![]() |
#1862 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ...
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() czy ktos sie jeszcze nie moze zalogowac oprocz mnie bo sie wbijam na chara na neranie i wyskakuje error ze nie mozna bo.... mam postac tez na menerze i tam sie normalnie loguje i gram i nie ma zadnych kickow co jest?? pomozcie mi o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Imię: Almighty'Biesio
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() To teraz ja cos dodam...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety drugi raz ![]() ![]() ![]() No i Hydry: ![]() Od dwoch dni nie moge sie zalogowac ![]() ![]() Moze ktos wie kiedy tibia bedzie normalnie dzialać?? ![]()
![]() 17:34 Salyn Nolandrion [15]:So... How old are you? 17:34 Alliex [8]: thais |
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Edron
Imię: Rudolf de'Dark
Profesja: Elite Knight
Gildia: co chwila sie zmienia :D
Poziom: 45
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() (to nie caly pasek nie moge do konca rozwinac ![]() PUSTKI;/ (propo tego screena na gorze z hydra hunt to z kumplami im pomagalismy bo potem byly 3 hydry naraz ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Tu się zgodzę, bo to jest żałosne czytać wywody ludzi którzy nie mogą się zalogować...
Za jakiś czas dam screeny, bo photobucket nawala EDIT: Tak więc poszliśmy z Arotickiem na pirate outfit quest :> Pomagał nam Moon Ark za co gorąco dziękuję ^^ Plan A ![]() Plan B ![]() Plan C :d ![]() Poduszeczka "nieboszczyka" o imieniu Ray ![]() ![]() Radość barmana ![]() ![]() No screen mówi sam za siebie ;> ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 06-05-2007 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#1867 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Hacked : ) BB pozdro dla ludzi ktorych cenie
Krulik Shady Volrath The'Mage Screnon Arroway Cerek von Jungingen Don Dzieciol Kshyhu Langdon Krieg Qanna Zook Zato (stary owner) oraz ludzi fałszywych: aRTLORUX lOKO sENIOR sUREN tHERS (specjalnie pisze z malych liter z braku szacunku) jesli o kims zapomnialem to prosze pisac aha owntibia jebie ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kaszanka <współczuje> ![]() Żeby nie było offtopa jakiś adv w fishingu ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zbanowany
|
![]() @Szkapa
Gratuluje tego jak że ważnego advenca w życiu każdego tibijczyka ;D A tak na serio gz outa : ) |
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja od godziny gram, z lagami ale gram
![]() Ale teraz znowu kick i znowu sie nieda zalogować i znowu na expowisku ![]()
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Imię: Tyrfas Erin
Świat: Aldora
|
![]() Haha, mnie pallem na guardach wywaliło, ale nie padłem
![]() ![]() Juhuu ![]() ![]() Szkapa, co z moim oupfitem? ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 177
|
![]() Takich kickow jeszcze nie bylo...
Wybralem zly moment na expienie ![]() Gratz wszystkich awansow,tez cos powrzucam jak wbije 10 postow. POzdro dla tych ktorzy tak jak ja nie moga wrocic z huntow.... ![]() Ostatnio edytowany przez Xaarthez - 06-05-2007 o 19:57. |
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() omg rotfl lama noob
Oglądam sobie TV, nagle ktoś dzwoni, tu kumpel, mówi do mnie, żebym poszedł tam gdzie on skiluje na slime i uratował go, uhał czy coś bo kicka dostał. Ok poszedłem tam, on już padł to zabrałem jego rzeczy a tu niespodziewany kick i slime wraz z klonami otoczył mnie. Dam edita jeżeli padne ![]() Edit na tibia.com nie jestem online, może żyje ![]() Ostatnio edytowany przez Djkwaku - 06-05-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zbanowany
|
![]() gz dla tych ktorzy wychodza expic albo skillowac podczas mass kickow...
|
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mazurxx
Nom dobrze, że nie mam na Obsidii ;] Jak na Neranie były wcześniej 2 massy to nie expilem ;]. Btw. POzdro dla Xenkeron, Bodzio'Szajs, Dondel, Bezniq (stary owner), Livedo Siri, Kubush i Zrywna Szkapa ;]
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Imię: Tyrfas Erin
Świat: Aldora
|
![]() Ty spadaj na obsidie ^.-
Ludzie, nie załamujcie się, ja mogę stracic lv i skila [to 64 -.-'] + trochę eq, ale to tak czy siak zawsze gra. No ale w sumie jak się pracuje na to miesiące i potem traci bo są mass kick to nie powinno się cipów obwinać, bo oni raczej tego wam na złość nie robią. I tak czy siak nie powinniscie się denerwować bo odrobicie to w następne dni. PS. Szkapa co z moimi itemami! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() Fajne fotki
P.S wale posty.... bo fotek wklejac nie moge
#1878 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kinaj
zgubiły się XDDDD @Washabi A na Tylko Nebula dałeś szkriiny ![]() @Mysterio p0zdr0 u too ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej wciąż mam większy lvl od Ciebie na Neranie a nie gram już z dobry miesiąc :S. Pozatym wasza postać jest własnością CipSoftu ;] więc jak padniecie to nie macie co ich obwiniać ;]
Na Nerane normalnie mogę się zalogować ;] @Szkapa Mi chodziło o dzień wczorajszy i dzisiaj rano ;] Bo teraz nawet mi na Tibie nie chcę mi się wchodzić @Bodzio Spotkamy się, ja u Ciebie w Krk a ty u mnie w GW
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 06-05-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |
#1880 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz dla ciebie.. Currently the server is offline. xDDDD
![]() |