie na gg. z jedną osoba stad (niewazne z kim) slyszalem ze jak sie zapytal ciebie o nicki to zaczales sie wykrecac i podawac nicki osob, ktore nie istnieja ![]() ![]() btw. na silverze jest tylko jeden 71 ms Ostatnio edytowany przez Holu - 26-07-2006 o 10:36. |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Kurcze a mi nie chce sie wyswietlic ten fim...Czemu?
![]() |
#1845 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() @ Łodzianin ja na miejscu tego sorca to bym cie ujebal wiec nie sciemnija chyba ze go zaatakowaliscie 30 osobami -.-'
|
![]() |
![]() |
#1846 |
Użytkownik Forum
|
![]() pilnie poszukuje fotki neoxera ( cannidasa czy tam qweza ) podobno byla na jakie photobuckecie i 50 % silvery ja ma, posiada ktos ? =)
#1847 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @Kasztaniaczek
Nick? Emage ![]() Stal afk postawilem fe i na drugiego zabraklo many w pore utamo uh i gran hurka... |
![]() |
![]() |
#1848 |
Użytkownik Forum
|
![]() KOCHAM WSZYSTKICH BO ZYCIE JEST PIEKNE... jak tak patrze na to forum i przeczytalam wszystkie posty to tak mysle, ze troche nooby jestescie bo czesto sie klocicie bez powodu... ;> tzn nooby ale fajne, i tak was kocham
![]() ![]() ![]() ![]() Hahaha.. powiem jeszcze, ze dowiedzialam sie, ze moja sasiadka, na ktora ostatnio bluzgalam bedzie mnie uczyla angielskiego ;s, looz Pzdr =* P.S Kto przyjdzie na moj slub ? xD
#1849 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kim jest wybranek?, gdzie?, kiedy? etc etc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1850 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem jeszcze kiedy, ok. 15 sierpnia = ]
=)
#1851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() ktoś tu strasznie nam tu uogólnia z tymi noobami
![]() Katti, a liczy się to tylko, czy bluzgałaś przy niej czy nie ![]() i brawa za wytrwałość - czytałaś wszystkie posty? ![]() prawie tak samo jak ja ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik Forum
|
![]() nauczyc Argentynczyka kilku polskich slow
![]() 00:50 Fantom da First: how are you? 00:50 Malk Fenrir: fajne 00:50 Malk Fenrir: ty? 00:51 Fantom da First: nice polish 00:53 Malk Fenrir: fantom jest gej ![]() ![]() 00:55 Malk Fenrir: kocham cie xD 01:10 Fantom da First: ide spac 01:10 Malk Fenrir: oki 01:10 Ndrico: nara 01:11 Fantom da First: bede jutro 01:13 Malk Fenrir: ok spoko Szybko sie ucza ![]() Ostatnio edytowany przez Holu - 28-07-2006 o 01:49. |
![]() |
![]() |
#1853 |
Zbanowany
|
![]() Ja jednego kolesia, tylko ze brazola uczylem polskiego a on mnie portugalskiego =]
|
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie uwierzycie w to co teraz powiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 09:45 Warning! The murder of Akhennator was not justified. Jul 28 2006, 09:45:16 CET Killed at Level 86 by Shortys Shine and by Fantom da First PVP STYLE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Holu - 28-07-2006 o 10:55. |
![]() |
![]() |
#1855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Temu gosciowi juz dawno sie nalezalo ![]()
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 28-07-2006 o 11:03. |
|
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedys uczylam jakiegos nooba polskiego ( tzn tak jakos inaczej )
w koncu naumial sie, ze : czesc chu** - hi boy zrobisz mi loda ? - what is your skills? spie**alaj - cya kocham teletubisie - i love u o dziwo, koles sie nabral ;/ znam tez kilku ludzi z ameryki umiejacych gadac po polsku, kiedys pamietam, ze vudu el cezador ( kiedys wielki lvl, teraz legenda ) do mnie zagadal : -czesc z skad jestes ? ( nie to, ze ja zrobilam bledy, po prostu on tak napisal) -eeee? - ja z pily -O.o -nara Lol ![]() PS Za zabicie tego nooba gratuluje =)
#1858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blood Irnich: 12:27 Fantom da First: 12:27 You see Zmarszczony Naplet (Level 21). He is a master sorcerer =P
#1859 |
Zbanowany
|
![]() To char wyswita, a raczej jego kumpla on gra tym charem a sam wyswit wyswitem, chuj mi chcial ujebac barteza to go lego ujebalem wylecial bp kasy =]
Tylko po 15 min diabo capeta mnie ubil, ale bp bezpiecznie plywa juz pod woda =] @Fantom najs najs =] Jaki loocik? =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 28-07-2006 o 13:14. |
![]() |
![]() |
#1860 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shortys Shine
Świat: Silvera
Poziom: 63
Skille: 19/24;o
Poziom mag.: 55
|
![]() loot : Tower shield / 1,5 bp uh / 1, 5 bp mf/ 800bolts/dragon shield/dragon hammer/p legi/jakies 1,5 k w gp i łuk xD
|
![]() |