![]() |
#1862 |
Guest
|
![]() wri wygralo tylko i wylacznie przez ich blessy w 1 miejscu i wiecej supply, ale od czego jest doswiadczenie, z battle na battle bledy eliminujemy, zgranie przymierza rosnie, takze jeszcze troche, jeszcze troche
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Świat: Elysia
|
![]() Super... xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() kafeskafeskafeskafes!
zniknol i nawet z 2 strony okej |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() yyy Jaka pogoda dziś macie ?? SOrry za moją składnię ale grać długo na Elysi umiem i szkołe chyba <??> opuszczałem yyy co mogę powiedzieć yy jestem nolifem najwiekszym yy moja skłądnia kozaczy, yy ortograficzne błędy yy też ?? o wyrozumiałość prosze was ii yy dziekuje bardzo wam
![]() ![]() pozdro angelo chudzino ![]() ![]() Muszę się zgadać z Aerusem żeby mi sprzedał blackd bo mi się expić nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Twoj sarkazm byl taki zabawny ze ja pierdole, ide sie pociac 5!
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Dg
Imię: Elvaanes
Profesja: Knight
Poziom: 103
|
![]() Koga nie wiem co tam napisales, ale jesli to bbylo o mnie i uwzasz ze sie "podlizuje" to gz wielkie dla Ciebie, chce Ci tylko przypomnec ze Bax to rowniez twoj rl i to nie ja Go zaprosilam na "meeting" , zreszta mnie tam mialo nie byc. Wypadek przy pracy.
Ja nie mam zamiaru gnoic kogos tylko dlatego ze jest taki , a sraki na tibii/forum i za to jak sie wysławia, bo to jak moja kumpela z lawki (kl. humanistyczna) pisze w zeszycie to przy niej Bax to jest orzel, wiec naprawde sie nie czepiajcie tak Jego pisowni. Tzw. dyslektyk czyt dysmozg , kiedys nazywany po prostu debilem, jest teraz bardzo czesto spotykana rzecza . Wobec mnie glownie przez lenistwo, ale to juz sprawa czlowieka czy sie przyklada do tego jak ludzie Go postrzegaja , czy to zlewa, a potem wstyd jak pisze podanie o prace ;p. p.s koga hujted p.s.2 ja troche nie do przodu z info.. jak Elivines stracil 3lvle?! wyjasnijcie mi to ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() heh pamiętam to zdarzenie, wtedy tam pod Ven padło mi z 5 charów na blocku...
![]() |
#1872 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1 niegnoje baxa 2 ja odruznim zycie rl od jakies gry aczkolwiek qumpolom z rl zawsze pomoge tak jak teraz w tej sytulaci 3 to sie nietyczy baxa tylko to byl przyklad ![]() ![]()
/sygnatura powyzej 20kb - mikołaj/ Ostatnio edytowany przez Pinki - 25-10-2008 o 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Żal pupeczke sciska koguś. Widze ze znów strugasz z siebie nie wiadomo kogo.. ;] Widac wlasnie jak traktujesz rl przede wszystkim zlewasz co do Ciebie piszą żeby sie .. pokazac? I na ten przykład teraz gnoisz mnie ![]() OldWerladyn: mi tylko jeden ;d , ale drugi tez bylby prawie owned.. tras jest stanowczo zbyt porywczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koga nie krępuj się, spotkaj się z Grybym ponownie i dokończ to czego nie zrobiłeś na tej waszej balandze
![]() ![]() @ileśtamup Tak szukam przyjaciół na tibia.pl chcesz być jednym z nich ?? Kupię ci 10 cc zostań plax plax Help Respect dla ciebie Bax że chociaż się nie odzywasz na forum .com bo by cię te trolle objechały za twój zapewne boski inglisz ![]() Ostatnio edytowany przez LovePA - 25-10-2008 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
noi elvaa mozemy o naszych sprawach niegadac na forum.
/sygnatura powyzej 20kb - mikołaj/ Ostatnio edytowany przez Pinki - 25-10-2008 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ok , dla mnie bombeczka. ;p i wcale nie jestem na rl spoko!! (inni w kazdym razie nie musza tego wiedziec), jestem zła i w ogole... reputacje mi psujesz na jaka sobie tyle czasu pracowalam!! ;/ ![]() ![]() aaa i Gz tego fraga haha xD i caly czas mnie kurna zastanawia skad tyle sie nagle wzielo chlopa w war oO. 3 dni mnie nie bylo , a tu juz tyle fragów omg. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Cytuj:
"odruznim","sytulaci"... i wiele innych ?... ![]() I czego z Kogi się nie wyśmiewacie??? :/ (Aha bo jest waszym kolegą i najlepiej krytykować wrogów) Oczywiście nic do niego nie mam bo każdy może popełniać błędy. PS. JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI. POZDRO :* ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie znam go w rl i nie chciałbym poznać zdrajcy, mimo że jest to gra to dziwnie trochę się kumplować na zabawach a w grze się tłuc, a przecież zabijając kogoś powodujemy że traci on więcej czasu na odrabianie, a tak się chyba kumplowi nawet temu ledwo poznanemu nie robi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2008
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Bobek Zgnieciuch
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
|
![]() up zgadzam sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() wez lovepa człowieku skończ bo z posta na post robisz z siebie coraz wiekszego kretyna ?
bax zdrajca ? a kogo on do h u ja zdradził ? nigdy nie walczył po stronie polaczkow WIEC KURWA PRZESTAŃ SIE BŁAŹNIĆ I PONA*******AJ W KALAMBURY NA KURNIKU PAJACU, nie trawie takich ludzi co nagle wyskakuja hujwie skad i mysla ze mogą krytkowac innych na podstawie opowiadań innych (podobnych) bezmózgich istot ku.rwa jak mozna być takim małostkowym człowiekiem